Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Valter
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet nov 06, 2025 2:12 pm

U nedjelju vjerovatno novi poraz jer mi uopšte nemamo igru. Bojim se do 15 minute već jedan gol u mreži.
Al nije problem izgubiti u Mostaru, ja ne vidim način da mi možemo pobijediti Slogu. Šanse za to u vrh glave 20 %.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Occasionally
Kontakt:

čet nov 06, 2025 6:15 pm

SamoNapad je napisao/la:
čet nov 06, 2025 11:20 am
Ne znam o cemu razmisljaju u klubu igraci i struka ali mi imamo realne sanse da dobijemo Zrinjskog. Zrinjski se muci sa igrom sto se vidjelo protiv Sirokog puno problema im prave brzi igraci ( sto direktno odgovara nasem stilu). Ukoliko odemo u Mostar za istinskom vjerom i zeljom da pobijedimo, mi cemo ih dobiti.
U toj utakmici ce biti kljuc vezni red da pravovremeno reaguje po oduzetoj lopti i da odradi defanzivno sve zadatke.Treba nam trkacka ekipa koja ce odigrati utakmicu sa sto manje peglanja lopte (znaci cisto pas naprijed i u prostor ) sa sto vise pokusaja suta iz svih mogucih pozicija. Zrinjski nije na nivou kojem je bio prije cak sta vise u svim jacim tekmama u nasoj ligi su bili losiji (Mi, Borac, Sarajevo, Siroki).
Ne treba se praviti p***** nego dole ici po bodove.
A sudije...?

P.S.
Nije cinizam.
Nisam htio ništa pisati ni prije utakmice (napadi na neistomišljenike), tokom (slab internet na stadionu) niti par dana nakon (ko ima oči vidio je kako smo stojali na terenu).
Ova sezona nije kao ostale do sada. A svjedoci smo kakav nam je fudbalski potencijal već nekih 6 godina. Kontinuitet srednje žalosti.
Ove sezone ima manje klubova. "Mala bara. Puno krokodila".
Liga gdje su dvojica sebi postavili gentlemenski dogovor rotacije osvajanja prvenstva.
Ove sezone je sav bezobrazluk NS izašao na vidjelo i neće stati. Obraz nemaju. Mi (ne samo Željo već društvo u cjelini) nemamo oruđe u rukama da ih spriječimo.

Ono što mi navijači možemo je da nastavimo da dolazimo i dajemo podršku svojim prisustvom. Ništa nas ne košta. Samo nastaviti dolaziti. Taman glasa ne pustio i dlanove umirio ali dolaziti.
Neka crknu dušmani.
Inat Bosanski.

Dzezvar
Kontakt:

čet nov 06, 2025 7:05 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
čet nov 06, 2025 11:35 am
SamoNapad je napisao/la:
čet nov 06, 2025 11:20 am
Ne znam o cemu razmisljaju u klubu igraci i struka ali mi imamo realne sanse da dobijemo Zrinjskog. Zrinjski se muci sa igrom sto se vidjelo protiv Sirokog puno problema im prave brzi igraci ( sto direktno odgovara nasem stilu). Ukoliko odemo u Mostar za istinskom vjerom i zeljom da pobijedimo, mi cemo ih dobiti.
U toj utakmici ce biti kljuc vezni red da pravovremeno reaguje po oduzetoj lopti i da odradi defanzivno sve zadatke.Treba nam trkacka ekipa koja ce odigrati utakmicu sa sto manje peglanja lopte (znaci cisto pas naprijed i u prostor ) sa sto vise pokusaja suta iz svih mogucih pozicija. Zrinjski nije na nivou kojem je bio prije cak sta vise u svim jacim tekmama u nasoj ligi su bili losiji (Mi, Borac, Sarajevo, Siroki).
Ne treba se praviti p***** nego dole ici po bodove.
Uvijek to, sta su oni ba, ***** od ovce, nista specijalno. U kojoj utakmici ove sezone su oni to dominirali nesto specijalno? Nula jedan i nazad kuci
Eto mi smo bljirali pa ljudi sa utakmicom manje imaju 5 bodova vise od nas.....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

ghamaz
Kontakt:

čet nov 06, 2025 7:59 pm

Zolotiću vrijeme je.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.

Prijava