Sky1 je napisao/la: ↑ned feb 15, 2026 1:19 pm
Čiko je u pravu, pratiti zvanične kanale kluba i upite slati organima kluba, iako je on jedan od nezvaničnih predstavnika kluba hvala mu na informacijama koje podijeli sa nama. Džezvar ima svoj izvor informacija i to poštujem. Ovu dvojicu poštujem bez imalo sarkazma.
Ali uz njih dvojicu se šlepaju dva lika samoistina i ovaj mulalic edis, ljudi koji opet imaju svoje neke interese, a i ljudi upitnog mentalnog zdravlja.
Pa bih zamolio ciku i dzezvara da se jasno distanciraju od pomenutih osoba, uvlace ih u svoje spletke, glumeci ljude bliske klubu i "dobro informisane" a ustvari radi se samo od dva privjeska spomenutim dvojcu.
Kakvo crno slepanje kralju, ja njih dvojicu uopste ne poznajem. Mozda 2-3 poruke sam razmijenio sa ljudima, to ti i oni mogu potvrditi. Kad nesto i saznam ja to ovdje ne pisem, jako rijetko.
Tebe je zabolilo sto te raja ovdje isprozivala, a prozivan si jer si lagao prvo da Mirvic nije investitor, pisao si da je to laz i podvala, postavljao montirane slike Mirvica i nema sta nisi radio.
Posebno ti je ovaj post ispod za anala. Sad cu da ga vratim u potpis.
Sky1 je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 9:11 pm
Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gops Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu.
Sky1: Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gops Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu.