Ako se zavrsi papirologija hoce...Gagi tm 87 je napisao/la: ↑ned mar 01, 2026 11:34 amZnači vodiće ekipu na sutrašnjoj tekmi abdd.
Ako se zavrsi papirologija hoce...Gagi tm 87 je napisao/la: ↑ned mar 01, 2026 11:34 amZnači vodiće ekipu na sutrašnjoj tekmi abdd.
Nije istina ,i ako bude gotova papirologija nece nas sutra voditi sto je i sam izjavio ...rekao je da ce utakmicu voditi pomocnik
Pitarska posla. Sinoć sjedim sa par drugova pitari momci i gledamo Borac-Sarajevo, svi se složimo zaslužena pobjeda, sudjenje korektno. Nakon toga provjeravam društvene mreže, gori sve, pitari sikću zaklo ih sudija hahahahaEisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned mar 01, 2026 12:12 pmSamo da pitam Kaljanca ima li obraza imalo?
Samo da imam malo više vremena, našao bih par situacija u našoj ligi, čak na našim utakmicama, gdje su se svirali prekršaji ili penali kada je igrač pokupio i loptu i suparničkog igrača. Jednim zamahom noge izbiješ loptu i slomiš obje kosti potkoljenice suparničkom igraču i kažu sve je čisto.
Jedno je kad kradu ili ne znaju da sude, a drugo je kad se poslije toga pišaju po tebi.
Koliko si bezobrazan na skali od Haris Kaljanac do 100?
Gledao sam zadnjih 15tak minuta, kobiljari bukvalno jednom centar presli, u ovako kratko vrijeme se vidi da je freeman level iznad svih.south side je napisao/la: ↑ned mar 01, 2026 1:32 pmKoga zanima derbi juniora nasi fulili penal
https://www.youtube.com/live/rvy3DEYbo8 ... 8aOVyRKmqH
Po ovom do sada prikazanom, trebali smo bar 2 razlike voditiGyasi13 je napisao/la: ↑ned mar 01, 2026 1:48 pmGledao sam zadnjih 15tak minuta, kobiljari bukvalno jednom centar presli, u ovako kratko vrijeme se vidi da je freeman level iznad svih.south side je napisao/la: ↑ned mar 01, 2026 1:32 pmKoga zanima derbi juniora nasi fulili penal
https://www.youtube.com/live/rvy3DEYbo8 ... 8aOVyRKmqH
Tacno tako.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned mar 01, 2026 12:12 pmSamo da pitam Kaljanca ima li obraza imalo?
Samo da imam malo više vremena, našao bih par situacija u našoj ligi, čak na našim utakmicama, gdje su se svirali prekršaji ili penali kada je igrač pokupio i loptu i suparničkog igrača. Jednim zamahom noge izbiješ loptu i slomiš obje kosti potkoljenice suparničkom igraču i kažu sve je čisto.
Jedno je kad kradu ili ne znaju da sude, a drugo je kad se poslije toga pišaju po tebi.
Koliko si bezobrazan na skali od Haris Kaljanac do 100?
Jedno je sastaviti ekipu i sjesti na tribine, drugo je voditi ekipu s klupe. Primiš gol u prvoj minuti ili dobiješ rani crveni karton i sve pada u vodu i tad ti ulogu igra onaj koji vodi ekipu s klupe, a ne onaj što sjedi na tribinama. Da si nekad obuo kopačke znao bi razliku.
i to se masala posro