Ludvig Leple je napisao/la: ↑pet dec 05, 2025 11:43 am
Nekako tek kad se počne gubiti počne većina kao da vodi konstruktivnu raspravu oko trenutne situacije kako smo tek sad dospjeli u tu situaciju. Nas par od samog početka skrećemo pažnju i govorimo da se skinu roze naočale i sagleda realna situacija po pitanju ekipe.
Da ponovimo gradivo.
Muftić, kratak, većinu situacija jedan na jedan sam prouzrokuje i onda se vadi. Tarik trebao davno stati na gol.
Odinaka, ne zna osnove fudbalske igre, jučer samo nije mogao da primi jednostavnu loptu i preda precizno na duže od 10m. Neinteligentan igrač.
Troupe, pi.zda koja ne smije da pređe centar, nikakav igrač.
Alić, nudi se, zna, ima nekih rupa u igri, ali meni ok.
Seedorf, tremaroš, čovjek koji ja mislim u ligi ima najviše nabijenih lopti prema naprijed bez ikakvog smisla. Ispada često ko iz voza, jednostavno 0.
Karamarko, odigra vrhunski 3 utakmice i onda 6 ne zna šta igra. Mora igrati jer nemamo koga.
Erick, imao dvije utakmice loše, jučer odličan i generalno pravo pojačanje.
Deni, majstor, radilica, jednostavno igrač po mom ukusu, a i to dokazuje na terenu.
Cveta, naš trenutno vjerovatno i najbolji igrač, ali daleko od toga da je idealan, rijetko kad se vrati da pomogne i još dosta toga, ali neka ga.
Bolja, mora igrati i to je jasno kao dan. Tri ulaska u igru i tri gola. Uz Denija naš najbolji igrač po kvalitetu, a ne trenutnoj formi.
Mhand, dobar vidi se to na prvu.
Za Jaganjca od početka govorim da je taraba i to je tako, vidi se sve.
Rakić, no comment (Lazar Popović u najavi).
Madžid, se dozvao bio, ali nažalost povreda.
Osmanović, mora igrati stopera.
Vinnie, zamjena i to je to.
E sad od mladih nismo vidjeli baš ništa jer ih stručnjak ne stavlja, a ostale neću ni komentarisati.