Ne bih se bas slozio...
Ne bih se bas slozio...
Kako ne bi kad ih je reklamiro i prije nego sto se pojavila ova prica
Bas eto njih treba reklamirati.....
Ne treba ih sad reklamirat, Sinance je dobar sa njima i ima od njih informacije direktno.
Da se ne naduravamo....u pravu si...izvini
Dobro pitanje. Ono što ja znam da mi moramo zadržati UO, NO i Skupštinu, jer ostaješ UG i drugačije ne može. Kako će oni uklopiti strateškog partnera u to biće zanimljivo vidjeti, a način su pronašli u što ne sumnjam.
Toliko je dobar sa njima da je prije 7-10 dana napisao tekst pun lazi vezano za sadrzaj ponude koju je Mirvic u tom trenutku jos uvijek trebao poslati.
Normalno da se svi bore, pa i kod nas svaki iskreni navijac zeli to. Jedini "dusebriznici" koji su protivi su ti protivnici (citaj pitari ) i domaci uhljebi i taldzije .SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet dec 18, 2025 8:12 pmNa utakmici talijanskog superkupa Milan Napoli, ekipi Milana na dresovima arapskim slovima pisu imena igraca. Takav jedan klub, s 7 liga prvaka, radi sve za pare. U nasem kontekstu, ovo ne ide ovako vise, sto prije strateski partner / investitor.
Ma nije ovo za nas - lako je njima, jedva 5.000 karata prodajunekonvencionalan je napisao/la: ↑čet dec 18, 2025 11:29 pmKako boli gledati ove šuge koje proljeća dočekuju u Evropi, a nama misaona imenica i grčevita borba da dođemo odigrati makar 1. pretkolo bilo kojeg evropskog takmičenja...
Kupi clansku odmah, ne cekaj rezultate. Pa clanska je ove godine kostala samo 20 km.SanMan je napisao/la: ↑čet dec 18, 2025 11:42 pmMa nije ovo za nas - lako je njima, jedva 5.000 karata prodajunekonvencionalan je napisao/la: ↑čet dec 18, 2025 11:29 pmKako boli gledati ove šuge koje proljeća dočekuju u Evropi, a nama misaona imenica i grčevita borba da dođemo odigrati makar 1. pretkolo bilo kojeg evropskog takmičenja...
Mi kad ovo doćekamo "poubijačemo" se za ulaznice - bilo bi jedna članska = jedna ulaznica
pojavilo bi se 32.846.592 članova - kupovina 6 mjeseci unaprijed
Mozda za proslu godinu,izgleda nisi obnovio,za 2025 kostala je 25kmNorsborg je napisao/la: ↑čet dec 18, 2025 11:53 pmKupi clansku odmah, ne cekaj rezultate. Pa clanska je ove godine kostala samo 20 km.SanMan je napisao/la: ↑čet dec 18, 2025 11:42 pmMa nije ovo za nas - lako je njima, jedva 5.000 karata prodajunekonvencionalan je napisao/la: ↑čet dec 18, 2025 11:29 pmKako boli gledati ove šuge koje proljeća dočekuju u Evropi, a nama misaona imenica i grčevita borba da dođemo odigrati makar 1. pretkolo bilo kojeg evropskog takmičenja...
Mi kad ovo doćekamo "poubijačemo" se za ulaznice - bilo bi jedna članska = jedna ulaznica
pojavilo bi se 32.846.592 članova - kupovina 6 mjeseci unaprijed
Vrlo lako. On postavi UO, Skupštinu (ili bar većinu u skupštini) i NO (mada bi on možda mogao ostati i nezavisan).
Greska u kucanju. Nazalost broj clanova ne pokazuje pravu sliku. Kako? Pored mene clan je moja supruga, sin i njegova supruga, njegove kcerke od 5 i 3 godine i kcerkin sin, unuk, od 19 godina. Znaci nas sedam iz jedne porodice, tako da je stvarni broj podijeljen na vise familija jedno 3-4000.
Haha pa ne gleda se broj familija ***** mu vraga nego pojedinacnih clanova, ja razumijem ima djece od 1,3,8 godina ali stvaras im pozitivne prakse na taj način.Norsborg je napisao/la: ↑pet dec 19, 2025 8:11 amGreska u kucanju. Nazalost broj clanova ne pokazuje pravu sliku. Kako? Pored mene clan je moja supruga, sin i njegova supruga, njegove kcerke od 5 i 3 godine i kcerkin sin, unuk, od 19 godina. Znaci nas sedam iz jedne porodice, tako da je stvarni broj podijeljen na vise familija jedno 3-4000.