Gagi tm 87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jan 10, 2026 5:11 pm

Hodžića dovest umjesto Lagumdžije i nikakav problem,Hodžić je dosta bolji i pokretljiviji igrač po meni ...

Mulalic Edis
Kontakt:

sub jan 10, 2026 5:52 pm

Jel realno da Lagumdziji istice ugovor 31.12. i da je onaj psihopata njega gurao da igra, a Radovac nije dovoljno kvalitetan za Zelju ili Gojak ne moze minute dobiti. Znaci formirali smo igraca Zrinjskom a mi dobili zauzvrat kurcinu i 6. mjesto. Ispravite me ako grijesim...
Grande dioničko društvo 💪

Mulalic Edis
Kontakt:

sub jan 10, 2026 5:53 pm

I onda neko dodje i kaze kako ne treba Mirvic nego Zeljin dnk i ostale gluposti, dionicka drustva, samoodrzivost, Cerici, sekte rajlovacke...
Grande dioničko društvo 💪

SamoNapad
Kontakt:

sub jan 10, 2026 7:12 pm

Bio potencijal kad je došao ali doslovno on je konstantno u povredi i noge mu se oduzimaju od pritiska . Gubi lopte ,bježe mu dok vodi itd. Plus nikako da mu se nadje pozolicija malo igra neku 6 pa onda lažne 10 ni sam ne zna koja je pozicija .
Mora ići negdje gdje nema pritiska a to je Zrinjski , sa 24 godine nije on vise neko ko ce napraviti spektakularan transfer i karijeru . Moras imati i karakter da igraš u Želji a ne da se useres čim izgubiš utakmicu , Zeljo je pritisak i uvijek ce biti taman da si junior .

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub jan 10, 2026 7:33 pm

Dan je dobar u većim utakmicama gdje ne igramo na posjed, jer ima duge noge i može oduzeti dosta lopti na sredini. Jednom je poluvrijeme igrao kao stoper i tu je bio dobar. On može biti jako koristan igrač, problem je što mu tehnika nije jača strana i onda u utakmicama gdje probijamo protivničke linije nije dobra opcija. Ima visinu pa je zato nekad igrao kao 10, da bi bio bliže golu i pokupio neke ubačaje. Ako ide nije velika žalost, ali je definitivno igrač koji može dati ruke ako se dobro iskoristi. Međutim, ako dovedemo boljeg nećemo se puno počešati za njim. Spominjao sam nekad Simonija koji isto može biti zadnji vezni/stoper, a ono malo što je igrao kod nas pokazao isto potencijal da može od njega biti nešto. Volio bih kad bi dobio više šanse da ga vidimo na djelu.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

ubaceni element
Kontakt:

sub jan 10, 2026 10:33 pm

Igrac kojeg Zrinjski zeli sigurno nije los, mozda je samo bio lose koristen. Ono sto meni smeta vise od toga je li dobar ili los je da nam Zrinjski i dalje moze pokupiti igraca kako je njima cejf, dok mi recimo mozemo samo sanjati da dovedemo nekog ko je kod njih ili u Borcu igrao prvu postavu.

w0st
Kontakt:

sub jan 10, 2026 10:40 pm

Dan je kar.ina od igraca realno, bar za ovo pokazano do sad, Boljevic meda ne moze zadnjih godinu. Ispod prosjeka obojica, ne znam sto polemisete o njima. Korisnije igrace imamo u omladinskom 100%

dzulijano_pike
Kontakt:

ned jan 11, 2026 12:46 am

Babuka, vrijeme je!
:zeljeznicar1:
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

SupremeGucci
Kontakt:

ned jan 11, 2026 1:31 am

dzulijano_pike je napisao/la:
Babuka, vrijeme je!
Ako Bog da.

HajrA
Kontakt:

ned jan 11, 2026 9:36 am

SupremeGucci je napisao/la:
ned jan 11, 2026 1:31 am
dzulijano_pike je napisao/la:
Babuka, vrijeme je!
Ako Bog da.
Misketovci :pljesak:
TM87

SamoIstina
Kontakt:

ned jan 11, 2026 12:43 pm

Dan mozda nema neku tehniku, ali je zato spor.
Sky1: "Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gop Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu."

SamoNapad
Kontakt:

ned jan 11, 2026 1:02 pm

SamoIstina je napisao/la:
Ma nije spor nego momak ima visinu i snagu ali to bez tehnickih kvaliteta i kreacije u sredini nista ne znaci. Jednostavno covjek ocekuje da moze povuci loptu iznijeti i dati pas nekom. A u realnosti imas da ti izgubi protiv Borca loptu na 16 metara i ti primas gol. Ili da ne moze primiti loptu ili da mu bjezi lopta tako da je to nekvalitet. Svak moze bljesnuti ali kvalitet ili imas ili nemas . On ne moze 2 utakmice dobre za nas odigrati i ako cemo dovoditi igrace treba nam neko ko moze u kontinuitetu dobro igrati . Bolje 3 igraca dobro platiti da valjaju nego da 10 dovedemo i na ljeto tjeramo 7 njih.

nikson
Kontakt:

ned jan 11, 2026 1:11 pm

Po meni se treba zabaviti stvarnim razlozima pada momcadi a ne dovoditi 62 igraca. Dok ekipa nije pala u svojoj volji, zelji, htijenju - mi smo bili sasvim dobri. Zasto se to desilo, da li je moguce da smo povredom Madzida ostali bez stvarnog vodje na terenu itd itd - to ne znam zaista.
Poenta je da mi nemamo toliko losu ekipu koliko je ona pala psihicki pa onda i igrama na terenu.
Takodjer prilikom oglasa za direktora kluba jasno su napisani uslovi gdje njjegova primanja ovise od rezultata. Misljenja sam da se isto treba i sa igracima dogovarati. Gol toliko, asistencija isto (da ne budes sebican) itd itd itd
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

SamoIstina
Kontakt:

ned jan 11, 2026 1:22 pm

SamoNapad je napisao/la:
ned jan 11, 2026 1:02 pm
SamoIstina je napisao/la:
Ma nije spor nego momak ima visinu i snagu ali to bez tehnickih kvaliteta i kreacije u sredini nista ne znaci. Jednostavno covjek ocekuje da moze povuci loptu iznijeti i dati pas nekom. A u realnosti imas da ti izgubi protiv Borca loptu na 16 metara i ti primas gol. Ili da ne moze primiti loptu ili da mu bjezi lopta tako da je to nekvalitet. Svak moze bljesnuti ali kvalitet ili imas ili nemas . On ne moze 2 utakmice dobre za nas odigrati i ako cemo dovoditi igrace treba nam neko ko moze u kontinuitetu dobro igrati . Bolje 3 igraca dobro platiti da valjaju nego da 10 dovedemo i na ljeto tjeramo 7 njih.
Meni je on totalno nedefinisan igrac. Jako je trom, ja mislim da je Karamarko agilniji od njega. Tehnicki nije potkovan da to kompenzira. Mozda ga je trebalo forsirati na stoperu. Na toj poziciji bi mozda mogao dati ruke, ali kao veznjak nema sta da trazi u danasnjem fudbalu.
Sky1: "Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gop Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu."

pestabudimpesta
Kontakt:
Status: Online

ned jan 11, 2026 1:28 pm

Ko je gledao zadnju tekmu protiv sloge, sigurno mu je jasno koliko je los igrac Lagumdzija.
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

Veteran1965
Kontakt:

ned jan 11, 2026 1:43 pm

Pa lik tačan pas na 5 metara nije mogao odigrati. Spor, trom i neškolovan igrač iz nake 3će hrvatske lige. I mi kao žalimo i plačemo za njim. Trebali smo plakati kad je došao u Želju.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Sky1
Kontakt:

ned jan 11, 2026 3:57 pm

Evo zvanično. Valjda će biti nekih vijesti narednih dana, ubija ova tišina.
Dovesti tri jaka igrača po meni desno krilo da grmi, desetka i zadnji vezni te napadač bolji od trenutnih. Vratiti Hamzu u Istru Rakića i Krpića ostaviti kao drugu i treću opciju, pa na ljeto i to rješavati. Imamo mi još zanimljivih igrača, nadam se da će doboti šansu i ovom Garciji da se konačno riješe papiri, nije loš izgledao na pripremnim. Dragovića malog forsirati, Gojaka...
Zadnja izmjena: Sky1, dana/u ned jan 11, 2026 4:00 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

cikoradovic
Kontakt:

ned jan 11, 2026 3:58 pm

Nema igrača u ekipi za kojim treba plakati.

Sky1
Kontakt:

cikoradovic je napisao/la:
Tako je.

Gagi tm 87
Kontakt:

ned jan 11, 2026 4:08 pm

cikoradovic je napisao/la:
Jedino bi žalio za Cvetanoskim,ni za kim više .

Trenutno korisnika/ca: Baidu [Spider], Google [Bot], pestabudimpesta i 72 gosta.

Prijava  •  Registracija