Lagumdžija je kita ima 10 utakmica. Doveo je sve Holanđane, gdje su mu danas? Gdje mu je Osmanović. Krpić je bolji i od Rakića i od Jaganjca. Pejić veze sa životom nema. Cvetu inforsira na početku i ispuše. Sve nam je u kontri i nabijanju. Muftića izgleda niko ne smije pomaći s gola. Da li je smanjio razliku između nas i vodećih? Da li je profilisao mladog igrača? Šta je uradio da bi ostao?plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned nov 09, 2025 5:14 pmNa kome to silji *****? Ko je to bolji od ovih sto su bili na klupi u odnosu na ove sto su igrali? Ili ovi sto nisu bili u timu? Samo nek se sere.
Ko je izostavljen, a da je bolji od ovih sto su igrali? Osim kako kazes Krpica kog nema od početka haman?Refa1921 je napisao/la: ↑ned nov 09, 2025 5:18 pmLagumdžija je kita ima 10 utakmica. Doveo je sve Holanđane, gdje su mu danas? Gdje mu je Osmanović. Krpić je bolji i od Rakića i od Jaganjca. Pejić veze sa životom nema. Cvetu inforsira na početku i ispuše. Sve nam je u kontri i nabijanju. Muftića izgleda niko ne smije pomaći s gola. Da li je smanjio razliku između nas i vodećih? Da li je profilisao mladog igrača? Šta je uradio da bi ostao?plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned nov 09, 2025 5:14 pmNa kome to silji *****? Ko je to bolji od ovih sto su bili na klupi u odnosu na ove sto su igrali? Ili ovi sto nisu bili u timu? Samo nek se sere.
On nije imao napadača zato što nije imao koga uvesti a što? jer je zakuhao s Boljevićem, Krpićem, Radovcom i još ko zna s kim. Izmjene nije moga vršiti jer nije imao koga ubaciti, vidjelo se da su ispuhali u 60 minuti i da ne mogu trčati. Ovo je sramota da 7-8 godina idemo u Mostar na izlet. Kao što sam rekao već, opasniji je Rudar u Mostaru nego mi. Protiv Veleža da ne pričam na onu igru bez igre. Uglavnom, došao je da smanji zaostatak između nas i vodećih - nije smanjio i ćao.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned nov 09, 2025 5:21 pmKo je izostavljen, a da je bolji od ovih sto su igrali? Osim kako kazes Krpica kog nema od početka haman?Refa1921 je napisao/la: ↑ned nov 09, 2025 5:18 pmLagumdžija je kita ima 10 utakmica. Doveo je sve Holanđane, gdje su mu danas? Gdje mu je Osmanović. Krpić je bolji i od Rakića i od Jaganjca. Pejić veze sa životom nema. Cvetu inforsira na početku i ispuše. Sve nam je u kontri i nabijanju. Muftića izgleda niko ne smije pomaći s gola. Da li je smanjio razliku između nas i vodećih? Da li je profilisao mladog igrača? Šta je uradio da bi ostao?plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned nov 09, 2025 5:14 pmNa kome to silji *****? Ko je to bolji od ovih sto su bili na klupi u odnosu na ove sto su igrali? Ili ovi sto nisu bili u timu? Samo nek se sere.
Edit* slazem se za Lagumdžiju, karina zadnje tri.
E fakat je sve ovako.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned nov 09, 2025 5:23 pmOno kad vodiš na poluvremenu ali znaš i ubijeđen si da ćeš izgubit, siguran sam da 80% navijača nije vjerovalo ni u bod a kamo li tri.
Najgluplja smo ekipa lige, ubjedljivo Najgluplja ekipa lige, ima li ko da izbije loptu iz naših 16 metara kad se za gužva, možeš li Muftiću izaći sa te linije, golman koji odbrani nemoguće i primi nemoguće
Koliko smo glupi pred protivničkim golom to je tek za komentarisanje, kad treba Sut ide pas kad treba pas ide šut
Ubjedjen sam bio bez obzira na vodstvo da ćemo izgubit, mi smo glupa ekipa.
I da, da pitam, HOĆEMO LI OTVORIT NEKO POLUVRIJEME A DA PRVIH 10 MINUTA NE PRIMIMO GOL, EVO VEĆ 2 SEZONE PITAM ISTO PITANJE?
🤍
🤍
🤍