Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 03, 2025 1:49 pm

A nemojmo sad, sad možemo biti stručnjaci jer smo izgubili. A kad se dobije onda se ne smije kritikovati jer si pitar tad 🤣
Kako reče ciko, još malo pa se ništa nećemo pitati...hhh
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

mula
Kontakt:

pon nov 03, 2025 2:13 pm

lahko je biti sad stručnjak i objašnjavati da je ovako ili onako. Ono sto je evidentno da nam fali širi igrački kadar, to se tek sada jasno vidi. fale nam 2 ili 3 igrača i mi nemamo adekvatnu izmjenu. Mislim iskreno da Adžem nije kriv, ne branim ga ali treba realno gledati.

Dosta se ljudi uhvatilo za 10tku, ali iskreno ne vidim na klupi niti jednog igrača koji bi mogao pokriti tu poziciju, jedino možda Boljevic, ali čisto sumnjam.
i dalje smatram da na lijevom beku nemamo bolju opciju, mali Obradov nije dorastao da igra, to se jasno vidjelo u utakmici protiv Širokog. Katastrofalna defanziva prema naprijed takoder los. ne kazem mozda je momak potencijal i moze nesto biti od njega, ali trenutno ne moze igrati u Želji.

Takoder se ne bi složio sa ovima koji prizivaju Radovca sada kad nema Šošića. Čovjek uopste ne igra tu poziciju i mislim da su svi ostali bolji na poziciji 10tke od njega,

Eh sada ono sto mi nije jasno nikako jeste Konings. Mislim da je čovjek jednostavno zalutao u svijet nogometa. Po ovom pitanju Adžem mi nije nikako jasan. Još više me iznenaduje kako je moguce da tom igraču daje vise prostora nego Šabiću, kada znamo kakav on ima stav prema željinoj djeci.

sve u svemu mislim da trebamo donekle biti zadovoljni. trebamo realno sagledati stvari kakve jesu i ne nadati se nekim pustim snovima oko 1 ili 2 mjesta. Naše je da damo punu podrsku šefu da iznese ovu sezonu do kraja da izborimo mjesto koje vodi u Evropu, ako se neke stvari poklope u Kupu dobro i jeste. Po meni je sasvim normalno da gubimo bodove od Veleža i ostalih ekipa, takoder i da napravimo i neka iznenadenja kao sto su protiv SArajeva, Zrinskog, Borca- to je to realno 3 ili4 mjesto borba za Evropu glavu gore
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

kvalitet
Kontakt:

pon nov 03, 2025 3:03 pm

Problem je igrački kadar koji je puno lošiji od npr. Zrinjskog ili Borca, a i kone imaju individualno puno kvalitetnije igrače. To sam tvrdio prije sezone, onda kad smo dobijali sve redom, pa i tri spomenute ekipe, a i sada to tvrdim. Možemo mi biti još malo bolji - objektivno i jesmo tu 4. ekipa što znači da se možemo boriti i za 3. mjesto, - ali bez više para ovo će nam biti maksimum. Kako do više para? Pa, zna se...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

milanribar
Kontakt:

pon nov 03, 2025 3:06 pm

kvalitet je napisao/la:
pon nov 03, 2025 3:03 pm
Problem je igrački kadar koji je puno lošiji od npr. Zrinjskog ili Borca, a i kone imaju individualno puno kvalitetnije igrače. To sam tvrdio prije sezone, onda kad smo dobijali sve redom, pa i tri spomenute ekipe, a i sada to tvrdim. Možemo mi biti još malo bolji - objektivno i jesmo tu 4. ekipa što znači da se možemo boriti i za 3. mjesto, - ali bez više para ovo će nam biti maksimum. Kako do više para? Pa, zna se...
Po meni dva igrača ozbiljna na pozicijama veznog i napadača su potrebna da možemo zaprijetiti ovim ekipama . Dodatno nas je unazadila povreda Šošića al na to se ne može uticati. Sa ovim trenutno je realno neko 4. mjesto uz napad na 3.

avlami97
Kontakt:

pon nov 03, 2025 4:42 pm

Oglasila se Nikšićeva igračka u vezi "dočeka" Vehabovića.
Pas im mater...
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

igla
Kontakt:

pon nov 03, 2025 4:44 pm

Valerija kurva najmilija.
Pošto je Crvena Zvezda iz okoline Mostara zabranila komentare, da i ovim putem yebem Edi sve žensko što ima.
Zadnja izmjena: igla, dana/u pon nov 03, 2025 4:52 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Meha87
Kontakt:

pon nov 03, 2025 4:47 pm

Kakvi su nas invalidi pobijedili pa zar igrači nisu imali motiv vise zbog zadnje utakmice sa njima. Na kraju oni igrali ostrije i napravili vise faulova od nas.

505 VITEŠKA
Kontakt:

pon nov 03, 2025 7:05 pm

Godine i godine, sezone i sezone prolaze u rečenicama "da je biti četvrti i izaći u Evropu", odeš u nju, ispadneš prvo ili drugo kolo pa opet 50 utakmica sa Posupjem, Slogom, Radnikom, Rudarom itd....

Generacije odrastaju a u Želje nikad nije cilj neki trofej, godine prolaze već, a u sezonu se ulazi tako što ne znamo šta su nam ambicije i ciljevi, onako čisto turistički, samo se pitam do kad će to tako trajati?

Za sinoćnju partiju, kapu skidam Deniju, veći nivo definitivno, jedan od rijetkih igrača koji je sinoć kad mu dođe lopta istu smirio i mijenjao stranu i tražio rješenja a ne kao ostali pošalji dugu jako i nikome

dr S
Kontakt:

pon nov 03, 2025 8:10 pm

Čitam umro Mladen Žižović...jbg nešto mi čovjeka žao....
R I.P.

Dzezvar
Kontakt:

pon nov 03, 2025 8:19 pm

ZeljinManijak je napisao/la:
pon nov 03, 2025 9:44 am
cipiripi je napisao/la:
pon nov 03, 2025 6:20 am
Hajmo priznat nesto sebi

Losi smo bili u Bjeljinj, losi bili protiv Posusja, losi smo bili u Prijedoru a sinoc sinoc smo bili KATASTROFALNI.

Dakle nije u pitanju jedna utakmica vec cetri utakmice u nizu, ovo je do igraca i Adzema.
Sinoc ga je Rahimic takticki nadmudrio mi jednostavno nema automatizma i nema sredine terena Eric i Deni ne mogu sami.
To je to prijatelju sve si napisao :bih:

A za ove ostale i šatro insajdere, prestanite priču o investitoru dok zvanična ne objavi. Nema još investitora u skorije vrijeme .
Neka te ba...pusti insajdere na miru....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 64 gosta.

Prijava