Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Sky1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 04, 2025 7:54 pm

Izgleda neko opet narucuje clanke. Ovo o Keonenigsu, prvi je Faktor poceo, pa su ostali nastavili prenositi. Svaka manja kriza rezultata kod nas se jave neki dusebriznici u vidu "spasioca"

plavi kanarinac
Kontakt:

uto nov 04, 2025 8:28 pm

Valter je napisao/la:
uto nov 04, 2025 7:11 pm
plavi kanarinac je napisao/la:
uto nov 04, 2025 5:44 pm
Mene samo boli sto evo nek je x velez i nek su siroki i radnik po 3 boda to je 7 bodova ... Direktno oduzetih od saveza sudija i ekipe... I onda neko kaze lose vako nako a imali bi 29 bodova.

Ali eto, nek bude da smo karina i adzem karina i igraci karina i sve karina... Pu
Kada se već ovako sabire možda da oduzmemo dva ili tri boda protiv Posušja zbog nedosuđenog crvenog kartona.
Adžem nije karina, ali igra pod njegovom palicom je uglavnom loša i bezidejna. A mere biti da i ovo nekom zvuči kao pu
Oduzmi, koliko imas oduzeti od pocetka sezone? Gdje je to neko zakinut protiv nas? Jel bilo toliko ponistenih golova protiv nas, nesuđenih penala, ofsajda ili?

Fakat pitam.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Bozidar Radosevic
Kontakt:

uto nov 04, 2025 9:47 pm

Sky1 je napisao/la:
uto nov 04, 2025 7:54 pm
Izgleda neko opet narucuje clanke. Ovo o Keonenigsu, prvi je Faktor poceo, pa su ostali nastavili prenositi. Svaka manja kriza rezultata kod nas se jave neki dusebriznici u vidu "spasioca"
Faktor je zadnjih godinu i jace jako blizak nasoj upravi, mnoge su stvari prvi znali i objavili. Sumnjam da je ovo narucen tekst jer je objektivno napisan. Ocekivali smo svi kako je najavljen, a izgleda da je mahalska istinita. Da od boljih napadaca smo izabrali njega jer je bio ponudjen od strane agenta koji je blizak SS.

Dzezvar
Kontakt:

sri nov 05, 2025 6:19 am

Valter je napisao/la:
uto nov 04, 2025 5:44 pm
Mene samo boli sto evo nek je x velez i nek su siroki i radnik po 3 boda to je 7 bodova ... Direktno oduzetih od saveza sudija i ekipe... I onda neko kaze lose vako nako a imali bi 29 bodova.

Ali eto, nek bude da smo karina i adzem karina i igraci karina i sve karina... Pu
Kada se već ovako sabire možda da oduzmemo dva ili tri boda protiv Posušja zbog nedosuđenog crvenog kartona.
Adžem nije karina, ali igra pod njegovom palicom je uglavnom loša i bezidejna. A mere biti da i ovo nekom zvuči kao pu
Oduzmi, koliko imas oduzeti od pocetka sezone? Gdje je to neko zakinut protiv nas? Jel bilo toliko ponistenih golova protiv nas, nesuđenih penala, ofsajda ili?

Fakat pitam.
Borac,zrinjski,sarajevo dobili iskljucivo na pritisak sa tribina nikako nekom vauuuu igrom.U posusju dobili ne znam ni ja kako,frljokom Alica...veleza dobili onom bombom erica inace nebi go dali do sabaha....realno prelazni rok odradjen katastrofalno.Pokusalo se ovdje ukazivati na to ali smo bili neprijatelji kluba i mrzitelji lika i djela uprave i admira adzema.
Krpic,radovac,Al jaber,Karjasevic,dangubic su onako na prvu igraci koji su iznijeli proteklu sezonu i sa kojima smo izborili europu.Niti za jednog nismo doveli adekvatnu zamjenu....
Realno ljudi ne igramo dobro....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

svabo
Kontakt:

sri nov 05, 2025 6:41 am

Kod Peljte penal kad ti se od saigrača lopta odbije u ruku, u Liverpoolu nije penal kad defanzivca direktno od šuta lopta pogodi u ruku. Alibi sudija koji gleda kome će se manje zamjeriti, draže mi je kad nam Gigović i Njegomirović sude. S Peljtom nikad ne bi mogli dobiti Borca.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

Meha87
Kontakt:

sri nov 05, 2025 8:07 am

svabo je napisao/la:
sri nov 05, 2025 6:41 am
Kod Peljte penal kad ti se od saigrača lopta odbije u ruku, u Liverpoolu nije penal kad defanzivca direktno od šuta lopta pogodi u ruku. Alibi sudija koji gleda kome će se manje zamjeriti, draže mi je kad nam Gigović i Njegomirović sude. S Peljtom nikad ne bi mogli dobiti Borca.
Da je bilo koji drugi sudija bio Velez bi dobio crveni vec na poluvremenu, Pidro napravio 20 faulova a tek u 90toj minuti zuti.

milanribar
Kontakt:

sri nov 05, 2025 8:15 am

Dzezvar je napisao/la:
sri nov 05, 2025 6:19 am
Valter je napisao/la:

Fakat pitam.
Borac,zrinjski,sarajevo dobili iskljucivo na pritisak sa tribina nikako nekom vauuuu igrom.U posusju dobili ne znam ni ja kako,frljokom Alica...veleza dobili onom bombom erica inace nebi go dali do sabaha....realno prelazni rok odradjen katastrofalno.Pokusalo se ovdje ukazivati na to ali smo bili neprijatelji kluba i mrzitelji lika i djela uprave i admira adzema.
Krpic,radovac,Al jaber,Karjasevic,dangubic su onako na prvu igraci koji su iznijeli proteklu sezonu i sa kojima smo izborili europu.Niti za jednog nismo doveli adekvatnu zamjenu....
Realno ljudi ne igramo dobro....
Ne treba pretjerivat. Zrinjski i Sarajevo nam šanse nisu napravili kako treba pogotovo Zrinjski, Borac su dobile tribine. Najveći problem je što se nije našo napadač ni prava zamjena za Dangubića. Ne igramo dobro protiv ekipa koje bi trebale bit slabije od nas tj. na papiru su slabije i to je problem koji treba riješit na polusezoni a do tad se održat u vrhu tabele.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri nov 05, 2025 10:09 am

Utakmicu u Mostaru cemo sigurno postaviti tako da igramo na tranziciju, koliko cemo se dugo moci braniti ostaje da vidimo. Ako nas Zrinjski "pritisne" cisto sumnjam da cemo dugo izdrzat, jer smo vidjeli protiv Veleza kakva panika zavlada u prvim minutama utakmice.

Koje igrace izvesti i sta novo ponuditi zaista ne znam. Protivnik ce pokusati da nam sto prije zabije gol i onda ce se samo postaviti u dupli blok i prepustiti nam posjed a mi nemamo rjesenje za takvu postavku.

U ovoj utakmici nam treba jaka sredina terena sa igracem koji zna "podvaliti" loptu i treba nam brzi spic koji ce se ubacivati iza njihovih stopera.

Da sam na Adzemovom mjestu pokusao bih izaci u sljedecem sastavu: Muftic-Odinaka Sedorf Karamarko Alic- Eric Milosevic Sabic Gojak-Cvetanoski Vini ovdje bi igrali neku klasicnu 442 formaciju ali bi kao dva napadaca imao Vinija i Cvetu koji samo treba da cekaju loptu u prostor izmedju linija protivnika.

Ako izadjemo sa Lagumdzijom i Jaganjcem ili kojim slucajem Boljevicem u prvih 11, cisto sumnjam da mozemo do BODova
Alea iacta est!

SWRA_1921
Kontakt:

sri nov 05, 2025 11:36 am

Slomljeni psihicki, gubimo 999%

505 VITEŠKA
Kontakt:

sri nov 05, 2025 12:21 pm

Koja je kvota da primamo gol prvih 10minuta

nekonvencionalan
Kontakt:

sri nov 05, 2025 12:48 pm

Ja nešto kontam da će Zrinjski biti umoran nakon Dinama u četvrtak i da ćemo ih glat uzeti bezidejnom igrom i frljokom Ericka

milanribar
Kontakt:

sri nov 05, 2025 12:58 pm

nekonvencionalan je napisao/la:
sri nov 05, 2025 12:48 pm
Ja nešto kontam da će Zrinjski biti umoran nakon Dinama u četvrtak i da ćemo ih glat uzeti bezidejnom igrom i frljokom Ericka
Ne treba se zavaravat samo da će im se ponovit loša predstava sa Grbavice. Trenutno su najbolja ekipa u ligi i moramo bit na 100% da nešto izvučemo.

SamoNapad
Kontakt:

sri nov 05, 2025 1:01 pm

Ne ocekujte drugaciju utakmicu u Mostaru kad nemamo ni jednu utakmicu do sad odigranu drugacije . Mi od pocetka igramo isto i nece se to sigurno promijeniti do kraja polusezone. Svaka utakmica u prvih 10 min je kriticna i ko nam tad ne zabije gol vec ulazi u neku nasu utakmicu. Odnosno trku frku i koga uvucemo u takvu brzinu utakmice mi smo na konju. Nas svi u prvih 10 minuta oduce od lopte bez obzira na protivnika. Imamo sto imamo i molit boga da skupimo sto vise bodova do polusezone. Jer je ovo period godine gdje se najvece razlike prave i najveci padovi desavaju. One godine kad smo se borili za opstanak zglajzali smo u ovom periodu, prosle godine kad smo se distancirali od ostalih i u borbi za 4 mjesto upravo smo to ostvarili u ovom periodu( u drugom dijelu sezone smo se dokotrljali samo).
Tako da osim borbe nema vremena da sad storimo igru koju do sad nismo ni gradili.

plavi kanarinac
Kontakt:

sri nov 05, 2025 1:17 pm

0:1 - Jaganjac, 64'

Hahaha bice, polahko ... Neko je davno napisao " Adzem je za velike tekme/protivnike" hahahahaha
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

ghamaz
Kontakt:

sri nov 05, 2025 1:52 pm

Mi ćemo prije ponovo pobijediti Zrinjski i Sarajevo nego Radnik i Slogu.

salle86
Kontakt:

sri nov 05, 2025 2:18 pm

Nije problem Peljto, a ni ostali. Problem su "pravila" koja su takva kakva jesu da su ostavljene mogućnosti "da i bude i ne bude" u zavisnosti od X faktora. Samo što se u našoj ligi svi X faktori poklapaju sa jednim imenom.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 38 gostiju.

Prijava