🤍
🤍
🤍
Neće se oni skloniti nego uzeti lijepe pare.
Zar je ikad uopste imao konce u rukama?
Jedino se ovo za derbi ne smije uraditi. Čovjeka koji ne brani nikako da staviš na gol u derbiju, još da neki kiks napravi tu mu je i karijera gotova. Trebalo ga je pripremiti na par utakmica prije, to je bilo idealno jer je Muftić u lošoj formi, a ovako sad ga na silu staviti na gol u derbiju nije rješenje. Druga stvar, ako je neko bio jedini pouzdan kroz gotovo sve derbije koje je igrao, to je Muftić.cikoradovic je napisao/la: ↑čet dec 04, 2025 6:23 pmJednom jedan lik reče: slab sam na mlade igrače. Gojak će jedino dobiti priliku ako se preseli kod Bilalagića u tabor. Mene je stid priče o minimalnim greškama tokom ulaganja. Opet nam se poklopi i imamo priliku da budemo treći, da se odmaknemo od konkurencije, da prelomimo i opet ne iskoristimo priliku. Sramotno. Samo 2 boda u 5 utakmica. O utakmici nemam šta reći. Nadam se da će na derbiju Tarik stajati na golu. Od igrača jedino skidam kapu Mateju našem najboljem igraču trenutno.
41 igrača mi imamo u rosteru. 41! Pola od tih igrača ne koristimo. Niko se neće ni počešati radi toga. Da ne pričam o nekim drugim sramotama kako neki ne mogu papire dobiti a uredno su potpisali saradnju sa klubom. Cirkus.
Jedino je bitno ono što će se desiti na skupštini. Nadam se da ćemo sa nekim drugim ljudima i sa nekom drugom energijom ući u iduću godinu.
Naš glavni problem je upravo to - ko je na potpisu da je Adžem 3 godine i to za kakvu platu - nikad nema ime i prezime (da ga prekrižimo za sva vremena iz Želje)igla je napisao/la: ↑čet dec 04, 2025 6:08 pmAdžem nije najveći problem, on treba otići naravno, ali srž problema je čovjek koji je dao 3 godine ugovora Adžemu i svi ostali koji su se složili da je to dobra ideja.
U konačnici, srž je da nam se kroz klub u upravi smjenjuju ljudi koji veze sa sportom i fudbalom nemaju. Različitih ubleha je bilo, dovodili znalci Al Tuvajrija, prije nekad Miloš Kostić došao jer je imao lijepu prezentaciju ko da prodaje Somat. Pa si imao Oru Ibrišimovića koji je toliko "pratio" Želju da kad je postao predsjednik npr nije znao da je Edis Mulalić već imao prethodni mandat u Želji. Pa si imao one predsjednike koje Amar izabere da mu budu nadređeni.
Masa takvih ljudi i neljudi je nama birala trenere, igrače, radila različite gluposti koje im padnu na pamet u njihovim egoističnim glavama. Ja ne znam je li se ijedna uprava razišla da nisu bar neki članovi postali smrtni neprijatelji jedni drugima i vrijeđali se međusobno.
Zbog ovakvih debila ja prizivam da imamo jednog glavnog, sa njegovim parama. Nije garant nikakav, vidimo i po komšijama, ali veće su šanse da nećeš opet Al Tuvajrija imati ili Adžema kao dugoročno rješenje.