Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

super1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 26, 2025 10:59 am

Bit će to sve ok moji dobri Željovci,mislim da smo i mi zaslužili da i nas sunce ugrije.

Mulalic Edis
Kontakt:

uto avg 26, 2025 11:01 am

Samo da bi se pokazali kao neki tobože insajderi ovdje djelite i što treba i što ne treba, a ne znate da pravite štetu nesagledljivu.

Sve ide svojim tokom, ako Bog da još malo i da konačno obasja sunce iznad Grbavice.
Grande Miske 💪

salle86
Kontakt:

uto avg 26, 2025 11:08 am

Sky1 je napisao/la:
uto avg 26, 2025 10:21 am
salle86 je napisao/la:
uto avg 26, 2025 8:32 am
Meni je jasno da se igraju igre kad je izašao klip kako je XY (nebitno ime totalno) nekoga psihički maltretirao, i to na temi FK Željezničar. Boli me patka taman da je osnivač kluba ako više nije tu, a nije.
E onda ide po šablonu kako njegovi ljudi blokiraju, pa kako ovo, ono...a sve informacije se kupe na ss.ba forumu za koji ne treba puno trošiti riječi.
Šlag na tortu ide lista svih skupštinara i kao oni su sve to zayebali...jah eto, svih 54.
Uveliko se bacaju mamci, ok možda se i talasa iza ko će znati ali kad likovi koji do juče nisu postojali sad su odjednom na izvoru informacija, logično da mora da smrdi.

Ako smo mi ozbiljan klub, ili ako je Mirvić ozbiljan lik (poduzetnik) onda ovakve stvari ne mogu proći. Bilo koja od dvije varijable da je ispunjena, jedna dovoljno.
Ako nije nijedna, onda i nismo jedno za drugo

Edit, izgleda ima debila koji još nisu prežalili Amara i misle da je samo u njemu spas 😂
Pa se na svaki mogući način pokušava otvoriti teren za ulet haha
+1, to je to, tačno se zna ko je pustio priču, to su isti oni što su kočili svaki napredak kluba, čak pokazuju otvorenu mržnju prema jednom čovjeku, targetiraju komplet Skupštinu, a zna se kako je trenutna Skupština izabrana i zašto je izabrana, pa da se zaštiti klub od njih i zaštitio se da nije, otišla bi imovina, a kluba danas ne bi bilo. Pokušavaju na sve načine ali nisu ni navijače više tolike budale da nasjednu kao prošli put.
Najgore kad dođu, eto lista 54 imena i oni pitaju Ko su ti ?
Evo ne znam ni ja svakog ali znam bar 10 ljudi sa te liste, viđao sam ih po utakmica, po gradu, "okolo"
I znam da lično nikakvog interesa ni koristi od Želje nemaju. Vjerujem da neko od ovolike "administracije" i ima...zakon brojeva
Isto tako vjerujem da je velika većina tu isključivo iz Željnih interesa, dobar dio ne može nešto puno ni pomoći ali ne odmaže sigurno svjesno.
A ovi mogu reći sigurno naručeni postovi na forumu, pa dovoljno je vidjeti da ne znaju šta je čiji posao u klubu od ovih koje optužuju...ali na hajr
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

AdmirA
Kontakt:

uto avg 26, 2025 11:18 am

Sve će biti uredu! Bitno je da niko ne zna ništa više od nagađanja na forumima i pojedinim portalima.

Mirek11
Kontakt:

uto avg 26, 2025 11:37 am

Dzezvar je napisao/la:
uto avg 26, 2025 10:36 am
SamoIstina je napisao/la:
uto avg 26, 2025 10:31 am
Dzezvar je napisao/la:
uto avg 26, 2025 10:19 am
Da malo pojasnim i da zaustavimo svako manipulisanje sa ovim.
Procedura je ovakva.
1.potencijalni investitor salje pismo namjere.
2.na osnovu tog pisma namjere radna grupa koja je dobila ovlastenja od skupstine,zapocinje razgovore i pregovore.
3.kada se usaglase sve stvari potencijalni investitor salje zvanicnu ponudu ...
4. Tada ta ponuda ide na glasanje skupstini.
Znaci neko je pustio internu komunikaciju izmedju kluba i investitora i predstavio je kao odustajanje investitora...
Sto naravno nije tacno.Nadam se brzom odgovoru investitora i pozitvnom glasanju skupstine.
Pa zar ne napisa ti da je Mirvic poslao na email da odustaje?
Jesam i jeste poslao...ali nije ta informacija trebala izaci iz kluba.
Pa cekaj sada, po komentarima od jutros nije jos nista definitvno ni zavrseno ni propalo ??? Nije odustao
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

BHDragons
Kontakt:

uto avg 26, 2025 11:39 am

Ne sikirajte se sve ide svojim tokom.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

abuzenze
Kontakt:

uto avg 26, 2025 11:42 am

Eno sad sve ide kako treba. Pa ovi forumi su rak rana

Dzezvar
Kontakt:
Status: Online

uto avg 26, 2025 11:50 am

abuzenze je napisao/la:
Pa sta radis ovdje onda
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

SamoNapad
Kontakt:

uto avg 26, 2025 11:58 am

Da je nama da uživamo u fudbalu malo ko protiv Zrinjskog , nekako najupecatljivi nastup imao je Odinaka.
Sta je ono ljudi bukvalno frajer ima snage i brzine da igra dvije utakmice . On stigne da pogriješi i ispravi sve to u 5 sekundi . Vrhunske predispozicije od trke do centarsuta samo se sa njim mora raditi i istrpiti (vrijedit ce).

ubaceni element
Kontakt:

uto avg 26, 2025 12:02 pm

Dzezvar je napisao/la:

Jesam i jeste poslao...
Onda rukovodstvo laze skupstini kad kaze da nista nije doslo.

Dzezvar
Kontakt:
Status: Online

uto avg 26, 2025 12:06 pm

ubaceni element je napisao/la:
uto avg 26, 2025 12:02 pm
Dzezvar je napisao/la:

Jesam i jeste poslao...
Onda rukovodstvo laze skupstini kad kaze da nista nije doslo.
Nebitno trenutno....
Subota Doboj....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

milanribar
Kontakt:

uto avg 26, 2025 12:11 pm

abuzenze je napisao/la:
Pa kad slušate lika koji se potpisuje "samoistina". Ja još ne pročita da je nešto 100% istinito napiso ili provjereno. Njemu na sramotu a ništa u interesu kluba.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto avg 26, 2025 12:15 pm

abuzenze je napisao/la:
Nisu forumi rak rana nego nasjedate na svakakve gluposti koje vam neko podvali.
Željezničar ante portas !

SamoIstina
Kontakt:

uto avg 26, 2025 12:33 pm

milanribar je napisao/la:
abuzenze je napisao/la:
Pa kad slušate lika koji se potpisuje "samoistina". Ja još ne pročita da je nešto 100% istinito napiso ili provjereno. Njemu na sramotu a ništa u interesu kluba.
Valjda je u interesu kluba da dodje investitor u klubu.

Rade se strasne opstrukcije da ne dodje, kao sto su se i ranije radile. To je cinjenica. Ja bih volio da nije tako, ali nazalost jeste. Mirvic je prosli put otjeran, uz prijetnje djeci i roditeljima. Diglisic je isto tako otjeran, stimane mu inspekcije u firme koje ovdje drzi, nema sta mu nisu radili.

Ako smeta sto ne branim slijepo Misimovica i sve sto radi neka smeta, ali kad neko maltretira nekakvu zenu i prijeti joj, zagorcava zivot i proganja je da nervni slom dozivljava, ti razmisli kakav je kao covjek, eto na stranu sve sto ima veze sa klubom, a i tu on ima aferima kakvih hoces.

Ovdje dodju ljudi i pisu od toga da je Mirvic fukara do da nece ni da ulaze, kazu laze neko iz skupstine ne zna Mirvic ni da je uopste potencijalni investitor. Zamisli to napise, a ljudi ispred kluba mjesecima sa njim pregovaraju.

Itekakvog kukolja ima i u skupstini i u klubu i oko njega. Zbog toga mi ne mozemo naprijed godinama.

Za sve sto nam se desava mi smo sami krivi.

Sky1
Kontakt:

uto avg 26, 2025 12:39 pm

abuzenze je napisao/la:

Rade se strasne opstrukcije da ne dodje, kao sto su se i ranije radile. To je cinjenica. Ja bih volio da nije tako, ali nazalost jeste. Mirvic je prosli put otjeran, uz prijetnje djeci i roditeljima. Diglisic je isto tako otjeran, stimane mu inspekcije u firme koje ovdje drzi, nema sta mu nisu radili.

Ako smeta sto ne branim slijepo Misimovica i sve sto radi neka smeta, ali kad neko maltretira nekakvu zenu i prijeti joj, zagorcava zivot i proganja je da nervni slom dozivljava, ti razmisli kakav je kao covjek, eto na stranu sve sto ima veze sa klubom, a i tu on ima aferima kakvih hoces.

Ovdje dodju ljudi i pisu od toga da je Mirvic fukara do da nece ni da ulaze, kazu laze neko iz skupstine ne zna Mirvic ni da je uopste potencijalni investitor. Zamisli to napise, a ljudi ispred kluba mjesecima sa njim pregovaraju.

Itekakvog kukolja ima i u skupstini i u klubu i oko njega. Zbog toga mi ne mozemo naprijed godinama.

Tebe je uživanje čitati, zaista. Neka te, ohani malo. Većina na ovom forumu su ozbiljni ljudi sposobni da donesu vlastiti sud, intelektualno zreli i nimalo nisu navijački orjentisani, Željo im je jedini interes. Imaš jedan drugi forum tu se uklapaš savršeno i tamo možeš da unaprijed biraš stranu onako kako ti volja.
Zadnja izmjena: Sky1, dana/u uto avg 26, 2025 12:49 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

salle86
Kontakt:

uto avg 26, 2025 12:45 pm

Ne zanima njih Mirvić... ide opet borba protiv SM 😂
Makar nebitna, ali ide...
Ništa nije slučajno
Eto odjednom uplakane nevjeste kako ih maltretira čovjek od 65 godina 😂
Pa svi skočili da je brane
A sad iz kojeg sve ovo povoda...nije slučajno jedino to
Zadnja izmjena: salle86, dana/u uto avg 26, 2025 12:51 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

EasyRiise
Kontakt:

uto avg 26, 2025 12:45 pm

SamoNapad je napisao/la:
uto avg 26, 2025 11:58 am
Da je nama da uživamo u fudbalu malo ko protiv Zrinjskog , nekako najupecatljivi nastup imao je Odinaka.
Sta je ono ljudi bukvalno frajer ima snage i brzine da igra dvije utakmice . On stigne da pogriješi i ispravi sve to u 5 sekundi . Vrhunske predispozicije od trke do centarsuta samo se sa njim mora raditi i istrpiti (vrijedit ce).
Po meni njegova najbolja utakmica u Željinom dresu.
Zadnja izmjena: EasyRiise, dana/u uto avg 26, 2025 12:49 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Blueworld21
Kontakt:

uto avg 26, 2025 12:46 pm

Ovo je plasirano da se malo skrene prica sa Gestapa iz Rajlovca

SamoIstina
Kontakt:

uto avg 26, 2025 12:47 pm

Sky1 je napisao/la:

Tebe je uživanje čitati, zaista. Neka te, ohani malo. Većina na ovom forumu su ozbiljni ljudi sposobni da donesu vlastiti sud i nimalo nisu navijački orjentisani, Željo im je jedini interes. Imaš jedan drugi forum i tu se uklapaš savršeno.
Sta cu na forumu botova Sampanjca i Badzaka? Nemam ja sta tamo traziti, niti me to zanima. Ja imam svoje stavove i nemam potrebu nigdje da se uklapam. Covjek me proziva, pa da mu odgovorim.

Ti ovdje pises nebuloze poput:
Sky1 je napisao/la:
pon avg 25, 2025 9:11 pm
Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gops Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu.
Ali eto ja sam problem i ja izmisljam.

Sky1
Kontakt:

uto avg 26, 2025 12:55 pm

uto avg 26, 2025 12:47 pm
Sky1 je napisao/la:

Tebe je uživanje čitati, zaista. Neka te, ohani malo. Većina na ovom forumu su ozbiljni ljudi sposobni da donesu vlastiti sud i nimalo nisu navijački orjentisani, Željo im je jedini interes. Imaš jedan drugi forum i tu se uklapaš savršeno.
Sta cu na forumu botova Sampanjca i Badzaka? Nemam ja sta tamo traziti, niti me to zanima. Ja imam svoje stavove i nemam potrebu nigdje da se uklapam. Covjek me proziva, pa da mu odgovorim.

Ti ovdje pises nebuloze poput:
Sky1 je napisao/la:
pon avg 25, 2025 9:11 pm
Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gops Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu.
Ali eto ja sam problem i ja izmisljam.
Ja mislim da si ti jako mlad, pa se zaletiš onako na prvu. Uvijek pokušaj da doneseš razumne, argumentovane stavove. Svaku informaciju provjeri nekoliko puta.

Trenutno korisnika/ca: Bozidar Radosevic i 80 gostiju.

Prijava