Haha, legendarni komentator iz Orasja. Brasnic je prije nekoliko trenutaka bravurozno obranio udarac Rajka Zebe, igraci Zeljeznicara u ovim momentima napadaju poput posavskih komaraca.
Ovaj sa Mytv nas vraca u radio prenose kao da smo slijepi, utakmicu prenosi bas kao da je radio prenos. Onda nas bukvalno citavu utakmicu zatrpava, ne prestaje verglati, sa potpuno nevaznim podatcima, ko je sta rucao, gdje je rodjen, gdje je sve igrao. I on umjesto da samo izgovara imena igraca jer i mi vidimo da je neko nekom dodao loptu, da je lopta u autu, u golu ,u korneru.fcz je napisao/la: ↑sub avg 30, 2025 11:05 amHaha, legendarni komentator iz Orasja. Brasnic je prije nekoliko trenutaka bravurozno obranio udarac Rajka Zebe, igraci Zeljeznicara u ovim momentima napadaju poput posavskih komaraca.
Jebes ga imalo je i to svoju draz. Kad kaze kolega ostanite na vezi, izgleda da imamo promjenu rezultata u Kaknju... A ti se preznojis dok on zavrsi s uvodom.![]()
Joj, i ja isto, mislio sam da sam jedini, al frajer toliko brblja da postane iritantan pa i ja vrlo brzo ugasim ton. Mora na neku obuku da mu kazu kako se.rade tv prenosi, svaku tekmu pokvari.Norsborg je napisao/la: ↑sub avg 30, 2025 11:44 amOvaj sa Mytv nas vraca u radio prenose kao da smo slijepi, utakmicu prenosi bas kao da je radio prenos. Onda nas bukvalno citavu utakmicu zatrpava, ne prestaje verglati, sa potpuno nevaznim podatcima, ko je sta rucao, gdje je rodjen, gdje je sve igrao. I on umjesto da samo izgovara imena igraca jer i mi vidimo da je neko nekom dodao loptu, da je lopta u autu, u golu ,u korneru.fcz je napisao/la: ↑sub avg 30, 2025 11:05 amHaha, legendarni komentator iz Orasja. Brasnic je prije nekoliko trenutaka bravurozno obranio udarac Rajka Zebe, igraci Zeljeznicara u ovim momentima napadaju poput posavskih komaraca.
Jebes ga imalo je i to svoju draz. Kad kaze kolega ostanite na vezi, izgleda da imamo promjenu rezultata u Kaknju... A ti se preznojis dok on zavrsi s uvodom.![]()
Kada on prenosi utisam ton da ne slusam.
Jednom da mi zakoči, letio bi tv kroz balkon i to zatvoren