Nije to toliko do spreme koliko mi njega polomimo u prvih 45 min. Svaka lopta ide na njega a od toga 70% bude netačno i on se polomi dok ih stigne. Moramo imati dva slična krila pa da se ravnomjerno napada, a ne samo preko njegove strane.cikoradovic je napisao/la: ↑ned jan 11, 2026 4:39 pmMatej je naš najbolji igrač trenutno međutim on mora podići spremu drastično. Poslije 60-te minute se ugasi.
Nema on niti blizu kvalitet za naše ambicije. I bez i sa investitorom.
Ma sve ih puštaj besplatno - još im hvala reči što ne traže da ih isplatimo do kaja ugovoraVeteran1965 je napisao/la: ↑ned jan 11, 2026 7:01 pmMa nemamo mi za kim žaliti u ovoj ekipi. Ko god želi da ide, ja bi ga pustio. Ne besplatno, naravno.
Kako smo čuli na pressu, doći će igrači iznad ove lige, polako čistiti ekipu, i spremati je za slijedeću sezonu.
koningsovo ce biti proljece,SamoNapad je napisao/la: ↑ned jan 11, 2026 5:36 pmRakić, Jaganjac, Pejić, Obradov, Trupe i Konigs sigurno nisu za nas . Nas zeza sto prije njih napustit ce nas Dan i Bolja (korisniji su od gore navedenih ) ni oni nisu za nas . Ali ne mozes sve nabiti nogom ima njih jos koji bi trebali , s tim da moramo znati da je teško naći sad igrače . Meni bi iskreno bio cilj da što prije u ligi riješim status (da se ne borim za opstanak) u kupu probati sta se moze i onda na ljeto praviti pravu ekipu . Jer ovo je nepopravljiva situacija sa ovim igračima pa se mi žalostimo na ovim polovnim igračima kad odu. Da je normalna situacija ne bi nikad ni dolazili kod nas ali eto.
imas pp
gotovo je njegovo....nije trebao ni dolazit ako se necemo nista pitati i nista znati
Tako je, kupljena desetogodisnja, sad sam rahat
koga pratis ako se ne mozes imena sjetiti....SanMan je napisao/la: ↑ned jan 11, 2026 7:53 pmMa sve ih puštaj besplatno - još im hvala reči što ne traže da ih isplatimo do kaja ugovoraVeteran1965 je napisao/la: ↑ned jan 11, 2026 7:01 pmMa nemamo mi za kim žaliti u ovoj ekipi. Ko god želi da ide, ja bi ga pustio. Ne besplatno, naravno.
Kako smo čuli na pressu, doći će igrači iznad ove lige, polako čistiti ekipu, i spremati je za slijedeću sezonu.
Jedino Šošić, Cvetanovski, možda još dvojica, ali nemogu da se sjetim koji su, i ovi ispod 20 godina (još ni jedan nije provjeren - za otpis il ostanak - imaju po 18 min igre, većina 0 min)
vazice garant za istok dok ne naprave jug