Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 23, 2025 4:40 pm

Zasto nije odgodjeno za 24 sata, zasto su se igraci Sloge odma sinoc vratili kuci, ovdje nesto debelo smrdi.

Pravilo je da se odgodjena utakmica igra za 24 sata, ko ovdje muti.

Danas se moglo normalno igrati dakle Savez hoce da nas povali cim su igraci Sloge sinoc krenuli nazad
Alea iacta est!

SamoNapad
Kontakt:

ned nov 23, 2025 5:02 pm

Igrat ce se kad odgode zadnje kolo
Mi protiv Sloge, Borac Zrinjski i eto sto se savez odlucio za ovo.
Ista scena ko i prosle zime , zato sam i rekao da je muljanje. I onda Borac i Zrinjski ne moraju stizati zaostale tekme.

Ludvig Leple
Kontakt:

ned nov 23, 2025 5:40 pm

cipiripi je napisao/la:
ned nov 23, 2025 4:40 pm
Zasto nije odgodjeno za 24 sata, zasto su se igraci Sloge odma sinoc vratili kuci, ovdje nesto debelo smrdi.

Pravilo je da se odgodjena utakmica igra za 24 sata, ko ovdje muti.

Danas se moglo normalno igrati dakle Savez hoce da nas povali cim su igraci Sloge sinoc krenuli nazad
Ovo nam odgovara, očigledno da su se dogovorili sa Slogom, što je meni idealno da se ne igra po ovakvim uvjetima.

svabo
Kontakt:

ned nov 23, 2025 6:49 pm

Nevezano za snijeg i čišćenje terena, slažem se da se nije moglo igrati, ali je nama nakon zadnjih rezultata ova utakmica i eventualna pobjeda trebala životom. Ovako, slijedeću ideš Borcu gdje je vjerovatan poraz uz neku lakrdiju i u velikoj smo krizi rezultata. Kriza igre je od početka sezone.

P.S. Od kakve ekipe Veleža smo mi izgubili, gluho bilo.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

kvalitet
Kontakt:

ned nov 23, 2025 7:10 pm

Ne znam da li nam odgovara da se utakmica odgodi, ali nije sad ni važno. Mi smo morali uraditi sve da teren bude čist, da nam niko nema šta reći, ali opet smo pokazali amaterizam jer smo kokuzi. Dovedi 100 ljudi da ručno skida snijeg s najlona, garantujem da bi za 2 sata očistili. Ali 100 ljudi, to košta…

Teren nam ubrzano propada, proći će još jedna zima, garantujem da opet grijače nećemo upaliti da potaknemo vegetaciju da se teren obnovi koliko god je moguće. Održavamo teren kao da smo u Hercegovini, a ne u Sarajevu među planinama. “Ali skupo je to”, pa jeste, moderni fudbal iliti ga nogomet nije jeftin.

S druge strane, odluka Saveza da se ne igra za 24 sata je nelogična, sumnjiva i bezobrazna. Ali valjda to tako jedino i može u ovom jadu od bh. društva, i što se nas tiče, i što se Saveza tiče…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Valter
Kontakt:

ned nov 23, 2025 7:32 pm

Najviše su sumnjivi oni koji konstantno spinuju priču kako se teren trebao očistiti s obzirom kakvi su jučer bili vremenski uslovi u kontinuitetu.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

SanMan
Kontakt:

ned nov 23, 2025 7:46 pm

Teren se ni juče i a ni danas nije mogao očistiti (bez velike štete za teren kao prošle godine - bagerima izrovali teren)
Saopštenje kluba bez veze - haj da nešto napišem

"Nevezano za snijeg i čišćenje terena, slažem se da se nije moglo igrati, ali je nama nakon zadnjih rezultata ova utakmica i eventualna pobjeda trebala životom. Ovako, slijedeću ideš Borcu gdje je vjerovatan poraz uz neku lakrdiju i u velikoj smo krizi rezultata. Kriza igre je od početka sezone.

P.S. Od kakve ekipe Veleža smo mi izgubili, gluho bilo."
[/quote]

E ovo su pravi problemi koje mi imamo -
gubiti od ovakvih ekipa na Grbavici (i šupljirati kako su nam sudije krive) a ne vidjeti svoje greške i rješavati ih pa mora ti se "Velež" ponoviti - i biće opet sudije i Vico krivi

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 34 gosta.

Prijava