🤍
🤍
🤍
Bogami dok je Madžid tu bio i dok smo bili kompletni stvaralo se dosta šansi i najveći problem je bio realizacija. U zadnjih 4-5 utakmica otvorilo se dosta novih problema, jel do promjene formacije il do čega je, ne znam...Valter je napisao/la: ↑sri dec 10, 2025 1:03 pmNama je najmanji problem napadač pa makar tu poziciju igrao i ja. Mi nemamo igru, nemamo igrače (osim Madžida) koji znaju otvoriti prostor, donijeti loptu do protivničkog šesnaesterca kako bi napadač imao priliku da dođe u gol šansu. Daleko od toga da su trenutni napadači aman neko rješenje al pored ovakve igre šta može Haland uraditi. Možda bi imao dva data gola više na svom kontu. Zato mislim da do daljeg poziciju U-21 treba popunjavati napadač (naravno ne oba). Spominjani Gojak je nepoznanica, nisam siguran da u ovakvoj situaciji on može biti rješenje.
Finansijska steta po klub vec napravljena trosenjem para na ova kvazi pojacanja.....
samodzulijano_pike je napisao/la: ↑sri dec 10, 2025 4:57 pmGovori mi prijatelj, Mirvić završeno, ulazi od NG.
Pozdravljamo se sa 9 igraca na zimu
Obradov sigurno nepotizam na nivou **** li ga Adzem usta, Konings isto velike sanse. To su mi dva glavna kandidata.cikoradovic je napisao/la: ↑sri dec 10, 2025 4:55 pmRealna je priča da će nas najmanje petorica napustiti u zimskom roku.
U Sarajevu se samo mogu utakmice u 13h odigrati , treba to na vrijeme pomjerati . Utakmicu sa Slogom prebaciti za nedelju ili subotu 13h a ovu sad isto ili 13h subota ili nedelja . Nema smisla da ekipe bezveze dolaze kad ovdje iza 16h se ne vidi ništa .
Sugurno, moglo se i moralo mnogo racionalnije. Prvo, isključiš dva igrača koji su medju najskupljim u rosteru. Drugo, dovedeš ove skoro beskorisne, a plaćaš ih vjerovatno dobro. Treće, dobro ćemo se izvaliti na raskide.
Mahalska prica za igrace.Nista se jos ne zna.U slucaju pozitivnog ishoda sacekat ce se trener koji ce dati konacan sud.dzulijano_pike je napisao/la: ↑sri dec 10, 2025 4:57 pmGovori mi prijatelj, Mirvić završeno, ulazi od NG.
Novih 9 !!!dzulijano_pike je napisao/la: ↑sri dec 10, 2025 4:57 pmGovori mi prijatelj, Mirvić završeno, ulazi od NG.
I ovo je tačno (@ Dzezvar)Dzezvar je napisao/la: ↑sri dec 10, 2025 8:35 pmMahalska prica za igrace.Nista se jos ne zna.U slucaju pozitivnog ishoda sacekat ce se trener koji ce dati konacan sud.dzulijano_pike je napisao/la: ↑sri dec 10, 2025 4:57 pmGovori mi prijatelj, Mirvić završeno, ulazi od NG.
Pozdravi prijatelja.