E jbg brate, nakuka ga ti ozbiljno, ispade svi će da puštaju svakome.
Nećemo ispasti, ne treba crno gledati gdje ne treba. Igraš i ti sa svim tim ekipama.
Ocigledno nismo gledali istu utakmicu,Dragovic uz svo duzno postovanje prema momku ali mislim da je jucer imao los dan i bio je najgori na terenu.Pregledaj cijelo poluvrijeme sada i uvidjet ces o cemu pricam,uostalom ubili su nam vezni red ,da Savo nije promjenio njega na poluvremenu omjer suteva bi bio 0-20 do kraja. Ali sam misljenja da se momku treba davati sansa jer ima kvalitet ali za jucer odigranih 45 minuta bio je za klupe ako cemo realno pricatimilanribar je napisao/la: ↑sub mar 14, 2026 10:38 pmDragovic bas dobar u prvom, vraco se nazad uzimo lopte imo i par dobrih proigravanja al Vinicius nije imo kvaliteta da probije nijednom.
Igramo tvrdo sa Savom svidja mi se i moglo bi se gradit na ovom fino. Šteta što smo desetkovani povredama.
Danas sam siguran da smo imali spica korektnog makar da bi dobili utakmicu. Krpic je totalno bezopasan čak je uspio i zakasniti na par dobrih lopti pred golom.
Pade mi odmah na pamet Enis Sadiković kad je protiv Ferencvaroša dopuzao do lopte i glavom je čuvao dok ne ustanePlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑ned mar 15, 2026 2:14 pmMa onaj go se ne smije primiti, ono mladji kadet zubima uhvati i baca kontru
Nažalost Dragović je bio naša najslabija karika. Ovakve utakmice za njega su još prevelik zalogaj. Sa U-21 imamo daleko najviše problema u ligi. Poslije ove sezone ni jedan stručnjak (e čuj stručnjak) ne bi smio ostati u omladinskom pogonu.super1 je napisao/la: ↑ned mar 15, 2026 3:24 pmOcigledno nismo gledali istu utakmicu,Dragovic uz svo duzno postovanje prema momku ali mislim da je jucer imao los dan i bio je najgori na terenu.Pregledaj cijelo poluvrijeme sada i uvidjet ces o cemu pricam,uostalom ubili su nam vezni red ,da Savo nije promjenio njega na poluvremenu omjer suteva bi bio 0-20 do kraja. Ali sam misljenja da se momku treba davati sansa jer ima kvalitet ali za jucer odigranih 45 minuta bio je za klupe ako cemo realno pricatimilanribar je napisao/la: ↑sub mar 14, 2026 10:38 pmDragovic bas dobar u prvom, vraco se nazad uzimo lopte imo i par dobrih proigravanja al Vinicius nije imo kvaliteta da probije nijednom.
Igramo tvrdo sa Savom svidja mi se i moglo bi se gradit na ovom fino. Šteta što smo desetkovani povredama.
Danas sam siguran da smo imali spica korektnog makar da bi dobili utakmicu. Krpic je totalno bezopasan čak je uspio i zakasniti na par dobrih lopti pred golom.
Ne trebamo tražiti dlaku u jajetu u sudijskom kriteriju jučer. Ovo je jedna od rijetkih utakmica u kojoj je Borac završio utakmicu s igračem manje. Da je sudija htio biti maksimalno kvaran, ono Sijariću ne bi bio drugi žuti karton jer nije dirao Muftića, iako jeste išao opasno i oštro.avlami97 je napisao/la: ↑ned mar 15, 2026 5:55 pmMislim da nam je sudija morao svirati indirekt 95'. Igrac Borca namjerno nogom vraca loptu golmanu nogom.
Takodjer ako moze neko da objasni situaciju kod slobodnog kada smo ga primili. Sudije nekada onakvu situaciju sviraju kao opstrukciju igre (sto je po meni bilo), odnosno indirekt, a nekada direktan slobodan udarac. Protiv nas je svirao direktan slobodan udarac Zasto?
Molio bih odgovor ko poznaje dobro fudbalska pravila.
Ma sudje je bilo OK, kada se sagleda kompletna utakmica. Odavno nismo imali korektnije sudjenje. Spomenuo sam dvije sityacije koje su mi ostale u sjecanju.svabo je napisao/la: ↑ned mar 15, 2026 6:39 pmNe trebamo tražiti dlaku u jajetu u sudijskom kriteriju jučer. Ovo je jedna od rijetkih utakmica u kojoj je Borac završio utakmicu s igračem manje. Da je sudija htio biti maksimalno kvaran, ono Sijariću ne bi bio drugi žuti karton jer nije dirao Muftića, iako jeste išao opasno i oštro.avlami97 je napisao/la: ↑ned mar 15, 2026 5:55 pmMislim da nam je sudija morao svirati indirekt 95'. Igrac Borca namjerno nogom vraca loptu golmanu nogom.
Takodjer ako moze neko da objasni situaciju kod slobodnog kada smo ga primili. Sudije nekada onakvu situaciju sviraju kao opstrukciju igre (sto je po meni bilo), odnosno indirekt, a nekada direktan slobodan udarac. Protiv nas je svirao direktan slobodan udarac Zasto?
Kakvo ispadanje. U igri jos 33 boda. Mozemo i do 4. mjesta ukoliko budemo pravi, a ja se uvijek nadam najboljem.Jacksparrow je napisao/la: ↑ned mar 15, 2026 7:30 pmManite suplje o ispadanju, nismo ni rudar ni radnik ni sloga a Bgmi ni posusje. Nek ispada ko je naviko.
avlami97 je napisao/la: ↑ned mar 15, 2026 7:57 pmKakvo ispadanje. U igri jos 33 boda. Mozemo i do 4. mjesta ukoliko budemo pravi, a ja se uvijek nadam najboljem.Jacksparrow je napisao/la: ↑ned mar 15, 2026 7:30 pmManite suplje o ispadanju, nismo ni rudar ni radnik ni sloga a Bgmi ni posusje. Nek ispada ko je naviko.
Moram se nadati, iako sam nakon nekoliko kola na pocetku sezone prognozirao borbu od 7-5 mjesta, a sve na osnovu tada vidjenog. A rada smo bili u samom vrhu tabele.Jacksparrow je napisao/la: ↑ned mar 15, 2026 8:32 pmavlami97 je napisao/la: ↑ned mar 15, 2026 7:57 pmKakvo ispadanje. U igri jos 33 boda. Mozemo i do 4. mjesta ukoliko budemo pravi, a ja se uvijek nadam najboljem.Jacksparrow je napisao/la: ↑ned mar 15, 2026 7:30 pmManite suplje o ispadanju, nismo ni rudar ni radnik ni sloga a Bgmi ni posusje. Nek ispada ko je naviko.
Dobro nadanje je tu uvijek, ali realnost je ova pozicija gdje jesmo... ima vremena da se slozi ekipa i stil igre za narednu sezonu rahat.

Iako sam sjedio na sjeveru i nisam vidio dobro nijednu, situaciju, u prvoj nisam vidio od golmana a u drugoj mi je bilo daleko. Indirekt se svira kada je bas ocito da je odigrao golmanu a kazu da jeste pa je trebao svirati indirekt.avlami97 je napisao/la: ↑ned mar 15, 2026 5:55 pmMislim da nam je sudija morao svirati indirekt 95'. Igrac Borca namjerno nogom vraca loptu golmanu nogom.
Ne gledamo isto izgleda, u prvom su svi bili uzasni a on je jedini nesto pozitivno uradio i oduzeo par lopti na sredini, brzo se oslobađo lopti nije komplikovo puno. Fali mu snage za ovakve utakmice i ne treba očekivat on prevaga da bude kad iskusni igrači ne mogu da povežu dva pasa.Valter je napisao/la: ↑ned mar 15, 2026 5:20 pmNažalost Dragović je bio naša najslabija karika. Ovakve utakmice za njega su još prevelik zalogaj. Sa U-21 imamo daleko najviše problema u ligi. Poslije ove sezone ni jedan stručnjak (e čuj stručnjak) ne bi smio ostati u omladinskom pogonu.super1 je napisao/la: ↑ned mar 15, 2026 3:24 pmOcigledno nismo gledali istu utakmicu,Dragovic uz svo duzno postovanje prema momku ali mislim da je jucer imao los dan i bio je najgori na terenu.Pregledaj cijelo poluvrijeme sada i uvidjet ces o cemu pricam,uostalom ubili su nam vezni red ,da Savo nije promjenio njega na poluvremenu omjer suteva bi bio 0-20 do kraja. Ali sam misljenja da se momku treba davati sansa jer ima kvalitet ali za jucer odigranih 45 minuta bio je za klupe ako cemo realno pricatimilanribar je napisao/la: ↑sub mar 14, 2026 10:38 pmDragovic bas dobar u prvom, vraco se nazad uzimo lopte imo i par dobrih proigravanja al Vinicius nije imo kvaliteta da probije nijednom.
A meni bas suprotno, pjesma bas legla i osvjezenje je u odnosu na vec prevazidjene i 20+ godina pustane elegicne melodije. Meni se cini da i raja fino reaguje, ne vidim neki problem.Robi je napisao/la: ↑ned mar 15, 2026 9:37 pmNije sad najbitnija stvar na svijetu i znam da je trazenje dlake u jajetu, ali volio bi ako neko moze da skrene paznju klubu a to je, na poluvremenu su pustili jednu pjesmu koja je AI generisana u pitanju je Šaka pankera - Ibret(https://www.youtube.com/watch?v=YC21QYuyf2M), mislim da nije uredu da pored toliko pjesama koje vec postoje o našem klubu, da se puštaju pjesme koje su AI generisane, plus kao klub kojeg su kultura i umjetnost bezbroj puta su promovisali posljednji primjer 2025 godine s predstavom Za zivot cijeli, mislim da nije uredu da se pušta AI smece na našem stadionu.