Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Dzezvar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon dec 15, 2025 1:30 pm

milanribar je napisao/la:
pon dec 15, 2025 12:48 pm
Ako tjeramo nekog treba imat spremno bolje rješenje. Naš je problem i ranije bio kad je kriza daj sve otjerat. Polako nađi ko će to adekvatno zamijenit pa je lako nabit nogom.
Svako drugi je bolje rijesenje umjesto njega....to je najvece zlo koje je bilo u klubu zadnjih godina...
Tako da se ja slazem sa Cikom taj lik ne smije biti ni blizu klubu.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

pon dec 15, 2025 1:34 pm

Ludvig Leple je napisao/la:
pon dec 15, 2025 1:17 pm
Dzezvar je napisao/la:
pon dec 15, 2025 12:18 pm
Ludvig Leple je napisao/la:
pon dec 15, 2025 12:14 pm
Svi već odavno znamo da udruženje građana ne vodi ničemu. Muze nas ko stigne i kako mu se čefne.
Da li je nadolazeći model poslovanja uređeniji, sigurno da jeste, da li će biti profitabilniji, sigurno da hoće, ali da li će i to zadovoljiti naše poremećene glave, e to ne znam. Kao što sam ranije govorio, ne sviđa mi se osoba koja je spona između investitora i svih ostalih. Vidim neki ga ovdje zovu babom za neke stvari, ali taj babo je realno smeće od čovjeka. Malo zakopati po prošlosti, pa vidjeti ko je babo i šta je radio u klubu zajedno sa svojim sad mislim bivšim drugom Čajnoslu, a iskreno ne znam gdje je bio svo ovo vrijeme otkako smo u dubiozi, pa i gospodin Kozarić koji se odjednom ugurao da bude blizu izvora. Zašto se nisu nudili sa rješenjima kada smo i gori bili nego sad?

Nazad ne može, nadati se boljim danima.

Što bi rekao Nedo Turković:
"Hajde S. Mirvićuuuu donesi nam dolareeeeeee, plati nam pojačanja za evropskeee utakmiceeeee..."
A sta je radio...da rovim bez veze....
Nije za foruma, znaš i sam.

Ako ćeš pivu popiti iz prve ruke ću ti neke stvari dočarati.

@Čiko, sve sam ja to davno pisao i još par ljudi.

Lako je bilo sve uvezati:

Član UO - Šef stručnog štaba - menadžer Sparta - fan shop i konačni rezultat dobiješ ovo sadašnje stanje. Samo od svega ovoga upitnik koji je meni iznad glave je Tunović. Da li se išta pita?
Uoravo zato sto znam dosta dosta stvari i jedno vrijeme sam bio dio toga te pitam sta je to uradio.Konkretno kako je ostetio,popljuvao i bilo na koni drugi nacin nacinio stetu klubu...
Kada si vec napisao o njemu red je i da zavrsisi misao....jbg...
Ja sam spreman....mozemo do kraja ako hoces.

milanribar
Kontakt:
Status: Online

pon dec 15, 2025 1:39 pm

Dzezvar je napisao/la:
pon dec 15, 2025 1:30 pm
pon dec 15, 2025 12:48 pm
Ako tjeramo nekog treba imat spremno bolje rješenje. Naš je problem i ranije bio kad je kriza daj sve otjerat. Polako nađi ko će to adekvatno zamijenit pa je lako nabit nogom.
Svako drugi je bolje rijesenje umjesto njega....to je najvece zlo koje je bilo u klubu zadnjih godina...
Tako da se ja slazem sa Cikom taj lik ne smije biti ni blizu klubu.
Ma njega bi ja odmah nabio, poslije prvih sumnjivih poteza. Realno on tu najmanji doprinos u UO davao a najveću štetu napravio.

Nego ovako općenito kažem za stručni štab i ostale uposlenike kluba.

Gagi tm 87
Kontakt:

pon dec 15, 2025 1:42 pm

Je li u Petak skupština ?

SamoNapad
Kontakt:

pon dec 15, 2025 1:49 pm

Bolje da nas investitor privatizuje nego sto nas ke 6 mjeseci Adzem sa badzom privatizovao navaljao igraca , uvezali sve sa menadjerima . Nije niko glup svi mi znamo koje menadjer sa kojim su radili i da su svi u nekim vezama bili. Da su imali rezultat pa hajde nego bi ovo islo u nedogled. Privatizovali te ljudi bez marke uloga i boga pitaj sta su jos planirali. U svemu mozda smo i imali srece pa je ovo opet na vrijeme doslo da shvatimo da moramo krenuti drugim putem jer su ostali putevi iz proslosti uvijek zavrsavali slicno . Na kraju zelja navijaca je da gledaju dobar fudbal u kontinuitetu a ne radi jednog kola evrope 365 dana stresa.

Sky1
Kontakt:

pon dec 15, 2025 1:55 pm

Dzezvar je napisao/la:
pon dec 15, 2025 5:32 am
plavi kanarinac je napisao/la:
ned dec 14, 2025 8:37 pm
Evo par dana zagovaramo promjenu svih tih standardnih ljudi koji se vrte tu vec godinama, a investitor dolazi i uslov je da prvi čovjek bude čovjek koji je isto tako bio tu vec u bilo kom obliku.. ne znam.
Ali covjek koji ima ove stvari u malom prstu.
Cijenim te. Ali da nije on predugo izvan ovih stvari, dosta toga se promijenilo od tih vremena. Da napenem, za investitora sam 100%.

ANamelessGhoul
Kontakt:

pon dec 15, 2025 1:56 pm

Kad je dan D ?

Sky1
Kontakt:

south side je napisao/la:
pon dec 15, 2025 1:10 pm
Još jednom da vidimo te mudonje koje ce odbiti ponudu koja je i više nego povoljna za klub.
Znaš li neke detalje iz ponude?

Dzezvar
Kontakt:

pon dec 15, 2025 2:09 pm

Sky1 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
plavi kanarinac je napisao/la:
ned dec 14, 2025 8:37 pm
Evo par dana zagovaramo promjenu svih tih standardnih ljudi koji se vrte tu vec godinama, a investitor dolazi i uslov je da prvi čovjek bude čovjek koji je isto tako bio tu vec u bilo kom obliku.. ne znam.
Cijenim te. Ali da nije on predugo izvan ovih stvari, dosta toga se promijenilo od tih vremena. Da napenem, za investitora sam 100%.
On je uvijek u ovim stvarima....vjeruj mi ...

south side
Kontakt:

pon dec 15, 2025 2:36 pm

Sky1 je napisao/la:
Još jednom da vidimo te mudonje koje ce odbiti ponudu koja je i više nego povoljna za klub.
Ne znam detalje ali ono što je procurilo je da je slična Digislicevoj čak i bolja. Neko je na onom forumu pisao da ima jedna stavka koja im nije smetala u Digislicevoj ponudi a sada im u Sanjinovoj kao smeta, kao ona bi mogla predstavljati problem.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Sky1
Kontakt:

pon dec 15, 2025 2:43 pm

Dzezvar je napisao/la:
pon dec 15, 2025 2:09 pm
Sky1 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

On je uvijek u ovim stvarima....vjeruj mi ...
Super

Sky1
Kontakt:

pon dec 15, 2025 2:45 pm

pon dec 15, 2025 2:36 pm
Sky1 je napisao/la:
Ne znam detalje ali ono što je procurilo je da je slična Digislicevoj čak i bolja. Neko je na onom forumu pisao da ima jedna stavka koja im nije smetala u Digislicevoj ponudi a sada im u Sanjinovoj kao smeta, kao ona bi mogla predstavljati problem.
Vidjet ćemo. Nemoj uzimati onaj forum za ozbiljno. Pretežno pitari pišu tamo, botovi, balavurdija i 2,3% navijača Želje.

Grbavica1
Kontakt:

pon dec 15, 2025 2:47 pm

cikoradovic je napisao/la:
pon dec 15, 2025 12:27 pm
Šljepaju se pojedinci i priklanjaju se na drugu stranu samo da ostanu u klubu i nakon skupštine. Radili su toliko i kopali da pokušaju da podapnu nogu Saninu a sad se guraju i priklanjaju se na drugu stranu da bi ispali fini pa da ostanu. Da ne spominjem druge marifetluke koji se pričaju, kako ubacuje i tjera trenere u omladinskom pogon kako mu je ćejf, tjera dugogodišnje uposlenike omladinske škole, čak se priča i o guranju neke djece u određenim selekcijama. Da ne spominjem priče o Adi i igračima gdje je on bio ključni da se preko nekih ljudi ubace igrači u klub.

Biću kratak i jasan. Salčin NE SMIJE ostati u klubu! Ne smijete ni pomisliti na tu opciju. Tačka!
Jucer utakmica u16 ili u17 da ne pogrijesim i mali ko iz vedra neba ( Tuzla City ) mora u prvih 11 igrati. Naredio S.B. nije to dijete nista krivo ali... bagra

Refa1921
Kontakt:

pon dec 15, 2025 2:56 pm

Kada se sjetim Blagojevića, on je bio TV u boji za sve ove veznjake poslije njega izuzev možda Jabera. Gledaj na šta smo spali, na mrtvog Lgumdžiju i lažnog Brazilca.

Norsborg
Kontakt:

pon dec 15, 2025 3:05 pm

pon dec 15, 2025 12:13 pm
Jako teška sezona svaki bod će bit bitan u borbi za evropu, mislim da nam je realno borba za 4. mjesto jer smo daleko od ove prve tri ekipe igrački trenutno.
Probat preko kupa nešto a ako ne bude nadat se da će prvak osvojit i kup jer realno bi bila krađa da završimo u ovakvom stanju na boljoj poziciji od 4.

Upali smo u svoju zamku opet, digli smo euforiju na početku par dobrih rezultata, igrače je ponijelo i nakon prve krize rezultata sve se urušilo.
Nisam vjerovo da će Adžem bit ziheraš i da neće dati šansu nijednom mladom ni igraču iz drugog plana al uspio je to uradit.
Kakav ziheras, gubili bi i sa ovim mladjim igracima. A mozda i ne bi, ko zna, nismo ni probali ili bolje receno, da ne ispliva neko ko nije u talu. Doveden je od badze Salcina da sve raz..be. Da investitor odustane da bi se oni rastaljivali.

Sky1
Kontakt:

pon dec 15, 2025 3:06 pm

Je li istina ovo za Jusufbegovića?

Trenutno korisnika/ca: milanribar i 60 gostiju.

Prijava