Sta je problem sa njim, poznajes li ga?Charlie Sheen je napisao/la: ↑uto jul 29, 2025 4:02 pmBoga mi ja ne mogu da vjerujem da raja prizeljkuje brata od Mirvica kao investitora, fuj.
U cemu je problem ?Charlie Sheen je napisao/la: ↑uto jul 29, 2025 4:02 pmBoga mi ja ne mogu da vjerujem da raja prizeljkuje brata od Mirvica kao investitora, fuj.
Problem je što Sanin ima brata, eto u čemu je problem. Niko nema pojma o kojim ljudima je riječ, ko su ljudi što će doći sa njim, nemaju pojma šta nam nudi, koji plan ima, problem je samo što ima brata i što je on paralela i zaključak da će se isto raditi i kod nas.
ma brate, nevjerovatno u sta se pretvorise Zeljini navijacisalle86 je napisao/la: ↑uto jul 29, 2025 4:38 pmMirvić je klasična teleća (pitarska) glava. Nešto najogavnije što može postojati u ovom gradu, seljak koji kad se dokopa love misli da je cijeli svijet njegov, da je najljepši najpametniji naj naj.
Ako brat imalo liči na njega, a po nekoj logici mora makar malo...eto u čemu je meni problem.
Problem je da dva BH velikana, dva sarajevska kluba budu "u vlasništvu" dva brata. Pogotovo što su njanje prve u tom pravcu krenule.
Još dosta toga bih imao ali mislim da je i ovo za početak dovoljno
a nece?cikoradovic je napisao/la: ↑uto jul 29, 2025 4:40 pmProblem je što Sanin ima brata, eto u čemu je problem. Niko nema pojma o kojim ljudima je riječ, ko su ljudi što će doći sa njim, nemaju pojma šta nam nudi, koji plan ima, problem je samo što ima brata i što je on paralela i zaključak da će se isto raditi i kod nas.
Teren je ima 3 mjeseca spreman....Charlie Sheen je napisao/la: ↑uto jul 29, 2025 4:42 pmhahaha vidim masinerija je spremna, teren se priprema.
super, hocuDzezvar je napisao/la: ↑uto jul 29, 2025 5:08 pmTeren je ima 3 mjeseca spreman....Charlie Sheen je napisao/la: ↑uto jul 29, 2025 4:42 pmhahaha vidim masinerija je spremna, teren se priprema.
Pisi malo cesce jbg nekada i utakmice ovdje komentarisemo....i ostala desavanja...
Ne moramo naravno. Mozemo 4-6. mjesto svake sezone ganjati i ovako.Charlie Sheen je napisao/la: ↑uto jul 29, 2025 5:10 pma privatizacija je bas neophodna, moramo prodati guzu po svaku cijenu?
Ja ga ne poznajem, a ti? Poznaje li ga iko? Evo opet, ko je, cime se bavi, kako je zaradio pare? Od lazne firme za govedinu i organske zeceve, ili je nesto drugo u pitanju? Hoce li nam neko reci kome dajemo klub u ruke?Mirek11 je napisao/la: ↑uto jul 29, 2025 4:17 pmSta je problem sa njim, poznajes li ga?Charlie Sheen je napisao/la: ↑uto jul 29, 2025 4:02 pmBoga mi ja ne mogu da vjerujem da raja prizeljkuje brata od Mirvica kao investitora, fuj.
Ma nije, stipu njih. Bitno je da idemo zdravim i stabilnim putem oporavka, iz godine u godinu je sve manji i manji dug, haman poslujemo u milionskom plusu. **** titule, bitna je zdrava stabilizacija, a ne preko noći. Titula nam ide negdje 2037. aBd. Do tada se treba malo finansijski konsolidovati.Charlie Sheen je napisao/la: ↑uto jul 29, 2025 5:10 pma privatizacija je bas neophodna, moramo prodati guzu po svaku cijenu?
Valjda ce reci skupstini, a vjerujem da su mnogi vec upoznati i da ce javnost isto biti upoznata ubrzo. Ko je nestrpljiv, postoji Google.ubaceni element je napisao/la: ↑uto jul 29, 2025 5:20 pmJa ga ne poznajem, a ti? Poznaje li ga iko? Evo opet, ko je, cime se bavi, kako je zaradio pare? Od lazne firme za govedinu i organske zeceve, ili je nesto drugo u pitanju? Hoce li nam neko reci kome dajemo klub u ruke?Mirek11 je napisao/la: ↑uto jul 29, 2025 4:17 pmSta je problem sa njim, poznajes li ga?Charlie Sheen je napisao/la: ↑uto jul 29, 2025 4:02 pmBoga mi ja ne mogu da vjerujem da raja prizeljkuje brata od Mirvica kao investitora, fuj.
I sta kaze Google, za nas koji smo informaticki nepismeni i ne znamo to koristiti?SamoIstina je napisao/la: ↑uto jul 29, 2025 5:21 pmValjda ce reci skupstini, a vjerujem da su mnogi vec upoznati i da ce javnost isto biti upoznata ubrzo. Ko je nestrpljiv, postoji Google.ubaceni element je napisao/la: ↑uto jul 29, 2025 5:20 pmJa ga ne poznajem, a ti? Poznaje li ga iko? Evo opet, ko je, cime se bavi, kako je zaradio pare? Od lazne firme za govedinu i organske zeceve, ili je nesto drugo u pitanju? Hoce li nam neko reci kome dajemo klub u ruke?