Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Sky1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 31, 2025 9:29 am

djidomova je napisao/la:
čet jul 31, 2025 8:21 am
Sky1 je napisao/la:
čet jul 31, 2025 12:50 am
Mi smo prvi klub u BiH koji je imao gazdu, koji se za sve pitao i to u nekoliko navrata, pa nas taj gazda povalio kao niko. Vidite ni taj model nije rješenje.
Wow, pronicljivo.
Zbog ovakvih štovaoca lika i djela neljudi kakav je Moržina nama pod hitno treba "investitor. Vama Željo nije na kraj pameti.

djidomova
Kontakt:

čet jul 31, 2025 9:33 am

Sky1 je napisao/la:
djidomova je napisao/la:
Sky1 je napisao/la:
Mi smo prvi klub u BiH koji je imao gazdu, koji se za sve pitao i to u nekoliko navrata, pa nas taj gazda povalio kao niko. Vidite ni taj model nije rješenje.
Wow, pronicljivo.
Zbog ovakvih štovaoca lika i djela neljudi kakav je Moržina nama pod hitno treba "investitor"
Pa naravno da treba, ne zbog štovalaca bilo kojeg lika i djela, već što je krajnje vrijeme da ozbiljan kapital uđe u klub i da budeš konkurentniji, da ne ispadaš u prvom pretkolu itd. Ali sudeći prema tvom komentaru od ranije, nisam siguran šta ti tačno želiš, ali eto, svako ima pravo na mišljenje, jer ovo je demokratija, jelte, pa možeš mlatit šta ti je ćejf, pisati jedno, pa ispod citirati samog sebe kao da si napisao nešto drugo...
Željezničar za život cijeli!

Ludvig Leple
Kontakt:

čet jul 31, 2025 9:35 am

Niko mi ne odgovori način poslovanjaa "ulaganje u ogracki kadar", ok, palamudimo.

A kako sad ne možemo ponovo registracije uraditi na vrijeme, neko?

djidomova
Kontakt:

čet jul 31, 2025 9:38 am

Ludvig Leple je napisao/la:
čet jul 31, 2025 9:35 am
Niko mi ne odgovori način poslovanjaa "ulaganje u ogracki kadar", ok, palamudimo.

A kako sad ne možemo ponovo registracije uraditi na vrijeme, neko?
Malo mi je čudno što se tiče registracija, stigli smo uraditi Seedorfa, Ibraheema, Troupea, Osmanovića, Alića.. A nismo Pejića, koji je došao ranije... jasno mi je za Koningsa, hajde, on je najkasnije došao...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jul 31, 2025 9:45 am

Pa za Koningsa i Rakica nisi ni mogao rijesiti za 3-4 dana do utakmice. Pejicu vjerovatno isticali neki papiri.
Željezničar ante portas !

Ludvig Leple
Kontakt:

čet jul 31, 2025 10:06 am

AsharaK je napisao/la:
Pa za Koningsa i Rakica nisi ni mogao rijesiti za 3-4 dana do utakmice. Pejicu vjerovatno isticali neki papiri.
Aha, ok, hvala.

djidomova
Kontakt:

čet jul 31, 2025 10:07 am

AsharaK je napisao/la:
Hvala.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet jul 31, 2025 10:18 am

Konings u COMET-u.

SamoNapad
Kontakt:

čet jul 31, 2025 10:32 am

Sa kakvom mi atmosferom ulazimo u narednu utakmicu ne daj boze nikome.
Nadat se da ovi na terenu i pored terena budu svjesni toga i da donesu bodove.
Donesite bodove kako znate i umijete o drugom ishodu ne smijem ni pomislit kakvo stanje bi bilo na narednoj domacoj utakmici.

cikoradovic
Kontakt:

čet jul 31, 2025 10:34 am

Biće registracije u toku dana, Rakić, Konings i Pejić. Gojak neće biti u rosteru dok ne napuni 18.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet jul 31, 2025 11:49 am

cikoradovic je napisao/la:
čet jul 31, 2025 10:34 am
Biće registracije u toku dana, Rakić, Konings i Pejić. Gojak neće biti u rosteru dok ne napuni 18.
Sreca za 20 dana puni 18...

dr S
Kontakt:

čet jul 31, 2025 12:06 pm

djidomova je napisao/la:
Sky1 je napisao/la:
djidomova je napisao/la:

Wow, pronicljivo.
Zbog ovakvih štovaoca lika i djela neljudi kakav je Moržina nama pod hitno treba "investitor"
Pa naravno da treba, ne zbog štovalaca bilo kojeg lika i djela, već što je krajnje vrijeme da ozbiljan kapital uđe u klub i da budeš konkurentniji, da ne ispadaš u prvom pretkolu itd. Ali sudeći prema tvom komentaru od ranije, nisam siguran šta ti tačno želiš, ali eto, svako ima pravo na mišljenje, jer ovo je demokratija, jelte, pa možeš mlatit šta ti je ćejf, pisati jedno, pa ispod citirati samog sebe kao da si napisao nešto drugo...
Ja se recimo sa Sky-om skroz slazem treba imati jednog koji odlucuje ali da su mu odluke u interesu kluba, znamo da nekima nisu bile.
A ti odmah skaces na svakog zivog i dijelis krekere, ok bilo je smijesno prvi put, ali ponavljas se, pa nismo valjda svi stoka jedino ti pametan.

cikoradovic
Kontakt:

čet jul 31, 2025 1:06 pm

Bageri stali sa radom.

SamoIstina
Kontakt:

čet jul 31, 2025 1:09 pm

Sky1 je napisao/la:
Iskreno, imbecilna paralela. Nije Amar bio investitor. Dje ces to napisat?

ghamaz
Kontakt:

čet jul 31, 2025 1:11 pm

cikoradovic je napisao/la:
čet jul 31, 2025 1:06 pm
Bageri stali sa radom.
Zašto to sad?

salle86
Kontakt:
Status: Online

čet jul 31, 2025 1:25 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
sri jul 30, 2025 8:20 pm
kvalitet je napisao/la:
sri jul 30, 2025 7:14 pm
Može li mi neko objasniti zašto opet imamo toliko problema prilikom registracije igrača? Prije je bio problem Poreska, šta je sad?
Nesposobni druze...kao da uvozimo imigrante, pa prije bi oni dobilo dozvolu nego nasa pojacanja.
Mi trebamo dovesti igrace 2 mjeseca prije sezone kako bi registrovali na vrijeme.
Nikakve mi povezanosti sa (današnjim) nogometom nemamo sem toga da se vodimo kao nogometni/fudbalski klub.
Da bi u 2025-oj nešto uradio, moraš imati konekcije, moraš znati ljude, moraš znati posao. Kod nas u klubu počev od vrha pa do dna, 95% njih zna da na terenu ima 10+1 igrača, da se igra na dva gola i da je pobjeda 3 boda a remi 1. I to je to.
Ostale stvari, ponaosob za svaku funkciju u klubu ljudi očito da ne barataju informacijama šta je njihov posao i kako se radi. Jer da nije tako ne bi se pravile dječije greške
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Gyasi13
Kontakt:

čet jul 31, 2025 1:34 pm

U narodu izreka nikad dva dobra sastaviti, kod nas nikad jedno dobro sastaviti 🫣

djidomova
Kontakt:

čet jul 31, 2025 2:04 pm

dr S je napisao/la:
čet jul 31, 2025 12:06 pm
djidomova je napisao/la:
Sky1 je napisao/la:

Ja se recimo sa Sky-om skroz slazem treba imati jednog koji odlucuje ali da su mu odluke u interesu kluba, znamo da nekima nisu bile.
A ti odmah skaces na svakog zivog i dijelis krekere, ok bilo je smijesno prvi put, ali ponavljas se, pa nismo valjda svi stoka jedino ti pametan.
Zamolio bih te da pročitaš korespondenciju opet, pa ćeš vidjeti da sam i ja rekao da treba biti jedan čovjek koji se pita. Ni u jednom trenutku nisam rekao da ne treba. Normalno da trebaju biti u interesu kluba. Ali eto, sa mnom se ne slažeš iz nekih tebi znanih razloga, pa ću sad opet ispadati pametan a ostali "stoka" a uopće nije tako, jer bukvalno sam isto napisao, pa ispade da pametujem...

Što se ovog drugog dijela tiče, apsolutno nisam "skočio" nego diskutujem kao i svi, s tim što si se ti uvrijedio iz tebi znanih razloga, koji me ne interesuju, da se ne lažemo. Ako pažljivo pričitaš ovo sve iznad, čak sam napadnut jer sam iznio svoje mišljenje, koje je, uzgred rečeno, isto kao i od čovjeka niknejma sky, koji je odlučio da meni nešto nakači što apsolutno nema smisla (a uz to je sam sebi skočio u stomak u postu i odgovoru na moj odgovor, ali nije važno) ali očigledno nisam dio te neke ekipe ili šta, što ima pravo da piše.

Naravno da ću biti drzak u svom odgovoru gdje meni neko hoće okarakterizira kao podržavaoca/obožavaoca nekakvog lika i djela bilo koga. Jesam, istina, Ivice Osima, i možda nekih ljudi izvan sporta, ali nikako ovi niski udarci, koji pokušavaju da me svrstaju u te neke klanove koji vladaju i dan danas u i oko kluba, na forumima i slično.

Nadam se, da će pored ovih ispraznih rasprava na forumu, ta radna grupa dogovoriti tog čovjeka i da će skuština izglasati, pa da raspravljamo o ozbiljnim stvarima u dogledno vrijeme, a ne ovom trivijalnom, što se nastoji nametnuti kroz ove odgovore.

Uglavnom, ako ti ovo iznad idalje pravi konfuziju: I ja sam za jednog čovjeka koji je će raditi u interesu kluba, sasvim logično, i naravno da osuđujem sve i jednu osobu koja je ikad bila kontra našeg kluba. I da, prihvatam ovu kritiku za krekere, neću više njih ubacivati u svoje postove.

cikoradovic
Kontakt:

čet jul 31, 2025 2:12 pm

ghamaz je napisao/la:
čet jul 31, 2025 1:11 pm
Zašto to sad?
Nešto su iskopali. Sad moraju sanirati pa onda dalje raditi.

cikoradovic
Kontakt:

čet jul 31, 2025 2:16 pm

Bolja će preskočiti Posušje. Opet iste probleme ima.

Trenutno korisnika/ca: jimmy, salle86 i 69 gostiju.

Prijava