Sta li vi gledate, pa ovo pricate. Erick je nivo Sabica, spor trom bez volje i ideje. Da nije Sabica i Hamze bio bi najgori igrac ove ekipe.teatrale36 je napisao/la: ↑sri maj 27, 2026 8:12 pmPa bolje je Eric igrao nego Galchev koji je najveći promašaj ove sezoneBozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri maj 27, 2026 7:55 pmZa Ericka hvala Bogu, ali raskinuti s Galchevom je bas potez bez mozga. Ako ovako nastavi, ne pise nam se dobro.
🤍
🤍
🤍
Kao neki reprezentativac očekuješ nešto od njega, a ono veliko ništa skoro ko Šabić koji je daleko najgori igrač bio ove sezone.
Svi naši upravo to uzimaju kao referentnu tačku, što mislim da ne mora da bude. Dinamo je puno veći u smislu pravljenja novca, pa samim tim ima i više ljudi koji imaju uticaja oko samog procesa. Treba imati strpljenja i vidjeti kako će ići sve ovo, bez pljuvanja unaprijed.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sri maj 27, 2026 7:21 pmČim nasi kukaju moglo bi nešto bit ko da znači nešto što se nije u Dinamu snasao
Ponekad pomislim kako pojedinci ovde imaju neku korist od igrača, pa ih hvale na sva usta iako svako vidi kakvi su.teatrale36 je napisao/la: ↑čet maj 28, 2026 9:28 amKao neki reprezentativac očekuješ nešto od njega, a ono veliko ništa skoro ko Šabić koji je daleko najgori igrač bio ove sezone.

🤍
🤍
🤍
Deset puta bolje docekan Rahimic iz Stupcanice nego Maric iz Dinama.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sri maj 27, 2026 7:21 pmČim nasi kukaju moglo bi nešto bit ko da znači nešto što se nije u Dinamu snasao
Možda ja i nisam plaho pametan ali zašto raskinuti ugovor sa igračem kojem ugovor istiće 31.05.2026. jer negdje sam upratio da je to datum isteka ugovora sa Erikom.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet maj 28, 2026 7:10 amSta li vi gledate, pa ovo pricate. Erick je nivo Sabica, spor trom bez volje i ideje. Da nije Sabica i Hamze bio bi najgori igrac ove ekipe.teatrale36 je napisao/la: ↑sri maj 27, 2026 8:12 pmPa bolje je Eric igrao nego Galchev koji je najveći promašaj ove sezoneBozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri maj 27, 2026 7:55 pmZa Ericka hvala Bogu, ali raskinuti s Galchevom je bas potez bez mozga. Ako ovako nastavi, ne pise nam se dobro.