Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Jacksparrow
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 09, 2025 5:15 pm

E to mi nikako nije jasno ti izbacis iz rostera bruku igraca a nemas igraca uopste za rotacije
FCŽ

cala
Kontakt:

ned nov 09, 2025 5:18 pm

Ovo je pravi deja vu. Nije prvi put da odemo na gostovanje, cak i dobro odigramo ali zbog amaterskih gresaka se vracamo kuci ko popisani.

Ovo je Adzemov poraz, ostavio je ekipu na cjedilu bez izmjena. Nadao se da mozemo izdrzat do 80te pa fa onda Vinija uvede i proba na brzinu nesto naprijed. Medjutim glupan nije vidio da su nam igraci pocrkali zbog neozbiljnih pokusaja presinga naprijed. Ko fol ganjamo loptu ne bi li presjekli pas, ljudi nam izvuku 3,4 igraca ko sale i za 10s eto ih pred nasim kaznenim.

I u svemu ovome mi glumimo silu i odstranjujemo igrace iz ekipe... Smijesno!

Refa1921
Kontakt:
Status: Online

plavi kanarinac je napisao/la:
ned nov 09, 2025 5:14 pm
Na kome to silji *****? Ko je to bolji od ovih sto su bili na klupi u odnosu na ove sto su igrali? Ili ovi sto nisu bili u timu? Samo nek se sere.
Lagumdžija je kita ima 10 utakmica. Doveo je sve Holanđane, gdje su mu danas? Gdje mu je Osmanović. Krpić je bolji i od Rakića i od Jaganjca. Pejić veze sa životom nema. Cvetu inforsira na početku i ispuše. Sve nam je u kontri i nabijanju. Muftića izgleda niko ne smije pomaći s gola. Da li je smanjio razliku između nas i vodećih? Da li je profilisao mladog igrača? Šta je uradio da bi ostao?

plavi kanarinac
Kontakt:

ned nov 09, 2025 5:21 pm

Refa1921 je napisao/la:
Na kome to silji *****? Ko je to bolji od ovih sto su bili na klupi u odnosu na ove sto su igrali? Ili ovi sto nisu bili u timu? Samo nek se sere.
Lagumdžija je kita ima 10 utakmica. Doveo je sve Holanđane, gdje su mu danas? Gdje mu je Osmanović. Krpić je bolji i od Rakića i od Jaganjca. Pejić veze sa životom nema. Cvetu inforsira na početku i ispuše. Sve nam je u kontri i nabijanju. Muftića izgleda niko ne smije pomaći s gola. Da li je smanjio razliku između nas i vodećih? Da li je profilisao mladog igrača? Šta je uradio da bi ostao?
Ko je izostavljen, a da je bolji od ovih sto su igrali? Osim kako kazes Krpica kog nema od početka haman?

Edit* slazem se za Lagumdžiju, karina zadnje tri.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Gyasi13
Kontakt:

ned nov 09, 2025 5:22 pm

Mozda u gojaku ima slifa, saznat cemo 2028.
Mozda je Konigs 20+igrac kako ga je ovaj ludjak najavljivao, vidjet cemo, mozda dovedemo jos kojeg rezervnog golmana da prima platu, malo li je 4, gdje se sve ublehas nije ugradio Boga pitaj.

SamoNapad
Kontakt:

ned nov 09, 2025 5:23 pm

Sto je najgore u svemu ovo je nama jedna od boljih partija. Amaterske greske nam uzese 3 boda, ovaj Zrinjski je zreo za poraza ali to smo mi. Bit ce tesko izdici se iz ovog a ovo je bila idealna situacija.

505 VITEŠKA
Kontakt:

Ono kad vodiš na poluvremenu ali znaš i ubijeđen si da ćeš izgubit, siguran sam da 80% navijača nije vjerovalo ni u bod a kamo li tri.

Najgluplja smo ekipa lige, ubjedljivo Najgluplja ekipa lige, ima li ko da izbije loptu iz naših 16 metara kad se za gužva, možeš li Muftiću izaći sa te linije, golman koji odbrani nemoguće i primi nemoguće

Koliko smo glupi pred protivničkim golom to je tek za komentarisanje, kad treba Sut ide pas kad treba pas ide šut

Ubjedjen sam bio bez obzira na vodstvo da ćemo izgubit, mi smo glupa ekipa.

I da, da pitam, HOĆEMO LI OTVORIT NEKO POLUVRIJEME A DA PRVIH 10 MINUTA NE PRIMIMO GOL, EVO VEĆ 2 SEZONE PITAM ISTO PITANJE?

Refa1921
Kontakt:

ned nov 09, 2025 5:25 pm

ned nov 09, 2025 5:21 pm
Refa1921 je napisao/la:
Ko je izostavljen, a da je bolji od ovih sto su igrali? Osim kako kazes Krpica kog nema od početka haman?

Edit* slazem se za Lagumdžiju, karina zadnje tri.
On nije imao napadača zato što nije imao koga uvesti a što? jer je zakuhao s Boljevićem, Krpićem, Radovcom i još ko zna s kim. Izmjene nije moga vršiti jer nije imao koga ubaciti, vidjelo se da su ispuhali u 60 minuti i da ne mogu trčati. Ovo je sramota da 7-8 godina idemo u Mostar na izlet. Kao što sam rekao već, opasniji je Rudar u Mostaru nego mi. Protiv Veleža da ne pričam na onu igru bez igre. Uglavnom, došao je da smanji zaostatak između nas i vodećih - nije smanjio i ćao.

fcz
Kontakt:

ned nov 09, 2025 5:25 pm

Ne znam jel raja stvarno ocekuje da ova kita od ekipe ode u Mostar i uzme 3 boda.

Oni su za nas vec 10 godina REAL MADRID i sad bi to odjednom trebali promijeniti cirkusanti poput Odinake, Pejica ili Lagumdzije.

Daj ba...

Oduzmi navijace i historiju, mi smo klub nivoa Sloge i Radnika.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Jacksparrow
Kontakt:

ned nov 09, 2025 5:27 pm

Izgubit ce on ubrzo svlacionicu malo mi previse glumi amara, jel realno da nema drugih nacina sta su uradili uputite nas da ne seremo bezveze... al vam je igra go k... jos veci je problem sto ako kiksamo protiv sloge a od borca sigurno gubimo. Ode u tacku!
FCŽ

ANamelessGhoul
Kontakt:

ned nov 09, 2025 5:28 pm

Sta reci vise... Dobro smo normalni ikako, ma ustvari i nismo sekunde

igla
Kontakt:

ned nov 09, 2025 5:29 pm

Radovac, Krpić, Madžid, Boljević, Mhand, Konings, Sedorf. To je što se javno zna.
A znam da se svađao sa još igrača, ali im nije suspenzije davao.

Napolje kretenu.

avlami97
Kontakt:

ned nov 09, 2025 5:30 pm

Lagumdžija nije tehničar, ali je zato spor.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

avlami97
Kontakt:

ned nov 09, 2025 5:31 pm

Zrinjski je danas bio zreo za poraza.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

vinston.cercil
Kontakt:

ned nov 09, 2025 5:33 pm

Svake godine isto, svaka cast navijacima, treba biti pacijent pa svaku tekmu napuniti tribine.

Jacksparrow
Kontakt:

ned nov 09, 2025 5:35 pm

Danas je trener trebo biti taj koji ce rijesiti utakmicu, otisao si na poluvrijeme imao si prednost. Da si otklonio nedostatke zadrzao bi prednost. Zrinjski bezopasan. Mi smo im dali ovu pobjedu.
FCŽ

ISB87
Kontakt:

ned nov 09, 2025 5:43 pm

Ma nije salle najbolji, unosi dosta nervoze u ekipu. Prvo onaj promasaj iz kornera...
Ne mogu grijesit duše ima fantasticnih odbrana i to mu skriva mane. A velike su to mane, jer je odma odbrana uzdrmana.

Ne znam, bili smo bolji. Nije mi jasno sto Adzem silji ki. Tu na nekim igracima, pa sta ako su izasli il sta? Poluprofesionalni fudbal se igra na Grbavici odavno.
MIRZA RASCIC

igla
Kontakt:

ned nov 09, 2025 5:45 pm

A što su kažnjeni?

Sky1
Kontakt:

ned nov 09, 2025 5:51 pm

Adžem je dobro pripremio taktiku, medjutim nije on kriv što su pojedini igrači teški idioti.

salle86
Kontakt:

ned nov 09, 2025 5:53 pm

505 VITEŠKA je napisao/la:
Ono kad vodiš na poluvremenu ali znaš i ubijeđen si da ćeš izgubit, siguran sam da 80% navijača nije vjerovalo ni u bod a kamo li tri.

Najgluplja smo ekipa lige, ubjedljivo Najgluplja ekipa lige, ima li ko da izbije loptu iz naših 16 metara kad se za gužva, možeš li Muftiću izaći sa te linije, golman koji odbrani nemoguće i primi nemoguće

Koliko smo glupi pred protivničkim golom to je tek za komentarisanje, kad treba Sut ide pas kad treba pas ide šut

Ubjedjen sam bio bez obzira na vodstvo da ćemo izgubit, mi smo glupa ekipa.

I da, da pitam, HOĆEMO LI OTVORIT NEKO POLUVRIJEME A DA PRVIH 10 MINUTA NE PRIMIMO GOL, EVO VEĆ 2 SEZONE PITAM ISTO PITANJE?
E fakat je sve ovako.
Ono kad vidiš da je brod šupalj i da tone ali kapetan ništa ne radi da to pokuša spriječiti.
Možemo mi pričati nije imao koga, nije do ovog do onog...nebitno je čija je krivica, zna se ko donosi odluke i ko nešto može pokušati. Kad je vidio da ne ide, da su nas stisli, da desna naša strana puca na svaki njihov napad, bilo je samo pitanje kad ćemo prosuti sve, ne da li čemo. Mijenjaj, ne moraš nikoga vaditi, zovi lupam krilo reci mu da ne prelazi ni on centar, zatvori tamo sve.
Ali jok, mi igramo isto i prve i zadnje minute, i kad vodimo i kad gubimo, i kad je protivnik Zrinjski i Posušje.
Uopšte nismo u utakmici i ne prilagođavamo se stanju na terenu već isto da je neko "naštimao" formaciju prije i otišao negdje, doći će samo da vidi kako je završilo
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Refa1921, salle86 i 43 gosta.

Prijava