Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Sky1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 28, 2025 9:39 pm

Prodati Šišića za finu cifru i vratiti Dangubića. Ako se transfer ostvari bio bi to odličan posao Uprave.

Norsborg
Kontakt:
Status: Online

pon jul 28, 2025 9:40 pm

Previse ovdje pisemo o Adzemu umjesto o strujama u i oko kluba. Zbog tih struja i licnih interesa nikada necemo na zelenu granu, sa ili bez Adzema.
U vrijeme raskola oko Misimovica, podrzavao sam ga i bio protiv one footballske ekipe..
Nazalost,dosao sam do saznanja da takozvana "struja" Misimovic minira ulazak Sanina Mirvica u sportski segment u klub. Znaci samo ulaganje u igracki kadar. Nista nebi imao sa nasom imovinom a to je ono sto nas navijace najvise brine kada je u pitanju ulazak investirora.
Gospodine Misimovic, hvala za sve uradjeno ali je krajnje vrijeme da se odmaknete od kluba i zaboravite ideje sa dionicama.
Nikada nisam unaprijed iznosio informacije ali sam ovaj put morao da se ako nista i navijaci upoznaju sa stanjem u klubu.
Napominjem da je Mirvic jednom vec odbijen iako je platio reviziju da bi se u odnos uslo sa cistim stanjem.

Refa1921
Kontakt:

cikoradovic je napisao/la:
pon jul 28, 2025 9:31 pm
Rusi plaćaju dobro, kupuju po regionu tradicionalno, neće me šokirati ako dođe ponuda sa cifrom koja se spominje.
Prodati ga i ona forsirati Šabića na njegovoj poziciji. Moramo imati U21 svakako a to mu je prirodna pozicija. Ovo ostalo je sve tumbanje ekipe i desi se ono od sinoć.

fcz
Kontakt:

pon jul 28, 2025 9:45 pm

Ma nego sta, prodaji odmah, treba love - pa nece se Obradov i Osmanovic sami otplacivati.

Koji ce nam klinac Madzid, dosta je ba vise njegovih pasova na prvu a uostalom Sulja&Bolja ga ne vole.

Win-win-win-win-win-win-win situacija.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

SamoIstina
Kontakt:

pon jul 28, 2025 9:48 pm

Sky1 je napisao/la:
pon jul 28, 2025 9:39 pm
Prodati Šišića za finu cifru i vratiti Dangubića. Ako se transfer ostvari bio bi to odličan posao Uprave.
Dangubic je nasao klub u Kuvajtu.

Ludvig Leple
Kontakt:

pon jul 28, 2025 9:52 pm

fcz je napisao/la:
pon jul 28, 2025 9:45 pm
Ma nego sta, prodaji odmah, treba love - pa nece se Obradov i Osmanovic sami otplacivati.

Koji ce nam klinac Madzid, dosta je ba vise njegovih pasova na prvu a uostalom Sulja&Bolja ga ne vole.

Win-win-win-win-win-win-win situacija.
Normala.

dobar tri
Kontakt:

pon jul 28, 2025 9:54 pm

salle86 je napisao/la:
pon jul 28, 2025 9:23 pm
SamoIstina je napisao/la:
pon jul 28, 2025 8:53 pm
Daj Boze da ga neko kupi, ali u kakvoj je formi cisto sumnjam da postoji klub spreman platiti neko razumno obestecenje.
Raja je uzela njega na zub jer je sebičan. A to što se on izbori za priliku, što pokušava, što ima smisla za igru...ali jok treba predriblati trojicu i dodati Boljeviću na nogu da on zabije zbog svoje statistike.
Vidjelo se kad je izašao protiv Kopera na šta je ličila naša igra.
Inače će ovaj da mlatara rukama i objašnjava, a isti on ako može iz mjesta ok je samo da se ne mora potrčati
decko je 'sebican' jer zna. Dobar s loptom u nogama, zna driblati, proigrati, nije progamiran da ti vrati loptu na prvu jer to su takvi igraci.
I Yamal u Barci je "sebican", i Olise u Bayernu, i Vini u Realu.

Eto, na kraju je toliko los da je jedini igrac kojeg cemo uspjeti prodati :lol:

SamoIstina
Kontakt:

pon jul 28, 2025 10:03 pm

Norsborg je napisao/la:
Previse ovdje pisemo o Adzemu umjesto o strujama u i oko kluba. Zbog tih struja i licnih interesa nikada necemo na zelenu granu, sa ili bez Adzema.
U vrijeme raskola oko Misimovica, podrzavao sam ga i bio protiv one footballske ekipe..
Nazalost,dosao sam do saznanja da takozvana "struja" Misimovic minira ulazak Sanina Mirvica u sportski segment u klub. Znaci samo ulaganje u igracki kadar. Nista nebi imao sa nasom imovinom a to je ono sto nas navijace najvise brine kada je u pitanju ulazak investirora.
Gospodine Misimovic, hvala za sve uradjeno ali je krajnje vrijeme da se odmaknete od kluba i zaboravite ideje sa dionicama.
Nikada nisam unaprijed iznosio informacije ali sam ovaj put morao da se ako nista i navijaci upoznaju sa stanjem u klubu.
Napominjem da je Mirvic jednom vec odbijen iako je platio reviziju da bi se u odnos uslo sa cistim stanjem.
Zar je to nesto novo? Kad je Diglisic trebao uci u klub Miske je organizovao placeni interview sa Adisom Hadzicem da promovise ideju o dionicama. Ja nemam informacije, ali sigurno je da mnogi opstruiraju ulazak investitora u klub. Slabo kome to odgovara, ali vidjecemo ko ce izaci kao pobjednik ovaj put.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon jul 28, 2025 10:06 pm

Sve i da ode, ne zaboravite Hajdukovih 30-40%
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

cikoradovic
Kontakt:

pon jul 28, 2025 10:06 pm

Hajduk ima procente, ne smijemo to preskočiti. Ja da se pitam, prodaja samo u slučaju gdje mi imamo čisto milion eura. Što se tiče Šabića, ja puno ozbiljnije računam na Gojaka i očekujem njega da popuni to mjesto bonus igrača. Ponude nema još, opet je riječ o nagađanjima, trenutno. Logično je da će doći desetka ako ga prodamo, nećemo ostati samo na djeci. Bilo je nekih kontakata ranije sa nekoliko igrača ali kako imamo igrača tu, odustali su od potpisa.

cikoradovic
Kontakt:

pon jul 28, 2025 10:12 pm

Sanin nikada nije odbijen jer prijedlog nije došao do skupštine. Tačno je da je plaćeno preko 100k dolara, da se pročešljaju papiri, zbog nemara tadašnjih ljudi u klubu, radne grupe, odnosa a najprije zbog prijetnji porodici, on je odustao i prijedlog (ponuda) nikada nije došao do skupštine. Ako gledamo sa strane, on je bio primoran da odustane.

Norsborg
Kontakt:

pon jul 28, 2025 10:28 pm

Norsborg je napisao/la:
Zar je to nesto novo? Kad je Diglisic trebao uci u klub Miske je organizovao placeni interview sa Adisom Hadzicem da promovise ideju o dionicama. Ja nemam informacije, ali sigurno je da mnogi opstruiraju ulazak investitora u klub. Slabo kome to odgovara, ali vidjecemo ko ce izaci kao pobjednik ovaj put.
Ma znao sam to, Omer Diglisic mi je licno ispricao sve, mi smo bivse komsije i saborci ali nisam htjeo da talasam ali mislim da je vrijeme da se ozbiljno zatalasa. Jer Ovako ne ide, samo padamo u dubiozu i sve smo manje konkurentni. Bez para jednostavno ne ide. Uvijek bilo koliko para toliko muzike.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jul 28, 2025 10:29 pm

Evo Jaksic potpisao za Borac, hoce li morati bypass :)
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

SamoIstina
Kontakt:

pon jul 28, 2025 10:36 pm

Norsborg je napisao/la:
pon jul 28, 2025 10:28 pm
Norsborg je napisao/la:
Ma znao sam to, Omer Diglisic mi je licno ispricao sve, mi smo bivse komsije i saborci ali nisam htjeo da talasam ali mislim da je vrijeme da se ozbiljno zatalasa. Jer Ovako ne ide, samo padamo u dubiozu i sve smo manje konkurentni. Bez para jednostavno ne ide. Uvijek bilo koliko para toliko muzike.
U pravu si definitivno, treba sve javno iznositi da se napravi pritisak. Ako i ovu sansu propustimo, ko zna hoce li nam se ikad ukazati nova. Moramo biti pametni.

cikoradovic
Kontakt:

pon jul 28, 2025 10:39 pm

Meni ta priča oko Jakšića nije ni najmanje smiješna. Sad ide pričanje priča kako ode u Borac i ide priča da je zapelo oko para, a ne oko ljekarskog. Da li iko razmišlja koje su moguće posljedice? Šta da ga potpišeš, zaigra, na utakmici dobije srčani udar, umre, što je realno moguće da se desi? Šta ako počnu ljudi da rade na slučaju, pa se otkrije da smo ga potpisali i da smo imali informacije da je srčani bolesnik?

salle86
Kontakt:

pon jul 28, 2025 10:40 pm

pon jul 28, 2025 10:12 pm
Sanin nikada nije odbijen jer prijedlog nije došao do skupštine. Tačno je da je plaćeno preko 100k dolara, da se pročešljaju papiri, zbog nemara tadašnjih ljudi u klubu, radne grupe, odnosa a najprije zbog prijetnji porodici, on je odustao i prijedlog (ponuda) nikada nije došao do skupštine. Ako gledamo sa strane, on je bio primoran da odustane.
Znaš šta mene fakat zanima najviše.
Ko su ti koji "prijete" ?
Vazda neki pritisci, ko da smo u Palermu pa sicilijanska mafija ordiniše
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

cikoradovic
Kontakt:

pon jul 28, 2025 10:43 pm

Nepopularno mišljenje, prodati Šošića, potpisati Migija i dati šansu Gojaku.

cikoradovic
Kontakt:

pon jul 28, 2025 10:51 pm

salle86 je napisao/la:
pon jul 28, 2025 10:40 pm
Ko su ti koji prijete?
Uredio sam ti post malo, prijetnje su bile, to ti mogu sigurno reći, a ko je bio, u to nisam upućen, a nisam ni inspektor da čačkam mečku. Mene lično ništa ne šokira danas, zbog petobe te danas ubije na ulici, a ne da šalje poruke, da ti dođe kući u gluho doba noći maskiran i prijeti.

Ludvig Leple
Kontakt:

pon jul 28, 2025 10:55 pm

Je ko Migi?

ghamaz
Kontakt:

pon jul 28, 2025 10:55 pm

Ostatak para krov na jugu! 10

Trenutno korisnika/ca: billybih, ghamaz, Google [Bot], Majkel, pestabudimpesta i 59 gostiju.

Prijava