Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SanMan
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 11, 2025 10:01 pm

Karamarko ovo ti je da se naučiš
sledeći put kad te neko bude davio spusti ruke niz tijelo i sagni se na koljena da te čovjek fino može udaviti (a ne ko sad mučio se čoek)
dobićeš samo dvije tekme kazne al će ti milja ostati u džepu

milanribar
Kontakt:

pet sep 12, 2025 8:58 am

Klub je odgovorio na sramotnu odluku disciplinske komisije. Vidjet ćemo u ponedjeljak na terenu njihov odgovor. Nadam se samo atmosferi kao na posljednjoj utakmici protiv Borca i ne bi trebalo bit problema. Čitav stadion na noge od prve minute...

fcz
Kontakt:

pet sep 12, 2025 11:01 am

Ma moze biti problema i bice ih vjerovatno. Nije ba Bojac kurton ekipa, uz nas su u ponajboljoj formi u ligi plus njih realizacija bas ide. Nemojte da bezveze stvaramo atmosferu da se ovo mora rutinski odraditi, bice to vjerovatno jako teska tekma i mimo sudija, moracemo i mi i igraci dobro zapeti za tri boda.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

svabo
Kontakt:

pet sep 12, 2025 11:07 am

fcz je napisao/la:
pet sep 12, 2025 11:01 am
Ma moze biti problema i bice ih vjerovatno. Nije ba Bojac kurton ekipa, uz nas su u ponajboljoj formi u ligi plus njih realizacija bas ide. Nemojte da bezveze stvaramo atmosferu da se ovo mora rutinski odraditi, bice to vjerovatno jako teska tekma i mimo sudija, moracemo i mi i igraci dobro zapeti za tri boda.
Niko nije ni rekao da će biti rutinski, oni su dobra ekipa ali sigurno igrački slabija nego prošle sezone. To što su dali tri puta po 5+ golova na svom terenu je malo i lažna slika, jer npr. Sarajevu su dali par golova s igračem više a po prilikama je lako moglo biti 2:2 u 60. minuti, oni sve svoje iskoristili a Sarajevo dosta svojih nije. Ne treba se njih bojati nešto specijalno, samo se ne smije nasjedati na Halkića iako će to biti teško.

kb80
Kontakt:

pet sep 12, 2025 11:36 am

Što se tiče slijedeće utakmice protiv Saveza, pardon Borca će biti jako teško igrati, jer su napumpali novac (igrače). Ali kada si ti u glavi kako treba, jak, onda nikome, ali nikome nije jednostavno na Grbavici i nadam se da će se vratiti vrijeme kada ne da nije jednostavno, nego kada oni kontaju i mole Boga da izvuku X, a ne da dolaze bahati. Ali to je priča na kojoj se mora raditi, najviše treneri sa igračima. Treba biti pametan i smiren, pa njih navući na tanak led da se oni nerviraju, a ne mi. Tribine tu mogu odigrati glavnu ulogu, samo podrška i ako nas ne ide lopta, pritisak na one "anamo" da ih glava boli.
Tako ja zamišljam kako bi trebalo da se postavimo.

dzulijano_pike
Kontakt:

pet sep 12, 2025 11:40 am

Mirek11 je napisao/la:
čet sep 11, 2025 8:35 am
dzulijano_pike je napisao/la:
čet sep 11, 2025 12:33 am
Occasionally je napisao/la:
sri sep 10, 2025 11:57 pm

slika
Slika koju sam postavio je bila veceras na skupštini
Ako si bio na skupstini, je li bilo sta konkretno iz pisma namjere strat.partnera , oko uslova i sl.?

A ova slika sjevera je projekat oko uredjenja fasade ili...
Nisam bio na skupštini jer nisam skupštinar. Prijatelj mi je u par crtica objasnio sta se govorilo.
Oko investitora nista jer i nisu dobili prijedlog ugovora oko saradnje i na sta bi ona licila. Kao sto rekoh, rekli su da ce poslati prijedlog, pa ce se onda skupština i ocitovati.
Bio je gost iz NS na skupštini, neki covjek zadužen za kategorizaciju stadiona i sta sve treba. Trenutno Grbavica ne zadovoljava ni kategoriju 3.
Svi iz ovog sastava koji budu zeljeli nastaviti dobice novi mandat, da se posao oko investitora privede do kraja, sta god to bilo
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

SamoNapad
Kontakt:

pet sep 12, 2025 11:43 am

Otkako je Vico preuzeo bh fudbal Grbavica je jedino mjesto gdje se njegovi ne snalaze. Oni su nas jednom dobili ako se sjecam 2 1 i to je to porazi vecinom i poneki navuceni X. Borac se na Grabavici ne snalazi ni pomocu lakrdija i to je jasno svima. Oni imaju u ligi par mjesta gdje mogu izgubiti bodove to je Grbavica i Vrapcici ( tu bude x cesto) ostale derbi utakmice sa Sarajevom i Zrinjskim vjerovatno omjer 50:50, sto je sasvim dovoljno da budu prvaci ili ponekad drugi.
Svi ostali imaju vise kikseva ( normalno jer nemaju zastitu sudija). Juricic moze davati golove u ekipi gdje su zasticeni od svega (ne smijes ih pogledati ruzno u 16 metara, a ne pogurati se). Tako da su mu ligamenti sigurni dok je u Borcu. Golman im je mlad (talentovan) ali velika sansa za nas jer ima kikseva ( citaj ponisteni gol pitara) i on je zasticen ali nije zasticen od suteva . Solidna su ekipa ( odlicna sa sudijama) , mi smo bolji sa karakterom Grbavice.

salle86
Kontakt:
Status: Online

pet sep 12, 2025 1:53 pm

milanribar je napisao/la:
Klub je odgovorio na sramotnu odluku disciplinske komisije. Vidjet ćemo u ponedjeljak na terenu njihov odgovor. Nadam se samo atmosferi kao na posljednjoj utakmici protiv Borca i ne bi trebalo bit problema. Čitav stadion na noge od prve minute...
Samo navijati 90 minuta čitav stadion ZA ŽELJEZNIČAR !
Ništa kontra Borca, sudija, saveza, Marsa ili Jupitera. Jer na taj način se uvuče nervoza našim igračima i onda se desi glupost.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

fcz
Kontakt:

pet sep 12, 2025 2:00 pm

salle86 je napisao/la:
Ništa kontra Borca, sudija, saveza, Marsa ili Jupitera. Jer na taj način se uvuče nervoza našim igračima i onda se desi glupost.
:palacgore: :palacgore: :palacgore:
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

igla
Kontakt:

pet sep 12, 2025 2:09 pm

Ma neki ljudi razumiju samo jezik sile, mi kozojebima i fašistima pišemo neka saopštenja. Ovo su novi Karadžići, Mladići i Bobani, a kao pokušavamo s njima džentlmenski.

milanribar
Kontakt:

pet sep 12, 2025 2:23 pm

fcz je napisao/la:
pet sep 12, 2025 2:00 pm
salle86 je napisao/la:
:palacgore: :palacgore: :palacgore:
Halkića znam i znam mu razmišljanje, on je veći igrač Vice i Borca nego neke sudije iz RS-a, ako ne osjeti strah i naboj od publike od početka, on će nas uništit svojim odlukama.

salle86
Kontakt:
Status: Online

pet sep 12, 2025 2:27 pm

Znači rješenje je početi od početka yebavati mater, pa nek našeg nekog prenese malo jači duel eto crvenog, penala, ili slično...i onda kasnije kuku žele
Jok vala, smireno. Kad bi kakva koreografija bila, bez baklji bez štete klubu
I od starta početi "u šumarku skrivenom" jedno 4-5 puta čitav stadion 🤣 da se sve trese
Igračima trebaju krila ne "čakija"
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

milanribar
Kontakt:

pet sep 12, 2025 2:35 pm

salle86 je napisao/la:
pet sep 12, 2025 2:27 pm
Znači rješenje je početi od početka yebavati mater, pa nek našeg nekog prenese malo jači duel eto crvenog, penala, ili slično...i onda kasnije kuku žele
Jok vala, smireno. Kad bi kakva koreografija bila, bez baklji bez štete klubu
I od starta početi "u šumarku skrivenom" jedno 4-5 puta čitav stadion 🤣 da se sve trese
Igračima trebaju krila ne "čakija"
Više sam za sviraj penal pi.ko četnička, nakon prvog navlačenja za Borac normalno...

nikson
Kontakt:

pet sep 12, 2025 2:44 pm

Od zagrijavanja treba jebat majke sudiji i ovoj smijuriji od kluba i onom satro treneru gospodinu. I naravno sportskog direktora nabit na onu stvar. Idejnog vodju svega ovog spomenut koji put. Sa gospodom gospodski, sa klosarima klosarski! To je jedini recept u ovoj drzavi. Isto tako docekas Posusje ko da je dosao Man City jer su gospoda a Velez docekas ko Borac. Tako treba
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

avlami97
Kontakt:

pet sep 12, 2025 2:54 pm

Što je Deni Milošević onoliko nervozan na konferenciji za štampu?
Nikada nisam vidio ništa slično?
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Trenutno korisnika/ca: salle86 i 61 gost.

Prijava