I mene zanima, ima li ko da je bio na Grbavici?
Vjerovatno ovi pripremni radovi nisu nesto vidljivi.
Onaj gornji dio starog juga se nece ni dirati, koliko sam razumiio?
I mene zanima, ima li ko da je bio na Grbavici?
Kasni faktor samo tako...Sky1 je napisao/la: ↑pon avg 04, 2025 10:09 pmI još neka dugovanja uskoro bi trebala biti riješena tako pišu.
https://faktor.ba/sport/fudbal/zeljezni ... ecu/226849
Da nam je više ljudi koji će se angažovat za klub ko on puno bi nam lakše bilo. Pogotovo oko infrastrukture..Dzezvar je napisao/la: ↑uto avg 05, 2025 6:46 amCitam na govnetu da prozivaju Almira-Manuel,da je kao on jedini u UO koji smatra da nam investitor ne treba.
I predpostavljam da je to ta "misketova struja" koju su pojedinci ovdje a i mahala spominjali.
Ee sad,normalno je da ce u ovoj prici biti i onih koji nisu za investitora.Poznavajuci Almira sve i da je protiv mislim da nece minirati citav proces.
A zato ovo i pisem.Stvara se slika kao da je on zajedno sa duvnjakom taj koji ce opstruirati ovu pricu....milanribar je napisao/la: ↑uto avg 05, 2025 8:47 amDa nam je više ljudi koji će se angažovat za klub ko on puno bi nam lakše bilo. Pogotovo oko infrastrukture..Dzezvar je napisao/la: ↑uto avg 05, 2025 6:46 amCitam na govnetu da prozivaju Almira-Manuel,da je kao on jedini u UO koji smatra da nam investitor ne treba.
I predpostavljam da je to ta "misketova struja" koju su pojedinci ovdje a i mahala spominjali.
Ee sad,normalno je da ce u ovoj prici biti i onih koji nisu za investitora.Poznavajuci Almira sve i da je protiv mislim da nece minirati citav proces.
Da je više ljudi poput gosp Almira, Željo bi blistao u svakom segmentu i moga bi bez investitora. Ljudi pišu takve gluposti da je Almir potrčko Misketov, a Duvnjak Almirov. Zamisli tako ostvarene ljude da budu nečiji potrčko, pa to su planetarne gluposti.Dzezvar je napisao/la: ↑uto avg 05, 2025 9:05 amA zato ovo i pisem.Stvara se slika kao da je on zajedno sa duvnjakom taj koji ce opstruirati ovu pricu....milanribar je napisao/la: ↑uto avg 05, 2025 8:47 amDa nam je više ljudi koji će se angažovat za klub ko on puno bi nam lakše bilo. Pogotovo oko infrastrukture..Dzezvar je napisao/la: ↑uto avg 05, 2025 6:46 amCitam na govnetu da prozivaju Almira-Manuel,da je kao on jedini u UO koji smatra da nam investitor ne treba.
Dobro malo.je.duvnjak u jednom momentu i preletio malo,ali ja zelim.da vjerujem da se poslije dobijenog odgovora dozvao pameti.Sky1 je napisao/la: ↑uto avg 05, 2025 10:01 amDa je više ljudi poput gosp Almira, Željo bi blistao u svakom segmentu i moga bi bez investitora. Ljudi pišu takve gluposti da je Almir potrčko Misketov, a Duvnjak Almirov. Zamisli tako ostvarene ljude da budu nečiji potrčko, pa to su planetarne gluposti.Dzezvar je napisao/la: ↑uto avg 05, 2025 9:05 amA zato ovo i pisem.Stvara se slika kao da je on zajedno sa duvnjakom taj koji ce opstruirati ovu pricu....milanribar je napisao/la: ↑uto avg 05, 2025 8:47 am
Da nam je više ljudi koji će se angažovat za klub ko on puno bi nam lakše bilo. Pogotovo oko infrastrukture..
Ko može biti Misketov, Amarov? Mogu da im se podudaraju stavovi ili lični interesi u Amarovom slučaju ali da neko bude nečiji, svako je individua za sebe, a ne nečiji rob. Razumijem poltrone u politici ali u biznisu i ozbiljnim poslovima nikako. Treba prestati sa tom pričom Amar vs Miske za sva vremena. Željo nam mora biti na prvom mjestu, a ja zato i jesam da privatni kapital udje u klub. Razumijem ljude iz Misketovog perioda, jer oni su pokazali da klub može bez investitora ali kako održat tako kvalitetan UO duže vrijeme to je nemoguće i to je razlog zašto nam treba investitor.SamoIstina je napisao/la: ↑uto avg 05, 2025 2:35 pmNe mozemo sve u isti kos.
Neki "Misketovi" su protiv investitora i opstruisu (samo oni znaju zasto), a neki drugi su odigrali kljucnu ulogu u tome da uopste dodje do novih pregovora. Ne smijemo zaboraviti ni na Jaska i njegovu ekipu koja ima neke svoje interese.
Trebalo bi da smo svi na istoj strani, makar nam se i misljenja razlikovala kako klub treba izgledati, ali nazalost sami smo sebi najveci neprijatelji, kao i obicno.
Ovo je samo jos jedna stavka u prilog tezi da nam je prijeko potreban investitor i reorganizacija.
Nigdje ja Amara nisam pomenuo. Amar je na distanci i apsolutno nikakve veze nema sa ovom pricom, niti ga iko zeli u klubu. Proslo je njegovo.Sky1 je napisao/la: ↑uto avg 05, 2025 4:17 pmKo može biti Misketov, Amarov? Mogu da im se podudaraju stavovi ili lični interesi u Amarovom slučaju ali da neko bude nečiji, svako je individua za sebe, a ne nečiji rob. Razumijem poltrone u politici ali u biznisu i ozbiljnim poslovima nikako. Treba prestati sa tom pričom Amar vs Miske za sva vremena. Željo nam mora biti na prvom mjestu, a ja zato i jesam da privatni kapital udje u klub. Razumijem ljude iz Misketovog perioda, jer oni su pokazali da klub može bez investitora ali kako održat tako kvalitetan UO duže vrijeme to je nemoguće i to je razlog zašto nam treba investitor.SamoIstina je napisao/la: ↑uto avg 05, 2025 2:35 pmNe mozemo sve u isti kos.
Neki "Misketovi" su protiv investitora i opstruisu (samo oni znaju zasto), a neki drugi su odigrali kljucnu ulogu u tome da uopste dodje do novih pregovora. Ne smijemo zaboraviti ni na Jaska i njegovu ekipu koja ima neke svoje interese.
Trebalo bi da smo svi na istoj strani, makar nam se i misljenja razlikovala kako klub treba izgledati, ali nazalost sami smo sebi najveci neprijatelji, kao i obicno.
Ovo je samo jos jedna stavka u prilog tezi da nam je prijeko potreban investitor i reorganizacija.
Jedina "opstrukcija "koju mogu napraviti je da ne dignu ruku i to je sasvim regularno i demokratski.SamoIstina je napisao/la: ↑uto avg 05, 2025 2:35 pmNe mozemo sve u isti kos.
Vjerujem ti i drago mi jeDzezvar je napisao/la: ↑uto avg 05, 2025 4:56 pmJedina "opstrukcija "koju mogu napraviti je da ne dignu ruku i to je sasvim regularno i demokratski.SamoIstina je napisao/la: ↑uto avg 05, 2025 2:35 pmNe mozemo sve u isti kos.
Ova grudva se zakotrljala i ne vidim da je iko moze zaustaviti,naravno do glasanja na skupstini.
Da li je istina da fali delegata i da se skupstina mora popuniti zamjenskim delegatima prije glasanja?Dzezvar je napisao/la: ↑uto avg 05, 2025 4:56 pmJedina "opstrukcija "koju mogu napraviti je da ne dignu ruku i to je sasvim regularno i demokratski.SamoIstina je napisao/la: ↑uto avg 05, 2025 2:35 pmNe mozemo sve u isti kos.
Ova grudva se zakotrljala i ne vidim da je iko moze zaustaviti,naravno do glasanja na skupstini.
Ne znam sto mislis da je ovaj Nuno nesto skup. Pogledaj mu CV. Igrao za Bragu B, za u23 Benfice, sad eto u ovoj Tondeli koja tek od ove sezone igra prvu ligu, bili su drugoligas. Vrijedi covjek 250k. Ne vjerujem da ovakvi igraci traze vise od polovnjaka iz regije.
Ne znam zaista o tome nista.Ima ovdje ljudi iz skupstine pa mozda oni mogu dati infoflux je napisao/la: ↑uto avg 05, 2025 5:17 pmDa li je istina da fali delegata i da se skupstina mora popuniti zamjenskim delegatima prije glasanja?Dzezvar je napisao/la: ↑uto avg 05, 2025 4:56 pmJedina "opstrukcija "koju mogu napraviti je da ne dignu ruku i to je sasvim regularno i demokratski.SamoIstina je napisao/la: ↑uto avg 05, 2025 2:35 pmNe mozemo sve u isti kos.
Plate u Nizozemskoj 2. Ligi su relativno niske ( 30-80k € godisnje ). Top Oss i Eindhoven odakle su došli Nizozemci su osrednji klubovi druge lige sa platama 2500-8000k € ( da se pronaci na netu ). Tako da to i nije neka razlika spram ovih naših zvijezda i iznosa za koje igra Bolja ili sto je imao Mircevski. Uzmi u obzir da je Galic trazio 11k maraka.