Njima je bitno da cifra legne na racun, jebe se njima sta ko misli.
Njima je bitno da cifra legne na racun, jebe se njima sta ko misli.
A svi mi radimo za platu i egzistenciju, ali da me neko onako ponizi i da se sprda ne bi mogao spavati mjesec dana. Kako nemaju taj karakter da se probudi nešto ratoborničko u njima. Zar ti mora neko prijetiti i jeb.ati mater da bi ti igrao za šta si i plaćen. Ono danas nije odraz nekvaliteta, nego bezobrazluka. Nije problem izgubiti ali onako nonšalantno nije mi jasno nikako. 3 od 4 gola smo dali sami sebi i onako na treningu ne bi reagovali.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 9:37 pmNjima je bitno da cifra legne na racun, jebe se njima sta ko misli.
Bolje bi bilo nekoga iz juniora gurnuti u vatru nego vratiti mrtvaca.dzulijano_pike je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 10:02 pmIde Krpa zivotom
Zabija 4 gola u preostale dvije i završava kao najbolji strijelac ekipa
Morali bi mu platiti da je dobio otkaz. Ovako ne moraju jer je podnio ostavku. Referisem se samo na dio oko placanja.
Nacin kako je sve i bilo je mahalski, htjeli priznati ili ne, mahala nikad prisutnija i jaca.
Kakvi juniori? Tamo je sve poravnano da trava nikad nece izrasti. Bio Curic, dosao Starovlah, a sve isto. Sistemski se djeca unistavaju jos sa 9. godina. Vama nikako nije jasno da je FK Zeljeznicar taoc najgoreg šljama u ovom gradu. Samo štela čim prohoda. Juniore treba tražiti u Igmanu i u Radniku. Na Grbavici vise ne rastu takvi!plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 10:04 pmBolje bi bilo nekoga iz juniora gurnuti u vatru nego vratiti mrtvaca.dzulijano_pike je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 10:02 pmIde Krpa zivotom
Sjetite se sta je bila prica prije njegovog odstranjivanja.
Ma ne znam, iz ove perspektive da sutra krene sve kako treba, trebalo bi 5-6 godina da se sve ustabili... Ubija činjenica.Qooler je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 10:10 pmKakvi juniori? Tamo je sve poravnano da trava nikad nece izrasti. Bio Curic, dosao Starovlah, a sve isto. Sistemski se djeca unistavaju jos sa 9. godina. Vama nikako nije jasno da je FK Zeljeznicar taoc najgoreg šljama u ovom gradu. Samo štela čim prohoda. Juniore treba tražiti u Igmanu i u Radniku. Na Grbavici vise ne rastu takvi!plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 10:04 pmBolje bi bilo nekoga iz juniora gurnuti u vatru nego vratiti mrtvaca.dzulijano_pike je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 10:02 pmIde Krpa zivotom
Sjetite se sta je bila prica prije njegovog odstranjivanja.