igla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 15, 2026 2:45 pm

E jbg brate, nakuka ga ti ozbiljno, ispade svi će da puštaju svakome.

Nećemo ispasti, ne treba crno gledati gdje ne treba. Igraš i ti sa svim tim ekipama.

Valter
Kontakt:

ned mar 15, 2026 2:48 pm

Mi se nalazimo u ozbiljnom problemu, biće puno neočekivanih (očekivanih) rezultata.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

super1
Kontakt:

ned mar 15, 2026 3:24 pm

milanribar je napisao/la:
sub mar 14, 2026 10:38 pm
Dragovic bas dobar u prvom, vraco se nazad uzimo lopte imo i par dobrih proigravanja al Vinicius nije imo kvaliteta da probije nijednom.

Igramo tvrdo sa Savom svidja mi se i moglo bi se gradit na ovom fino. Šteta što smo desetkovani povredama.
Danas sam siguran da smo imali spica korektnog makar da bi dobili utakmicu. Krpic je totalno bezopasan čak je uspio i zakasniti na par dobrih lopti pred golom.
Ocigledno nismo gledali istu utakmicu,Dragovic uz svo duzno postovanje prema momku ali mislim da je jucer imao los dan i bio je najgori na terenu.Pregledaj cijelo poluvrijeme sada i uvidjet ces o cemu pricam,uostalom ubili su nam vezni red ,da Savo nije promjenio njega na poluvremenu omjer suteva bi bio 0-20 do kraja. Ali sam misljenja da se momku treba davati sansa jer ima kvalitet ali za jucer odigranih 45 minuta bio je za klupe ako cemo realno pricati

CuneLastavica
Kontakt:

ned mar 15, 2026 4:13 pm

PlavaDobrinja1921 je napisao/la:
ned mar 15, 2026 2:14 pm
Ma onaj go se ne smije primiti, ono mladji kadet zubima uhvati i baca kontru
Pade mi odmah na pamet Enis Sadiković kad je protiv Ferencvaroša dopuzao do lopte i glavom je čuvao dok ne ustane

Valter
Kontakt:

ned mar 15, 2026 5:20 pm

super1 je napisao/la:
Dragovic bas dobar u prvom, vraco se nazad uzimo lopte imo i par dobrih proigravanja al Vinicius nije imo kvaliteta da probije nijednom.

Igramo tvrdo sa Savom svidja mi se i moglo bi se gradit na ovom fino. Šteta što smo desetkovani povredama.
Danas sam siguran da smo imali spica korektnog makar da bi dobili utakmicu. Krpic je totalno bezopasan čak je uspio i zakasniti na par dobrih lopti pred golom.
Ocigledno nismo gledali istu utakmicu,Dragovic uz svo duzno postovanje prema momku ali mislim da je jucer imao los dan i bio je najgori na terenu.Pregledaj cijelo poluvrijeme sada i uvidjet ces o cemu pricam,uostalom ubili su nam vezni red ,da Savo nije promjenio njega na poluvremenu omjer suteva bi bio 0-20 do kraja. Ali sam misljenja da se momku treba davati sansa jer ima kvalitet ali za jucer odigranih 45 minuta bio je za klupe ako cemo realno pricati
Nažalost Dragović je bio naša najslabija karika. Ovakve utakmice za njega su još prevelik zalogaj. Sa U-21 imamo daleko najviše problema u ligi. Poslije ove sezone ni jedan stručnjak (e čuj stručnjak) ne bi smio ostati u omladinskom pogonu.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

exbabilon
Kontakt:

ned mar 15, 2026 5:43 pm

Vico ce sve uradit da ne ispadnu dva iz RS-a, to im je nedopustivo. Treba biti na sve spreman. Svjedoci smo da nas sudije maltretiraju iako nismo opasnost prema naprijed, zasto?
Skupljanje bodova je imperativ, nema opustanja.

avlami97
Kontakt:

ned mar 15, 2026 5:55 pm

Mislim da nam je sudija morao svirati indirekt 95'. Igrac Borca namjerno nogom vraca loptu golmanu nogom.

Takodjer ako moze neko da objasni situaciju kod slobodnog kada smo ga primili. Sudije nekada onakvu situaciju sviraju kao opstrukciju igre (sto je po meni bilo), odnosno indirekt, a nekada direktan slobodan udarac. Protiv nas je svirao direktan slobodan udarac Zasto?

Molio bih odgovor ko poznaje dobro fudbalska pravila.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

svabo
Kontakt:

ned mar 15, 2026 6:39 pm

avlami97 je napisao/la:
Mislim da nam je sudija morao svirati indirekt 95'. Igrac Borca namjerno nogom vraca loptu golmanu nogom.

Takodjer ako moze neko da objasni situaciju kod slobodnog kada smo ga primili. Sudije nekada onakvu situaciju sviraju kao opstrukciju igre (sto je po meni bilo), odnosno indirekt, a nekada direktan slobodan udarac. Protiv nas je svirao direktan slobodan udarac Zasto?

Ne trebamo tražiti dlaku u jajetu u sudijskom kriteriju jučer. Ovo je jedna od rijetkih utakmica u kojoj je Borac završio utakmicu s igračem manje. Da je sudija htio biti maksimalno kvaran, ono Sijariću ne bi bio drugi žuti karton jer nije dirao Muftića, iako jeste išao opasno i oštro.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

Jacksparrow
Kontakt:

ned mar 15, 2026 7:30 pm

Manite suplje o ispadanju, nismo ni rudar ni radnik ni sloga a Bgmi ni posusje. Nek ispada ko je naviko.
FCŽ

avlami97
Kontakt:

ned mar 15, 2026 7:54 pm

svabo je napisao/la:
ned mar 15, 2026 6:39 pm
avlami97 je napisao/la:

Ne trebamo tražiti dlaku u jajetu u sudijskom kriteriju jučer. Ovo je jedna od rijetkih utakmica u kojoj je Borac završio utakmicu s igračem manje. Da je sudija htio biti maksimalno kvaran, ono Sijariću ne bi bio drugi žuti karton jer nije dirao Muftića, iako jeste išao opasno i oštro.
Ma sudje je bilo OK, kada se sagleda kompletna utakmica. Odavno nismo imali korektnije sudjenje. Spomenuo sam dvije sityacije koje su mi ostale u sjecanju.
Za crveni se ne bih slozio. U svakom slucaju je bila opasna igra bez obzira sto ga nije skrsio, a za to ide uvijek zuti karton. Drugi zuti i sve jasno.

avlami97
Kontakt:

ned mar 15, 2026 7:57 pm

Jacksparrow je napisao/la:
Manite suplje o ispadanju, nismo ni rudar ni radnik ni sloga a Bgmi ni posusje. Nek ispada ko je naviko.
Kakvo ispadanje. U igri jos 33 boda. Mozemo i do 4. mjesta ukoliko budemo pravi, a ja se uvijek nadam najboljem.

Jacksparrow
Kontakt:

ned mar 15, 2026 8:32 pm

avlami97 je napisao/la:
Kakvo ispadanje. U igri jos 33 boda. Mozemo i do 4. mjesta ukoliko budemo pravi, a ja se uvijek nadam najboljem.

Dobro nadanje je tu uvijek, ali realnost je ova pozicija gdje jesmo... ima vremena da se slozi ekipa i stil igre za narednu sezonu rahat.
FCŽ

ghamaz
Kontakt:

ned mar 15, 2026 8:43 pm

Kada se vrati Šošić i nabavimo prvog iskusnog pravog špica U21 mora biti golman.

avlami97
Kontakt:

ned mar 15, 2026 9:11 pm

ned mar 15, 2026 8:32 pm
avlami97 je napisao/la:

Dobro nadanje je tu uvijek, ali realnost je ova pozicija gdje jesmo... ima vremena da se slozi ekipa i stil igre za narednu sezonu rahat.
Moram se nadati, iako sam nakon nekoliko kola na pocetku sezone prognozirao borbu od 7-5 mjesta, a sve na osnovu tada vidjenog. A rada smo bili u samom vrhu tabele.😀

Norsborg
Kontakt:

ned mar 15, 2026 9:27 pm

avlami97 je napisao/la:

Iako sam sjedio na sjeveru i nisam vidio dobro nijednu, situaciju, u prvoj nisam vidio od golmana a u drugoj mi je bilo daleko. Indirekt se svira kada je bas ocito da je odigrao golmanu a kazu da jeste pa je trebao svirati indirekt.
U drugoj je kazu Alic uhvatio loptu rukom i to je uvijek slobodan udarac. Da je recimo tijelom ili nogama blokirao loptu to bi bila opstrukcija i bio bi sudjen indirekt.

Robi
Kontakt:

ned mar 15, 2026 9:37 pm

Nije sad najbitnija stvar na svijetu i znam da je trazenje dlake u jajetu, ali volio bi ako neko moze da skrene paznju klubu a to je, na poluvremenu su pustili jednu pjesmu koja je AI generisana u pitanju je Šaka pankera - Ibret(https://www.youtube.com/watch?v=YC21QYuyf2M), mislim da nije uredu da pored toliko pjesama koje vec postoje o našem klubu, da se puštaju pjesme koje su AI generisane, plus kao klub kojeg su kultura i umjetnost bezbroj puta su promovisali posljednji primjer 2025 godine s predstavom Za zivot cijeli, mislim da nije uredu da se pušta AI smece na našem stadionu.

milanribar
Kontakt:

Valter je napisao/la:
ned mar 15, 2026 5:20 pm
super1 je napisao/la:

Nažalost Dragović je bio naša najslabija karika. Ovakve utakmice za njega su još prevelik zalogaj. Sa U-21 imamo daleko najviše problema u ligi. Poslije ove sezone ni jedan stručnjak (e čuj stručnjak) ne bi smio ostati u omladinskom pogonu.
Ne gledamo isto izgleda, u prvom su svi bili uzasni a on je jedini nesto pozitivno uradio i oduzeo par lopti na sredini, brzo se oslobađo lopti nije komplikovo puno. Fali mu snage za ovakve utakmice i ne treba očekivat on prevaga da bude kad iskusni igrači ne mogu da povežu dva pasa.

SamoNapad
Kontakt:

ned mar 15, 2026 10:01 pm

Hvala Veležu lako je ovo moglo otici na drugu stranu.
Nama je opstanak bitan jer u narednu sezonu sa investitorom mozemo uci rahat da dovedemo ozbiljne igrače . Radi jednog kola u Evropi necemo nista dobiti osim što bi zataskali već prisutne probleme. Nama je jučer najbolji igrač bio Odinaka na krilu koji je bek, to govori dosta o našoj ekipi. U septembru imat ćes Sosica i Cvetanoskog tako da uz prava pojačanja i normalnog golmana idemo sa više entuzijazma i energije i sa dobrim trenerom .

exbabilon
Kontakt:

ned mar 15, 2026 10:16 pm

Robi je napisao/la:
Nije sad najbitnija stvar na svijetu i znam da je trazenje dlake u jajetu, ali volio bi ako neko moze da skrene paznju klubu a to je, na poluvremenu su pustili jednu pjesmu koja je AI generisana u pitanju je Šaka pankera - Ibret(https://www.youtube.com/watch?v=YC21QYuyf2M), mislim da nije uredu da pored toliko pjesama koje vec postoje o našem klubu, da se puštaju pjesme koje su AI generisane, plus kao klub kojeg su kultura i umjetnost bezbroj puta su promovisali posljednji primjer 2025 godine s predstavom Za zivot cijeli, mislim da nije uredu da se pušta AI smece na našem stadionu.
A meni bas suprotno, pjesma bas legla i osvjezenje je u odnosu na vec prevazidjene i 20+ godina pustane elegicne melodije. Meni se cini da i raja fino reaguje, ne vidim neki problem.

CuneLastavica
Kontakt:

ned mar 15, 2026 10:34 pm

meni ono isto turbofolk zvuči... Još ai jbni... Lijepa "Sve ću vas ofarbat u plavo"

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 109 gostiju.

Prijava  •  Registracija