Dzezvar je napisao/la: ↑pon mar 16, 2026 5:33 pm
Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon mar 16, 2026 4:51 pm
Dzezvar je napisao/la: ↑pon mar 16, 2026 4:06 pm
Izvjestaj je poslan svim organima kluba.pa i starim skustinarima...66-67 adresa....
Namjera je očigledna, pa u mailu su nagovjestili da se pošalje medijima, misliš li da je slučajno poslano na 67 adresa. Jašta je...
Strogo povjerljivi dokumenti, čak i poslovna tajna.
Mozda...ali onda napisi da je to bio odgovor na mjel ,clana senata...eh sad sto je covjek malo stariji pa se ne razumije u ove tehnologije pa mejl otisao svima.To je druga stvar
Nejse
Mislio sam stvarno da imaš časne namjere, pa hajde i da ti je bitno da budeš insajder i da te mi svi pitamo za informacije, ali da kažeš da je mail otišao jer se neko ne razumije u ove tehnologije je stvarno nisko. Reci ljudima da je Nijaz fijuknuo namjerno mail na ljude koji su u mail-u namjerno.
Jesam li ti privatno napisao ko je Nijaz Brković, a šta si mi ti odgovorio?
Jesam li ti i jedan primjer naveo šta je radio u svojim prijašnjim mandatima, a šta si mi ti odgovorio?
Da li namjerno ili slučajno padaš pod uticaj drugih ne znam i sad me više i ne interesuje, ali reci pogriješio sam, branio sam čovjeka koji je smeće kakvo se neće roditi i da je više zla nanio i od brkatog ublehaša, ljudski je pogriješiti.
Samo me interesuje da li su proslijedili cijeli dokument?