Kako reče ciko, još malo pa se ništa nećemo pitati...hhh

🤍
🤍
🤍
Po meni dva igrača ozbiljna na pozicijama veznog i napadača su potrebna da možemo zaprijetiti ovim ekipama . Dodatno nas je unazadila povreda Šošića al na to se ne može uticati. Sa ovim trenutno je realno neko 4. mjesto uz napad na 3.kvalitet je napisao/la: ↑pon nov 03, 2025 3:03 pmProblem je igrački kadar koji je puno lošiji od npr. Zrinjskog ili Borca, a i kone imaju individualno puno kvalitetnije igrače. To sam tvrdio prije sezone, onda kad smo dobijali sve redom, pa i tri spomenute ekipe, a i sada to tvrdim. Možemo mi biti još malo bolji - objektivno i jesmo tu 4. ekipa što znači da se možemo boriti i za 3. mjesto, - ali bez više para ovo će nam biti maksimum. Kako do više para? Pa, zna se...
Neka te ba...pusti insajdere na miru....ZeljinManijak je napisao/la: ↑pon nov 03, 2025 9:44 amTo je to prijatelju sve si napisaocipiripi je napisao/la: ↑pon nov 03, 2025 6:20 amHajmo priznat nesto sebi
Losi smo bili u Bjeljinj, losi bili protiv Posusja, losi smo bili u Prijedoru a sinoc sinoc smo bili KATASTROFALNI.
Dakle nije u pitanju jedna utakmica vec cetri utakmice u nizu, ovo je do igraca i Adzema.
Sinoc ga je Rahimic takticki nadmudrio mi jednostavno nema automatizma i nema sredine terena Eric i Deni ne mogu sami.![]()
A za ove ostale i šatro insajdere, prestanite priču o investitoru dok zvanična ne objavi. Nema još investitora u skorije vrijeme .