Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

igla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon okt 20, 2025 5:39 pm

E jbg, Madzid ocito krizni. Nema njega do evrope naredne godine 99% ako ih operiše.

Ovo nam je problem jer nam treba ovakav tip igrača.

SamoNapad
Kontakt:

pon okt 20, 2025 5:55 pm

E jbg i koljena i ligamenti vise.
Falit ce Sosicev mentalitet nekad vise od njegovog fudbalskog kvaliteta. Meni je on pravi fajter koji ne priznaje da je jedna ekipa bolja od nas. Bas steta , morat cemo na zimu trazit igraca koji ce moci igrati kao on inace se bojim da cemo cisto sa ovakvim sastavom dobiti neke bitne tekme.
Zao mi sto ljudi nisu zadovoljni sa 21 bod od 30 mogucih i to pripisuju sreci . Deset tekmi nije bas mali uzorak utakmica da bi se to potcjenilo. Ekipa je puna kvaliteta i fajtera i sam Madzid je takav.

SamoIstina
Kontakt:

pon okt 20, 2025 5:56 pm

Prilika za Gojaka da se nametne.

salle86
Kontakt:

pon okt 20, 2025 7:12 pm

Da smo bili rinaka prvih 35 minuta, jesmo. Ali je protivnik bio takav da smo i kao takvi izgurali poluvrijeme X. Drugo je već druga priča.
Protiv Posušja haman da nema igrača kojem se igralo. Sve je od same atmosfere u gradu, oko i na stadionu, pa na kraju i na samom zelenom terenu bilo tmurno i hladno.
Sreća i u svemu tome opet uzesmo 3 boda, realno i bili smo bolji taman samo eto za taj jedan gol. A bilo je utakmica kad smo ovakve mečeve o gubili...
Najbitnije je osvajati bodove trenutno, jer u ovakvoj ligi ne znači ti ništa ako igraš "atomski fudbal" a milion je faktora koji te ruše u tome i sprečavaju da budeš iznad kaljuže.
Mene iskreno raduje omjer 4-2-0 na Grbavici, 14 od 18 bodova je sasvim OK i lagano se opet vraćamo na ono da je GRBAVICA BAZA, BEZ PORAZA !!!
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon okt 20, 2025 7:26 pm

Sta se moze izmisliti sada, koga gurnuti u sredinu terena, bez Milosevica i Sosica bas cemo biti oslabljeni.

Da li ce to biti Konings, Pejic ili mali Gojak ali nesto ce se morat improvizovat
Alea iacta est!

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon okt 20, 2025 8:11 pm

Od situacije prije početka sezone kad si imao veznjaka na bacanje dođeš u situaciju gdje ti fali veznjaka za lijeka.
Ako Milošević nije ozbiljnije povrijeđen, nemamo zamjenu za trio u sredini. Erick-Lagumdžija-Milošević i to je to. Žuti kartoni/povrede i eto ti izmišljanja pozicija. Fočo i Šošić povrijeđeni, Simoni posudba, Radovac otpisan. Gojak će izgleda morati biti gurnut u vatru. Pitanje je može li šta Šabić u vezi. Pejić na 10 je imalo smisla protiv Zrinjskog, ali dugoročno je upitno kao rješenje.
Problem kod Šošića je što nam je on trenutno najvrijedniji eksponat za prodaju u ekipi.
Sve u svemu, ovo nam je najmanje trebalo, Šošiću neka je sretan i brz oporavak, nama neka je sretno.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon okt 20, 2025 8:28 pm

Brz oporavak Madzide
Željezničar ante portas !

igla
Kontakt:

pon okt 20, 2025 8:35 pm

Daj Gojaka da vidimo.

ANamelessGhoul
Kontakt:

pon okt 20, 2025 8:37 pm

Sto mi pokvari dan ovo u pm

ISB87
Kontakt:

pon okt 20, 2025 8:44 pm

Moze Gojak, sada ili nikada.
MIRZA RASCIC

Sky1
Kontakt:

pon okt 20, 2025 9:02 pm

Šteta za Madžida. Brz oporavak želim!

exbabilon
Kontakt:

pon okt 20, 2025 9:10 pm

Steta za Madzida i za nas, taman je opet uhvatio finu formu...

Iako i ja dugo prizeljkujem Gojaka, ne bi mi bilo van pameti u nekoj varijanti i Boljevica primaci gore u paru sa Jaganjcem. Na krilu nije vise tako opasan, ali Bolja blizu gola zna poentirati, naci se na pravom mjestu, mislim da bi vrijedilo probati.

plavi kanarinac
Kontakt:

pon okt 20, 2025 11:11 pm

Ludvig Leple je napisao/la:
pon okt 20, 2025 5:34 pm
plavi kanarinac je napisao/la:
pon okt 20, 2025 5:18 pm
Ludvig Leple je napisao/la:
pon okt 20, 2025 2:48 pm
Igra nikakva kao i ranije kad god naletimo na zid.

Imamo ludu sreću što je Cveta u formi i što pravi razliku na terenu.

Seedorf nije igrač za prve postave i to ponavljam već duži period. Nadam se da će ga klupirati već narednu utakmicu jer dečko pravi katastrofalne greške.

Sreća pa nam ne svira faul i crveni.
Nisi prvi koji objavljuje najmanje cudne osvrte na utakmicu. Ali dobro, vrebate, neka vrebate.
Kako misliš čudne?

Da li si gledao utakmicu ili onako samo pišeš po forumu?

Dalje, ne vrebam ja ništa, moj stav od početka avanture zvane Admir Adžem je isti, a to je da je on jedan obični qrac od ovce. Uhljeb koji je došao zbog familijarnih odnosa sa članom Uprave i to je tako. Mi igre nismo imali i nemamo je i dalje.
Znaš sta je problem? Kada počne gubiti utakmicu za utakmicom, e onda ćeš ti i slični tebi da skinete roze naočale, a taj scenarijo je neminovan.
Hahaha e normala brate .. hahaha 🤣🤣🤣 jes te nesto ado uvrijedio opasno.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

abuzenze
Kontakt:

pon okt 20, 2025 11:44 pm

Gojak nije desetka. Nije istina da nismo imali igre poslije 30te minute je bilo odlicno.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 89 gostiju.

Prijava