Gagi tm 87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 07, 2026 3:44 pm

Sve su prilike da će mo sa juniorima ući u sezonu,čuj očekuje se trener u narednih 10 tak dana, ma ja polahko nije žurba ima cijeli mjesec do početka sezone.

pestabudimpesta
Kontakt:

uto jul 07, 2026 3:51 pm

Gagi tm 87 je napisao/la:
uto jul 07, 2026 3:44 pm
Sve su prilike da će mo sa juniorima ući u sezonu,čuj očekuje se trener u narednih 10 tak dana, ma ja polahko nije žurba ima cijeli mjesec do početka sezone.
Ma bit ce prije, nema sta, mada bolje i nek razmisle duze, jer se tu greska nece moci ispraviti
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

south side
Kontakt:

uto jul 07, 2026 4:30 pm

Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Bozidar Radosevic
Kontakt:

uto jul 07, 2026 5:30 pm

I vise nego korektno i konkretno

Valter
Kontakt:

uto jul 07, 2026 6:04 pm

Kakva pojačanja smo znali "ubosti" zadnjih par godina, najvece pojačanje nam može biti to što nismo u mogučnosti nikoga dovesti.
A i trošiti pare za odlazak na pripreme sa ovim igračima je trošenje novaca kojih nemamo.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Valter
Kontakt:

uto jul 07, 2026 6:34 pm

Jedinu poziciju koju bi morali riješiti kvalitetno je golman. I ovo Svjetsko prvenstvo je pokazalo koliko je značajno kada imaš dobrog golmana. Mi kao reprezentacija nažalost tu smo bili najtanji na SP.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 42 gosta.

Prijava