Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

teatrale36
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri dec 24, 2025 11:47 pm

SkenderijaTM87 je napisao/la:
sri dec 24, 2025 10:28 pm
teatrale36 je napisao/la:
sri dec 24, 2025 10:20 pm
SanMan je napisao/la:
sri dec 24, 2025 10:14 pm
Zar nisu mogli ovi što su dogovarli sa Saninom dogovoriti da samo daje 10 miliona godišnje (dolara) i da se ništa ne pita i da ga ne boli glava
dali bi mu godišnju za zapad pa ono u dvije/tri godine kad svrati u Sarajevo da može pogledati utakmicu

Mi bi da se je.emo al da nam ne uđe
A otkud znaš da nešto zna oko fudbala? I buraz mu veze nema tek sad nakon par godina kad je našao prave ljude uspio je do 3 mjesta doci! Koliko ovaj zna o fudbalu i sportu uopće? Ili je samo biznismen u krizi srednjih godina pa daj mu neku igračku.
Kakve prave ljude hljeb te **** kriminalce hahhhaahaha. Ljudi trazeni u drugoj drzavi. Buraz mu dovodi igrace kakve mi mozemo sanjat, poklopit se i dovodit Jaganjce i panjeve i ide borba za opstanak.
Nama ti kriminalci dovedoše ili bolje reći pokloniše Al Jabera pa nas spasi momak bar godinu dana finansijski problema.

amar92
Kontakt:

sri dec 24, 2025 11:53 pm

Sky1 je napisao/la:Samo udji Sanine, pa da ne može neka neformalna grupa gradjana kao onomad na čelu sa AO ući i rasturiti klub. Koliki dug su nabili ni do danas se nismo oporavili. Želji pare nisu problem ali su problem neodgovorni pojedinici što klub vide isključivo kao lični bankomat. Samo strateški. Pažljivo s promjenim Statuta to je najbitnije u ovoj priči. Detalje Ugovora ne znam i neću da lupam.
A sta cemo ako ta neformalna grupa stoji iza ove price sa Mirvicem?

igla
Kontakt:
Status: Online

čet dec 25, 2025 12:43 am

Ajde pustite ljude koji odlučuju nek odluče. Većinski Željovci s kojima pričam su za investitora.

Lično ne vidim logiku u tome da je neko protiv. Prevelik smo klub da nismo konkurentni ni u domaćem prvenstvu. Prije će nas to ugasiti nego Mirvić jer navijači žele da se borimo za nešto.

Još neka godina ovakva - ljudi gube volju za praćenjem kluba, a novim generacijama koje ne pate od ideala Željo neće biti dio života ako nema uspjeh.

Dzezvar
Kontakt:

čet dec 25, 2025 4:42 am

A otkud znaš da nešto zna oko fudbala? I buraz mu veze nema tek sad nakon par godina kad je našao prave ljude uspio je do 3 mjesta doci! Koliko ovaj zna o fudbalu i sportu uopće? Ili je samo biznismen u krizi srednjih godina pa daj mu neku igračku.
Kakve prave ljude hljeb te **** kriminalce hahhhaahaha. Ljudi trazeni u drugoj drzavi. Buraz mu dovodi igrace kakve mi mozemo sanjat, poklopit se i dovodit Jaganjce i panjeve i ide borba za opstanak.
Nama ti kriminalci dovedoše ili bolje reći pokloniše Al Jabera pa nas spasi momak bar godinu dana finansijski problema.
Nisu oni doveli Al jabera....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

svabo
Kontakt:

čet dec 25, 2025 6:11 am

sri dec 24, 2025 11:07 pm
plavi kanarinac je napisao/la:
sri dec 24, 2025 10:32 pm

Hahahaha al haj sve al te Jaganjac nesto opasno uvrijedio i dzaba sve hahahahahahaha
Ma pao mi prvi napamet jebga :D

Al ne fakat Jaganjac je solidno odradio posao, osim utakmice s Sirokim..
Nije mu kasno fakultet da upiše, jest da je zakasnio na ovogodišnji upisni rok ali ima i dogodine jbg.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

plavi kanarinac
Kontakt:

čet dec 25, 2025 7:28 am

svabo je napisao/la:
čet dec 25, 2025 6:11 am
sri dec 24, 2025 11:07 pm
plavi kanarinac je napisao/la:
sri dec 24, 2025 10:32 pm

Hahahaha al haj sve al te Jaganjac nesto opasno uvrijedio i dzaba sve hahahahahahaha
Ma pao mi prvi napamet jebga :D

Al ne fakat Jaganjac je solidno odradio posao, osim utakmice s Sirokim..
Nije mu kasno fakultet da upiše, jest da je zakasnio na ovogodišnji upisni rok ali ima i dogodine jbg.
Hahaha jaka jaka.. ja kad sam govorio umjesto rakica jaganjca i koningsa plus krpicrva plata da su se doveli jedan/dva napadaca kako treba ... Ovdje ismijavanje vidjeces ti rakica i koningsa vidis kako se gradi protiv posusja hahahaha
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

SkenderijaTM87
Kontakt:

čet dec 25, 2025 9:11 am

Cuj oni doveli Al Jabera pa kakva je to laz.. I zar ne vidis problem u toj svojoj recenici molim te, bar u prici investitora hahahah.

milanribar
Kontakt:

čet dec 25, 2025 10:26 am

Kako god poslije petak ćemo morati brzo reagovati i dovest trenera i stručni štab, kako bi prije priprema sklopili neki plan za ovu ekipu.

Trenutno na tržištu ima par slobodnih veznih igrača, što je pozicija na kojoj mi djeluje da smo najtanji iako ni špica nemamo a to će teško bit dovest bez ozbiljne cifre.

Neki od realnih i solidnih igrača su Ajdin Redžić i Armin Hodžić, koji bi mogli odmah upast u opticaj za prvih 11.

samo_da_repliciram
Kontakt:

čet dec 25, 2025 10:32 am

Davno sam rekao i opet cu ponoviti, Željo ako se ne privatizuje 1/1 on ce da se pretvori u UNIS, od ove nekarade ko će šta da kontroliše nema ništa, očekivati od nekoga da ulaže u tim bez da mu se omogući da kontroliše i ulaže u osnovna sredstva, u šta ubrajam i budući kamp, je neozbiljno. Laž, licemjerstvo i neznanje će ovaj klub svući u livadu

salle86
Kontakt:

čet dec 25, 2025 11:46 am

alombardo je napisao/la:
sri dec 24, 2025 9:22 pm
Zastiti imovinu najbitnija stvar. Samo morate znati da ne postoji novac koji garantira borbu za titulu u ovoj vicinoj prciju od lige, u kojoj jedan klub ima 52 pobjede zaredom protiv radnika, sloge, sirokog,...
Ja vjerujem da Abramović dođe, mi do titule ne možemo prve 3 godine.
Ali bitno je da se kao klub uključiš u ligu, da postaneš bitan faktor, a ne učesnik kao Sloga, Posušje, Radnik.
Ništa preko noći neće ni doći, treba se napraviti sistem. Kod nas je gotovo sve porušeno do samih temelja, nema segmenta kluba koji nije devastiran ili sveden na nivo ovih gore nabrojanih učesnika.
Svaki korak naprijed je pobjeda, titula prije titule !
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

čet dec 25, 2025 11:48 am

SanMan je napisao/la:
sri dec 24, 2025 10:14 pm
Zar nisu mogli ovi što su dogovarli sa Saninom dogovoriti da samo daje 10 miliona godišnje (dolara) i da se ništa ne pita i da ga ne boli glava
dali bi mu godišnju za zapad pa ono u dvije/tri godine kad svrati u Sarajevo da može pogledati utakmicu

Mi bi da se je.emo al da nam ne uđe
Neko ko je apriori bio protiv dolaska istog, napunio mi se "kufer" ovih "naših" koji bi da se sa igračkom zvanom Željo igrali, a niti imaju para ni znanja.
Kad smo već igračka, onda nek se igraju makar ozbiljni likovi a ne amateri. Realno.

PS. A i realno, za ovu ligu koja je među lošijim u Europi, ne treba neko veliko znanje. Bitno je imati sredstva i htjeti prepisati od bar 100 europskih klubova koji su organizovaniji i znaju kako jedan klub funkcioniše. Ne izmišljati ništa, SAMO PREPISATI !
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

milanribar
Kontakt:

čet dec 25, 2025 12:03 pm

Neko je najavio da će bit kod Sinana tekstova u narednom periodu, pa evo jedan intervju.

https://sportske.ba/clanak/misimovic-za ... ljeznicar/

revolt
Kontakt:

čet dec 25, 2025 12:09 pm

milanribar je napisao/la:
Neko je najavio da će bit kod Sinana tekstova u narednom periodu, pa evo jedan intervju.

Sve o čemu smo jučer i prethodnih dana pisali o gospodinu Misimoviću. Nakon Diglišića, pokušava i ovo zaustaviti sa poluinformacijama i tonom koji nema veze sa istinom. Nadam se da je sada jasno kolegama s foruma koje su jučer govorile da on nema veze, šta radi i koliko pokušava utjecati, sada čak i javno.
plavi su pravi crveni su drveni

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet dec 25, 2025 12:10 pm

Ja frajke jes naporan više i intervjui.

amar92
Kontakt:

čet dec 25, 2025 12:14 pm

Posebno izazovna situacija može nastati u slučaju hipotetičkog raskida saradnje. U tom slučaju, klub ima obavezu vratiti cjelokupna ulaganja uvećana za 15% kamate.

Na hajr.

Dzezvar
Kontakt:

čet dec 25, 2025 12:15 pm

Kao sto reooh morat cu se posuti pepelom ......
Malo je ovo bezobrazno dan pred skupstinu....

Dzezvar
Kontakt:

čet dec 25, 2025 12:16 pm

amar92 je napisao/la:
Posebno izazovna situacija može nastati u slučaju hipotetičkog raskida saradnje. U tom slučaju, klub ima obavezu vratiti cjelokupna ulaganja uvećana za 15% kamate.

Na hajr.
Nije bas 15% ali eto....

SamoIstina
Kontakt:

čet dec 25, 2025 12:16 pm

milanribar je napisao/la:

Kako me samo razocarao ovaj covjek. Besraman je sa ovim narucenim clancima svaki put kad se priblizimo promjenama na bolje.

Norsborg
Kontakt:

čet dec 25, 2025 12:17 pm

Da li je moguce da se covjek ne postavi kao i svi drugi navijaci. Otisao si iz kluba i smiri se covjece.
Imamo radnu grupu, imamo advokate, imamo ljude od povjerenja i oni pregovaraju vec pola godine.
Po meni ovaj intervju je sramota za gospodina Misimovica.
I sada vidim da su u pravu oni koji pricaju da je morala biti parola i za njega.

ubaceni element
Kontakt:

čet dec 25, 2025 12:17 pm

amar92 je napisao/la:

Na hajr.

A Miske je ocito prilicno upucen u desavanja i pitanja nisu bez osnova. U njegove motive ne ulazim, ali sve vise sumnjam da su cista posla i s njegove strane.
Zadnja izmjena: ubaceni element, dana/u čet dec 25, 2025 1:54 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: igla i 111 gostiju.

Prijava