Teško, ponašanje se uči od malih nogu.

Teško, ponašanje se uči od malih nogu.
ne kontam sta glumi stojeci na centru kod naseg kornera,ljudi na centru on na 16 metara, akad treba istrcat da pokupi loptu ukopa se...
Ovi neki oko Gavrana na Sjeveru se naklatili Muftiću ima godina i više i ne silaze
Svi govore da je propalo da je zvanicno Mirvić poslao email,da odusustaje od ulaganja zato što su naši mijenjali nešto u ugovoru,samo ti govoriš da nije propalo...Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 9:52 pmNije tačno da je išta propalo!
Sve ide kako treba
Molim vas ne lupajte i ne iznosite neistine
Ti kao oni Japanci sto do 1970-ih nisu skontali da je WW2 zavrsio.Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 9:52 pmNije tačno da je išta propalo!
Sve ide kako treba
Molim vas ne lupajte i ne iznosite neistine
opkolili me ne smijem zucnutiSanMan je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 9:58 pmOvi neki oko Gavrana na Sjeveru se naklatili Muftiću ima godina i više i ne silaze
Muftić u 5 / PET utakmica primio 2 / DVA gola, najbolji golman lige već par godina i naš najbolji igrač,
al jok daj da ja imam nekog na kog ću da istresam svoje sr...nje od života
Najdraži si mi forumaš (da kažem "volim te" ovi ostali bi pogrešno svatili) nastavi se za.ebavatigavran je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 10:23 pmopkolili me ne smijem zucnutiSanMan je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 9:58 pmOvi neki oko Gavrana na Sjeveru se naklatili Muftiću ima godina i više i ne silaze
Muftić u 5 / PET utakmica primio 2 / DVA gola, najbolji golman lige već par godina i naš najbolji igrač,
hodi vamooooooooooooooSanMan je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 10:41 pmNajdraži si mi forumaš (da kažem "volim te" ovi ostali bi pogrešno svatili) nastavi se za.ebavatigavran je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 10:23 pmopkolili me ne smijem zucnutiSanMan je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 9:58 pm
Ovi neki oko Gavrana na Sjeveru se naklatili Muftiću ima godina i više i ne silaze