To je problem, ja govorim, bio sam do zadnje za ostanak njegov ali jebiga doslo je do vrha.
Mora otici.
To je problem, ja govorim, bio sam do zadnje za ostanak njegov ali jebiga doslo je do vrha.
Druže, Cimirot - Ljajić dizelaši da je pametan kao što nije ne bi mu Pejić mrtvi igrao tamo gdje najviše treba da se ganja. Ovo je samo do njega i njegovog stručnog staba na čelu s debilom Krajinom koji pojma nema a ne on ko biva nešta da analizira.kvalitet je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 2:08 pmIndividualno su oni bar duplo kvalitetniji nego mi, ja ne znam kakva fudbalska neznalica trebaš biti da to ne vidiš. Koliko smo uložili, takvi su nam i rezultati. Plus imamo Adžema koji… ma nemam riječi.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 2:01 pmMa dobro sad je suvisan sarkazam i ironija ta glupa, treba vidjeti sta dalje..
Pa problem je što smo uložili, samo što smo uložili pogrešno.kvalitet je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 2:08 pmIndividualno su oni bar duplo kvalitetniji nego mi, ja ne znam kakva fudbalska neznalica trebaš biti da to ne vidiš. Koliko smo uložili, takvi su nam i rezultati. Plus imamo Adžema koji… ma nemam riječi.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 2:01 pmMa dobro sad je suvisan sarkazam i ironija ta glupa, treba vidjeti sta dalje..
Naš budžet za igrače je puuuuno manji od FKS, FKB i HŠKZ, mislim da je čak manji i od Veleža u ovom trenutku, ili je tu negdje.EasyRiise je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 2:11 pmPa problem je što smo uložili, samo što smo uložili pogrešno.kvalitet je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 2:08 pmIndividualno su oni bar duplo kvalitetniji nego mi, ja ne znam kakva fudbalska neznalica trebaš biti da to ne vidiš. Koliko smo uložili, takvi su nam i rezultati. Plus imamo Adžema koji… ma nemam riječi.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 2:01 pm
Ma dobro sad je suvisan sarkazam i ironija ta glupa, treba vidjeti sta dalje..
Ma nisam ni mislio da smo uložili više od njih, ali jesmo uložili određena sredstva. Samo sto je neko odlucio da se ulože u ove holanđane, pejica i ostalu ekipukvalitet je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 2:15 pmNaš budžet za igrače je puuuuno manji od FKS, FKB i HŠKZ, mislim da je čak manji i od Veleža u ovom trenutku, ili je tu negdje.
Do dodam, nas tek nekoliko je i ranije tvrdilo da Muftić nije nikad bio ni blizu kvalitet za reprezentaciju. Sad se sve vidi…
Jesmo za dosadasnja ulaganja jesmo....napokon smo imali para da lakse disemo ali yebase nas badze.....EasyRiise je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 2:21 pmMa nisam ni mislio da smo uložili više od njih, ali jesmo uložili određena sredstva. Samo sto je neko odlucio da se ulože u ove holanđane, pejica i ostalu ekipukvalitet je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 2:15 pmNaš budžet za igrače je puuuuno manji od FKS, FKB i HŠKZ, mislim da je čak manji i od Veleža u ovom trenutku, ili je tu negdje.
Do dodam, nas tek nekoliko je i ranije tvrdilo da Muftić nije nikad bio ni blizu kvalitet za reprezentaciju. Sad se sve vidi…