Najbolje tu krampu sa tvog avatara ostaviti da igra. Da ista valja bio bi 3-4. spic Istreplavi kanarinac je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 10:04 pmBolje bi bilo nekoga iz juniora gurnuti u vatru nego vratiti mrtvaca.dzulijano_pike je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 10:02 pmIde Krpa zivotom
Zabija 4 gola u preostale dvije i završava kao najbolji strijelac ekipa
Sjetite se sta je bila prica prije njegovog odstranjivanja.
Eh evo ga konačno neko ko ne pada na Erikovu demagogiju i Karamarkovo pjevanje Grbavice i glumatanje nekog lideraSky1 je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 12:52 amLjudi moji Erik je teška prevara od igrača, Karamarko i Sedorf takodjer. Ta tri igrača ne igraju s loptim uopšte, ne znaju i odatle počinju svi naši problemi. Na to dodaj Neznalicu Adžema i belaj. Ima lijep broj igrača kojima se moramo zahvaliti na polusezoni.
Isto, zanimljivo bi bilo vidjeti koliko Erick pretrči za vrijeme utakmice, prestatičan je on igrač za zadnjeg veznog.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 12:56 amEh evo ga konačno neko ko ne pada na Erikovu demagogiju i Karamarkovo pjevanje Grbavice i glumatanje nekog lideraSky1 je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 12:52 amLjudi moji Erik je teška prevara od igrača, Karamarko i Sedorf takodjer. Ta tri igrača ne igraju s loptim uopšte, ne znaju i odatle počinju svi naši problemi. Na to dodaj Neznalicu Adžema i belaj. Ima lijep broj igrača kojima se moramo zahvaliti na polusezoni.
Teski tehnicki antitalenti obojica, uz to da i ne zaboravim golmana za kojeg sam ja jedini pisao konstantno svake sezone da je rupa najveca
Alihodzic ne moze..dobio je direktni crveni...
Pa da prostite, po Statu ugovore i slično daju Uprave, a da prostite, tamo sjedi lik koji prodaje bušilice a ne čovjek iz sporta. Njima trener, ocigledno moze predloziti mene kloca, i oni ce potpisati. Jer ne znaju. Ocigledno. SD bi bio vise kriv, ali ovaj ga put nisu postavili.AsharaK je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 10:52 pmEm si promjeno upravu, em si promjeno igrace. Igraci i ono sto su znali igrat, a znali su, zbog nase trenercine i to su zaboravili, nemoj matere ti pisat kako je neko drugi kriv, uprave, neki drugi treneri i slicno, sam je dovodio igrace koje je on htio i frajer nas zavalio kako je malo ko.