U nedjelju vjerovatno novi poraz jer mi uopšte nemamo igru. Bojim se do 15 minute već jedan gol u mreži.
Al nije problem izgubiti u Mostaru, ja ne vidim način da mi možemo pobijediti Slogu. Šanse za to u vrh glave 20 %.
A sudije...?SamoNapad je napisao/la: ↑čet nov 06, 2025 11:20 amNe znam o cemu razmisljaju u klubu igraci i struka ali mi imamo realne sanse da dobijemo Zrinjskog. Zrinjski se muci sa igrom sto se vidjelo protiv Sirokog puno problema im prave brzi igraci ( sto direktno odgovara nasem stilu). Ukoliko odemo u Mostar za istinskom vjerom i zeljom da pobijedimo, mi cemo ih dobiti.
U toj utakmici ce biti kljuc vezni red da pravovremeno reaguje po oduzetoj lopti i da odradi defanzivno sve zadatke.Treba nam trkacka ekipa koja ce odigrati utakmicu sa sto manje peglanja lopte (znaci cisto pas naprijed i u prostor ) sa sto vise pokusaja suta iz svih mogucih pozicija. Zrinjski nije na nivou kojem je bio prije cak sta vise u svim jacim tekmama u nasoj ligi su bili losiji (Mi, Borac, Sarajevo, Siroki).
Ne treba se praviti p***** nego dole ici po bodove.
Eto mi smo bljirali pa ljudi sa utakmicom manje imaju 5 bodova vise od nas.....plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet nov 06, 2025 11:35 amUvijek to, sta su oni ba, ***** od ovce, nista specijalno. U kojoj utakmici ove sezone su oni to dominirali nesto specijalno? Nula jedan i nazad kuciSamoNapad je napisao/la: ↑čet nov 06, 2025 11:20 amNe znam o cemu razmisljaju u klubu igraci i struka ali mi imamo realne sanse da dobijemo Zrinjskog. Zrinjski se muci sa igrom sto se vidjelo protiv Sirokog puno problema im prave brzi igraci ( sto direktno odgovara nasem stilu). Ukoliko odemo u Mostar za istinskom vjerom i zeljom da pobijedimo, mi cemo ih dobiti.
U toj utakmici ce biti kljuc vezni red da pravovremeno reaguje po oduzetoj lopti i da odradi defanzivno sve zadatke.Treba nam trkacka ekipa koja ce odigrati utakmicu sa sto manje peglanja lopte (znaci cisto pas naprijed i u prostor ) sa sto vise pokusaja suta iz svih mogucih pozicija. Zrinjski nije na nivou kojem je bio prije cak sta vise u svim jacim tekmama u nasoj ligi su bili losiji (Mi, Borac, Sarajevo, Siroki).
Ne treba se praviti p***** nego dole ici po bodove.