Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

DizelForce
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 09, 2025 11:36 pm

Tjerate trenera nakon 3 kola, treba vas sve na lomaču. Treba Badžak da vam dođe u upravu i sve rastjera, spomenem i vas i Badzaka sta ga oce.
Fuj sta smo postali FUJ

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:37 pm

Zabraniti da igraci koji prodju nas omladinski pogon da igraju za prvi tim Želje. Ljudi dragi ta djeca su tolike neznalice, neskolovani fudbaleri koji se nazor guraju. Prosla su vremena kad je tu bilo kvaliteta. Adzem da ima zrno obraza kao sto ga nema vec bi bio bio van drzave. Uzas sve u svemu, pozdravljam majke svima koji ne zele investitora u klubu.

Riki1921
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:37 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
sub avg 09, 2025 11:35 pm
Riki1921 je napisao/la:
sub avg 09, 2025 11:31 pm
Ne pamtim kad su u prve dvije utakmice na Grbavici zavrsili sa velikim zvizducima, pomozi Boze
otkad znam za sebe, nikad, pa ni 1998/99 kad je hadzija imao los start u prvenstvu (1-1 protiv rudara kakanjskog na grbavici npr.) ni 2006/2007 kad je starovlah bio trener (ali je on sam otisao nakon 6.kola)
Ma ide klasicni uradit cemo analizu da se ovo ne ponovi, ***** ga usta tvrdoglava sam daj otkaz citav stadion ti zvizdi vec dvije tekme dovoljno govori u igri. Spremaju se 7 dana da smislene akcije ne znaju uraditi cast izuzecima

Mirek11
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:38 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
sub avg 09, 2025 11:11 pm
Mirek11 je napisao/la:
sub avg 09, 2025 11:00 pm
NEZALAGANJE je napisao/la:
sub avg 09, 2025 10:53 pm
Daj investitora da nas dokrajci.Sve je spremno.
Nego sta nego invrstitor, covjek ce svoje parw dati i sigurno nece htjeti da ig izgubi odnosno da ne zaradi.
Ovako ce se svalo malo dolaziti strucnjaci, pola godine ili godinu pa na nas uvaljivati i polovnjacima tovariti, a plate urwdno idu.

Adzem strucnjak, njemu ne treba ni sportski direktor, ni skauti, on fol bira ekipu. Po prvoj federalnoj zadnjih godina, pa ce on birati.
Ti se protivis investitoru i nisli da ce sistem i red sam doci, nece vjeruj mi nikad sa ovim nacinom, svacije a nicije.
Samo privatizacija ( naravno na zdravoj osnovi, ne pod svaku cijenu) ako cemo da se izmaknemo iz ovog crnila.
Vjeruj da u ovakav klub sa ovakvim uredjenjem ne pomaze ni kapital svih arapa svijeta. Dobicemo samo "sjajniju igracku", a sve ostalo ce ostati isto.Dobices i da ce ti taj investitor svake godine prodavati ono najbolje da bi izvukao svoje ulozeno, a zauzvrat ces dobijati izvikane polovnjake iz susjednih nam drzava.Imamo preview toga na Kosevu i ja cu se po zivot sa svakim ovdje kladiti da ce biti ista situacija i kod nas.

Da se razumijemo, ja nisam protiv investitora.Itekako sam za njega, ali sam za to da investitor udje u nesto uredjeno, a ne da on izvana pravi sistem.On nema vremena da pravi sistem, jer ulaganje treba vracati cim prije.To su kapitalisti i oni tako razmisljaju.

Zasto ovo sve pisem? Zato sto kad investitor (i to sumnjiv) udje u nesto neuredjeno, pa ode nesto na krivo, mi ga, kao i pitari, mozemo samo duvati.Povrata vise nema, jer nema tog covjeka koji bi tom liku vratio ulozene milione.To je "njegovo" brale i bice njegovo dokle god to zeli.Ende.
Ja ti isto tako mogu garantovati da ga mi ovakvi nikad necemo napraviti urednog, nikad.
To je zadnjih 30 godina i tako ce biti uvijek, a vozovi prolaze, vrijeme leti i mi propadamo .
Ne znam zasto uvijek nesto unaprijed osudujemo, ne znamo planove tog potencijalnog investitora, koje mora svakakao predociti klubu, imaju odredeni uslovi koje smo MI postavili ...
I ako ce nego to ispuniti, ugpvorom se obavezati, garantovati i to se odnosi na sportski dio, ne vidim nijedan razlog zasto ne bi smo da li priliku i probali.
Svakako, niko nam ne moze garantovati uspjeh, bilo ko da dodje, puno se stvari mora posloziti da se uspije ali ovako cekati da se "nesto" desi, samo dodje, poslozi ... u vrijeme kada je novac kljucan, sami sebe smo osudili na propast.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Bozidar Radosevic
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:40 pm

DizelForce je napisao/la:
Tjerate trenera nakon 3 kola, treba vas sve na lomaču. Treba Badžak da vam dođe u upravu i sve rastjera, spomenem i vas i Badzaka sta ga oce.
Fuj sta smo postali FUJ
Ne frende tjeram ga od prvog sekunda kad su jos kroz pricu poceli provlaciti kao potencijalnog trenera.

DizelForce
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:42 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
Fuj sta smo postali FUJ
Ne frende tjeram ga od prvog sekunda kad su jos kroz pricu poceli provlaciti kao potencijalnog trenera.
a za par kola ce bit Oni ti ga...... Adzemeeee. dvolicni kvazistrucnjaci sa lavora smo postali

Valter
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:44 pm

Zoran Zekić je podnio nepozivu ostavku na mjesto šefa stručnog štaba FK Sarajevo. To je gospodin.

Onaj koji Adžemu da otkaz največi je dušman kluba. Adžem sam mora dati ostavku a ne da nam još i pare uzme ako ga mi otjeramo.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:45 pm

Fuj sta smo postali FUJ
a za par kola ce bit Oni ti ga...... Adzemeeee. dvolicni kvazistrucnjaci sa lavora smo postali
Ahahahaha jesi to ti Adzeme :) lik da ima obraza odmah bi otisao a ne onako da se smije na skandiranje.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

salle86
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:46 pm

dzulijano_pike je napisao/la:
sub avg 09, 2025 11:01 pm
Muci nas realizacija, ali u ponedjeljak nam dolazi napadac koji zna zabiti gol
Ko je god doveo Trupea a bgm haman i Koningsa dobro nas je naguzio
Sedorf iole izgleda ko fudbaler, ovi ostali nivo federalne
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

BC1921
Kontakt:

jovanmaksimovic je napisao/la:
sub avg 09, 2025 11:35 pm
Riki1921 je napisao/la:
sub avg 09, 2025 11:31 pm
Ne pamtim kad su u prve dvije utakmice na Grbavici zavrsili sa velikim zvizducima, pomozi Boze
otkad znam za sebe, nikad, pa ni 1998/99 kad je hadzija imao los start u prvenstvu (1-2 protiv rudara kakanjskog na grbavici npr.) ni 2006/2007 kad je starovlah bio trener (ali je on sam otisao nakon 6.kola)

Neso je dobio otkaz, nije sam otisao...
Krivina Jug

NEZALAGANJE
Kontakt:

Valter je napisao/la:
sub avg 09, 2025 11:44 pm
Zoran Zekić je podnio nepozivu ostavku na mjesto šefa stručnog štaba FK Sarajevo. To je gospodin.

Onaj koji Adžemu da otkaz največi je dušman kluba. Adžem sam mora dati ostavku a ne da nam još i pare uzme ako ga mi otjeramo.
:!: :!: :!:
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

BC1921
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:47 pm

salle86 je napisao/la:
dzulijano_pike je napisao/la:
sub avg 09, 2025 11:01 pm
Muci nas realizacija, ali u ponedjeljak nam dolazi napadac koji zna zabiti gol
Ko je god doveo Trupea a bgm haman i Koningsa dobro nas je naguzio
Sedorf iole izgleda ko fudbaler, ovi ostali nivo federalne

Pitar, seljacina iz Brijesca...
Krivina Jug

DizelForce
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:48 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
sub avg 09, 2025 11:45 pm

Ahahahaha jesi to ti Adzeme :) lik da ima obraza odmah bi otisao a ne onako da se smije na skandiranje.
i treba se smijat kad smo postali nesnosljivi

Refa1921
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:49 pm

Sjebo je sve što se moglo sjebati. Uzeo Krpiću kapitensku ( Krpić kakav god da je istinski je lider ove ekipe i momci ga poštuju). Onda kažeš nemaš napadača koji zna davati golove i dovedeš igrača i sad on mora igrati kakav god da je da ne bi ispušio ki.tu jer je rekao da zna davati golove. Hermonija među ekipom je goli k.urac kao i između navijača i trenera. Zaletio se previše, psihički nije stabilan i vrijeme mu je da ide. Ovo je sramota od igra i postavke. Sredina mu mrtva od je dodatno sjebe vadeći Foču, Erik konstantno bio na vjetrometini. Ako si već izvadio Foču radi kartona tu je morao ići Radovac. Neznalica velika sa hinjskim osmijehom i tranjem brade.

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

Adzem kad god kiksa najavi dolazak pojacanja, imat cemo 65 igraca na kraju sezone kako je krenulo.

revolt
Kontakt:

Fuj sta smo postali FUJ
Bolje ostaviti Adžema i dati mu platu 12.000KM, da on i njegov badžo Salčin uzimaju tal od igrača, zajedno sa Šukalom. Ti ga braniš, bojite se da će Vas Mirvić otjerati, kako ste i zaslužili. Blokirate ulazak investitora. Uništili ste sve u klubu. Najveće zlo u ovom klubu je Salčin, uništio je omladinski pogon svojim ponašanjem i neznanjem a sada i prvi tim zajedno sa svojim badžom i talovima od igrača.

p.s. Svi vidimo da si se registrovao 1.8. sa ciljem.
Svi odgovaramo za svoj rad, tako će i Adžem i Salčin za njihove talove sa Šukalom.
plavi su pravi crveni su drveni

salle86
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:50 pm

sub avg 09, 2025 11:30 pm
Meha87 je napisao/la:
sub avg 09, 2025 11:24 pm
Kakve samo napadace imamo svi stoje i cekaju loptu da ih pogodi. Tuzno je da se Joao Erick iz Brazila jedini bori za nas dres.
I ta njegova borba aman korisna, kad prema naprijed ne moze prvom do sebe
Ja yebem toga veznog igrača koji sa loptom ne smije naprijed 2 metra već gleda samo da je se rješi
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

jimmy
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:50 pm

Netreba ga cerati na nasu stetu,
zasati mu recimo sljedece tri tekme 9 boba ili da podnese ostavku

DizelForce
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:54 pm

revolt je napisao/la:
Fuj sta smo postali FUJ
Bolje ostaviti Adžema i dati mu platu 12.000KM, da on i njegov badžo Salčin uzimaju tal od igrača, zajedno sa Šukalom. Ti ga braniš, bojite se da će Vas Mirvić otjerati, kako ste i zaslužili. Blokirate ulazak investitora. Uništili ste sve u klubu. Najveće zlo u ovom klubu je Salčin, uništio je omladinski pogon svojim ponašanjem i neznanjem a sada i prvi tim zajedno sa svojim badžom i talovima od igrača.

p.s. Svi vidimo da si se registrovao 1.8. sa ciljem.
Svi odgovaramo za svoj rad, tako će i Adžem i Salčin za njihove talove sa Šukalom.
ja sam za Mirvica, a ovo ostalo cu samo pitat, koliko ti Badžak daje?

exbabilon
Kontakt:

sub avg 09, 2025 11:54 pm

Adzem ne smije docekati sljedeci trening kao sef struke. On nikad nije bio, niti ce ikad biti kalibar za trenera Zelje.

Odlazi ubleho

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Gagi tm 87, Google [Bot], pestabudimpesta, SamoNapad i 87 gostiju.

Prijava