Dosadan si burazeru s Adzemom. Da je Ivica Osim, 4 gola je primio na derbiju, zasluzio je otkaz. Nemoj ga prat ovim porazom.
Dosadan si burazeru s Adzemom. Da je Ivica Osim, 4 gola je primio na derbiju, zasluzio je otkaz. Nemoj ga prat ovim porazom.
Ko je rekao da sam za Adzema?SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 2:59 pmDosadan si burazeru s Adzemom. Da je Ivica Osim, 4 gola je primio na derbiju, zasluzio je otkaz. Nemoj ga prat ovim porazom.
Pa napiso si 3 4 posta oko njega tokom utakmice. Niko drugi nije spomenuo mentalnog bolesnika. Jok rahmetli pradedo moj je za njega. Jesil to ti Adzeme?SupremeGucci je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 3:01 pmKo je rekao da sam za Adzema?SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 2:59 pmDosadan si burazeru s Adzemom. Da je Ivica Osim, 4 gola je primio na derbiju, zasluzio je otkaz. Nemoj ga prat ovim porazom.
Pa.valjda nakon tiktokera trebamo da igramo bolje, da barem jedan sut u okvir imamoSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 3:04 pmPa napiso si 3 4 posta oko njega tokom utakmice. Niko drugi nije spomenuo mentalnog bolesnika. Jok rahmetli pradedo moj je za njega. Jesil to ti Adzeme?SupremeGucci je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 3:01 pmKo je rekao da sam za Adzema?SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 2:59 pm

Drug moj, ozbiljno sam zabrinut za naš klub.
Vrhovni sud Dzezvar predstavlja Zeljeznicar. On donosi sud valjal ili ne prelazni rok.