Skidosmo i ove govnare konacno. Zasluzena, prezasluzena, precista pobjeda. Prvo poluvrijeme sam bio itekako nervozan ali u drugom nije bilo nimalo sumnje u pobjedu. Iako su oni u drugom mozda imali i izrazeniju prednost u posjedu nisu napravili apsolutno nista, ni polusansu a mi smo ih lako mogli samljeti. Izvanredna timska igra, cak i solidna uigranost s obzirom na to da je ovo bio, pa donekle i kombinovani sastav. Kapa dole momci.
Muftic - prakticno nezaposlen ali ona ogromna glupost kad je poklonio loptu njihovom igracu mu nikako nije trebala. Evidentan je kod njega manjak samopouzdanja u zadnje vrijeme ali dobro, zato nam je odbrana "proradila.
Odinaka - JE-BE-NO FENOMENALAN!
Alic - standardno, bruka trke, opasan u napadu, agresivan i bez puno oklijevanja u odbrani uz poneku slabiju procjenu.
Osmanovic - e Boga mi ovo je izgledalo jako, jako ozbiljno. Ko bi rekao da ce ovako brzo "doskociti" nakon horor pocetka sezone. Perfektno siguran, smiren i fizicki snazan.
Sukilovic - svaka cast momcino, daleko najbolja partija dosad u Zelji. Bez greske, skakao, trcao, prekidao kao navijen. Cista 10-ka!
Lagumdzija - standardno njegovo, jako dobro koristi svoju konstituciju, ima kliker, samo nekad ga malo "ponese" pa kasni s pasom ili hoce da izvede nesto wow.
Erick - lazu nas da je iz Brazila, momak je iz Behdzeta Mutevelica.

Pravi profil Zeljinog ratnika, odigrao vrhunsku utakmicu iako je povrijedjen u ranoj fazi.
Pejic - 40-ak minuta nicega i onda poludio. Sasvim zasluzeno igrac utakmice, premda je imao vrlo jaku konkurenciju.
Cvetanoski - jedini za kojeg nisam siguran da veceras zasluzuje prolaznu ocjenu. Previse mekoce, previse oklijevanja, previse losih odluka.
Vini - ni minute vise na klupu, ni minute! Preopasan u kontri i polukontri, zna proci i opaliti i na postavljenu odbranu a uz to se vrlo odgovorno vraca i u defanzivu. I da, pokazao je mnogima kako je zapravo jednostavno zabiti gol.
Rakic - onako jak i agilan a dobar s loptom ima sve karakteristike dobrog napadaca, maestralna asistencija a zamalo i gol.
Sabic - izmjena koja je prkosila svakoj logici ali bas dobro je odigrao, cak iznenadjujuce s obzirom na to da je svinjski dosta "fizicka" ekipa.
Foco - ma ovaj momak je biser, fizicki i mentalno je iznad mnogih iskusnih kolega.
Sosic - previse je htio, malo ga i nisu shvatali ali sve u svemu dobro.
Konings - nesto slicno kao i Sosic. Ima u njemu hljeba itekako ali po mom misljenju ne za devetku.
Obradov - Obradovao me njegov ulazak.
Bice sad malo i problema oko pravljenja sastava za narednu tekmu jer su neke rezerve bas briljirale veceras ali neka nam malo i takvih problema. Kako god, Sloga se moze dobiti samo ako nam glave budu nabazdarene kao veceras.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.