U nedjelju vjerovatno novi poraz jer mi uopšte nemamo igru. Bojim se do 15 minute već jedan gol u mreži.
Al nije problem izgubiti u Mostaru, ja ne vidim način da mi možemo pobijediti Slogu. Šanse za to u vrh glave 20 %.
A sudije...?SamoNapad je napisao/la: ↑čet nov 06, 2025 11:20 amNe znam o cemu razmisljaju u klubu igraci i struka ali mi imamo realne sanse da dobijemo Zrinjskog. Zrinjski se muci sa igrom sto se vidjelo protiv Sirokog puno problema im prave brzi igraci ( sto direktno odgovara nasem stilu). Ukoliko odemo u Mostar za istinskom vjerom i zeljom da pobijedimo, mi cemo ih dobiti.
U toj utakmici ce biti kljuc vezni red da pravovremeno reaguje po oduzetoj lopti i da odradi defanzivno sve zadatke.Treba nam trkacka ekipa koja ce odigrati utakmicu sa sto manje peglanja lopte (znaci cisto pas naprijed i u prostor ) sa sto vise pokusaja suta iz svih mogucih pozicija. Zrinjski nije na nivou kojem je bio prije cak sta vise u svim jacim tekmama u nasoj ligi su bili losiji (Mi, Borac, Sarajevo, Siroki).
Ne treba se praviti p***** nego dole ici po bodove.
Eto mi smo bljirali pa ljudi sa utakmicom manje imaju 5 bodova vise od nas.....plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet nov 06, 2025 11:35 amUvijek to, sta su oni ba, ***** od ovce, nista specijalno. U kojoj utakmici ove sezone su oni to dominirali nesto specijalno? Nula jedan i nazad kuciSamoNapad je napisao/la: ↑čet nov 06, 2025 11:20 amNe znam o cemu razmisljaju u klubu igraci i struka ali mi imamo realne sanse da dobijemo Zrinjskog. Zrinjski se muci sa igrom sto se vidjelo protiv Sirokog puno problema im prave brzi igraci ( sto direktno odgovara nasem stilu). Ukoliko odemo u Mostar za istinskom vjerom i zeljom da pobijedimo, mi cemo ih dobiti.
U toj utakmici ce biti kljuc vezni red da pravovremeno reaguje po oduzetoj lopti i da odradi defanzivno sve zadatke.Treba nam trkacka ekipa koja ce odigrati utakmicu sa sto manje peglanja lopte (znaci cisto pas naprijed i u prostor ) sa sto vise pokusaja suta iz svih mogucih pozicija. Zrinjski nije na nivou kojem je bio prije cak sta vise u svim jacim tekmama u nasoj ligi su bili losiji (Mi, Borac, Sarajevo, Siroki).
Jesu li oni oštećeni na nekoj utakmici? Ne samo ove sezone, nego zadnje 3-4 sezone, može li se sjetiti neko bilo koje utakmice u kojoj su zakinuti? I mi bi se sad trebali praviti budale, kao dominiraju, gaze redom pa imaju 5 bodova više od nas. Evo ja ne pamtim kad je neko protiv nas na Grbavici za 90 minuta imao jedan udarac prema golu, a Zrinjski je to uspio.Dzezvar je napisao/la: ↑čet nov 06, 2025 7:05 pmEto mi smo bljirali pa ljudi sa utakmicom manje imaju 5 bodova vise od nas.....plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet nov 06, 2025 11:35 amUvijek to, sta su oni ba, ***** od ovce, nista specijalno. U kojoj utakmici ove sezone su oni to dominirali nesto specijalno? Nula jedan i nazad kuciSamoNapad je napisao/la: ↑čet nov 06, 2025 11:20 amNe znam o cemu razmisljaju u klubu igraci i struka ali mi imamo realne sanse da dobijemo Zrinjskog. Zrinjski se muci sa igrom sto se vidjelo protiv Sirokog puno problema im prave brzi igraci ( sto direktno odgovara nasem stilu). Ukoliko odemo u Mostar za istinskom vjerom i zeljom da pobijedimo, mi cemo ih dobiti.
Ja pisem o faktima a oni su neumoljivi....o tome sbb kbb ne bih...svabo je napisao/la: ↑čet nov 06, 2025 9:16 pmJesu li oni oštećeni na nekoj utakmici? Ne samo ove sezone, nego zadnje 3-4 sezone, može li se sjetiti neko bilo koje utakmice u kojoj su zakinuti? I mi bi se sad trebali praviti budale, kao dominiraju, gaze redom pa imaju 5 bodova više od nas. Evo ja ne pamtim kad je neko protiv nas na Grbavici za 90 minuta imao jedan udarac prema golu, a Zrinjski je to uspio.Dzezvar je napisao/la: ↑čet nov 06, 2025 7:05 pmEto mi smo bljirali pa ljudi sa utakmicom manje imaju 5 bodova vise od nas.....plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet nov 06, 2025 11:35 am
Uvijek to, sta su oni ba, ***** od ovce, nista specijalno. U kojoj utakmici ove sezone su oni to dominirali nesto specijalno? Nula jedan i nazad kuci
Istog sam stava za rezultat gore, ali ako se skupimo i postavimo u glavi, jbg sve je mogućeublehas je napisao/la: ↑pet nov 07, 2025 8:58 amAko sam dobro upratio, dosta je prvotimaca ostavio na klupi, svjesno kalkulišući zbog tekme sa nama.
Po meni bi bolje bilo da su izgubili 2-3 razlike. Ovako moraju baš poginuti da se operu, a siguran sam da i neće faliti ni pomoći "ljudi u crnom".
U svakom slučaju odigrati sa mudima, pa šta bude.
Eto kad ćemo o faktima, onda je fakt i da su na Grbavici imali jedan šut prema golu, fakt je i da su sinoć primili šesticu, fakt je da smo ih dobili dvaput zaredom bez primljenog gola, i na osnovu svih tih fakata mi onda idemo dole po pobjedu. Ali, imaju i drugi fakti...fakt je i da sudi Sabrija, neko će zažmiriti na to pa će reći daj pet i ne može ti sudija ništa, ja nisam na toj strani, a vi žmirite koliko hoćete.Dzezvar je napisao/la: ↑pet nov 07, 2025 6:34 amJa pisem o faktima a oni su neumoljivi....o tome sbb kbb ne bih...svabo je napisao/la: ↑čet nov 06, 2025 9:16 pmJesu li oni oštećeni na nekoj utakmici? Ne samo ove sezone, nego zadnje 3-4 sezone, može li se sjetiti neko bilo koje utakmice u kojoj su zakinuti? I mi bi se sad trebali praviti budale, kao dominiraju, gaze redom pa imaju 5 bodova više od nas. Evo ja ne pamtim kad je neko protiv nas na Grbavici za 90 minuta imao jedan udarac prema golu, a Zrinjski je to uspio.
U te 3/4 sezone smo i mi znali biti "pogurani"...a isto tako smo znali ne pogledati na go pa primiti bruku u poluvremenu.....sto nikada nikome u istoriji nije uspjelo...
Sbb kbb
Ma ja ba...hajd nek bude kako kazes...uzivaj...svabo je napisao/la: ↑pet nov 07, 2025 9:25 amEto kad ćemo o faktima, onda je fakt i da su na Grbavici imali jedan šut prema golu, fakt je i da su sinoć primili šesticu, fakt je da smo ih dobili dvaput zaredom bez primljenog gola, i na osnovu svih tih fakata mi onda idemo dole po pobjedu. Ali, imaju i drugi fakti...fakt je i da sudi Sabrija, neko će zažmiriti na to pa će reći daj pet i ne može ti sudija ništa, ja nisam na toj strani, a vi žmirite koliko hoćete.Dzezvar je napisao/la: ↑pet nov 07, 2025 6:34 amJa pisem o faktima a oni su neumoljivi....o tome sbb kbb ne bih...svabo je napisao/la: ↑čet nov 06, 2025 9:16 pm
Jesu li oni oštećeni na nekoj utakmici? Ne samo ove sezone, nego zadnje 3-4 sezone, može li se sjetiti neko bilo koje utakmice u kojoj su zakinuti? I mi bi se sad trebali praviti budale, kao dominiraju, gaze redom pa imaju 5 bodova više od nas. Evo ja ne pamtim kad je neko protiv nas na Grbavici za 90 minuta imao jedan udarac prema golu, a Zrinjski je to uspio.
U te 3/4 sezone smo i mi znali biti "pogurani"...a isto tako smo znali ne pogledati na go pa primiti bruku u poluvremenu.....sto nikada nikome u istoriji nije uspjelo...
Sbb kbb
Mi ako smo pogurani za 10 bodova u te 3-4 godine, otetio nam je bar 40 bodova u istom periodu. Zrinjski je mogao samo biti poguran, a oštećen nije ni za bod.
I to su fakti druže moj a ne šbb kbb kao što kažeš, fakt je i kad glavni sudija i pet kamera snimi Bilbijino igranje rukom protiv Veleža pa mu priznaju gol nakon gledanja VAR-a, tebi poništavaju golove nakon vraćanja akcije po minut unazad, a isti takav gol nekidan priznaju protiv tebe, fakt je i da ti Peljto, koji je uzgred za nas gori od svakog četničkog sudije, svirne penal nakog odbijene lopte u ruku od saigrača, a dva dana kasnije pet puta očigledniji penal nije sviran Liverpoolu protiv Reala. Fakt je i da je on bio na metar udaljen od obje situacije u kojima smo oštećeni i sve je on dobro vidio svojim očima, ali Bošnjo mora uvijek biti podanik nekom, bitno je saviti kičmu. Fakt je druže i da ovo što mi gledamo ovdje nije isti sport koji se igra u Evropi.
Mnogo je još fakata na koje vi mnogi žmirite ovdje i udarate neku kontru, kao najpametniji. Niste.
🤍
🤍
🤍
Mi izgleda nikako ne možemo shvatiti da se sve ekipe u ligi "pate". I Zrinjski i Borac i maleni i mi....prve dvije često pogura sudija, maleni imaju strašan individualni kvalitet (za našu ligu), mi imamo navijače i srčanost...ostali igraju manje više rasterećeno, i rezultat toga je poprilično izjednačena liga. Osim toga, osim malenih sve ekipe su igrački bukvalno u "pet deka" gdje ekipe iz vrha imaju 2-3 malo bolja igrača od ostatka lige. Kada oni zakažu, a realno čim su u našoj ligi, to se dešava prilično često, onda su i te ekipe u rangu ovih iz donjeg dijela tabele.SamoNapad je napisao/la: ↑pet nov 07, 2025 10:08 amZrinjski se pati i to je činjenica , malo su pogledali kad im se vratio Cuze . Njihova najaca karika su ta krila koja su na nivou , ostalo su sve pogubili u odnosu na godine iza. Odbrana im bukvalno svaku utakmicu visi jer stoje previsoko a poprilično su tromi, široko stoje u odbrani. Bukvalno jedan pas ih izbaci (penal protiv Sarajeva ,gol Borca). Dosta utakmica im se svodi na ganjanje sa ekipama (sto nije karakteristika Zrinjskog) . Bukvalno mogu primiti 2 komada a mogu i zabit 2 komada, jednostavno dosta igrača ih je napustilo koji su držali taj neki stil igre.
Stimac ko stimac mlati gluposti dok mu ekipa visi, ima 3 pobjede gdje je imao više igrača i to ga je vjerovatno održalo na klupi. Sve u svemu utakmica za poželjeti i nama i.njima da se neko izvuče iz krize.