Dzezvar je napisao/la: ↑pon jul 28, 2025 6:56 am

Zbog ove izjave te Admire Adzeme nabijem na qrac.Zbog ove izjave se istinaki nadam da cemo ti ledja ugledati sto prije.
Kakonte nije stid?Nisu samo ljudi u kopu navijaci Zelje.Velika vecina ljudi sa ostalih tribina ti je zvizdala i trebam li te napomenuti fa te ljude ne mozes folirati,da se oni itekako razumiju u fudbal.Da ti ljudi ne zele slusati Amarovske monologe,jer im pun qrac istih.
Ovakvo ponizenje jednom izjavom trenera moga kluba nisam odavno dozivio...
Znam da citas ovaj forum i nadam se da cemo ti uskoro ugledati ledja.
Upravu si 100% a i ona izjava da je najbolji pshilog na svijetu za svoje igrace. Pa majstore dobar psiholog treba i njemu, igracima a i ostalim u klubu, mozda i hodza

da im objasni prvo gdje im je mjesto, da su tu u funkciji za klub.
Ado treba sto prije da se spusti na zemlju i da se uhvati terena. To sto si rekao, znamo mi navijaci dosta o fudbalu, mnogi su igrali , trenirali na toj Grbavici,desetine godina se tu provelo i znamo kada igras a kada suplju bacas, bez smislene akcije, alternativne postavke, formacije (pisao sam, na bunker nemamo rjesenja, ideje) itd.
Prvo kolo se vadis 5 igraca a realno bi ti 2 igrala, izmisljas pozicije igracima, novi ti a i ekipa neuigrana dovoljno, ti sve mijenjas. Kaze na svakoj poziciji imas po dva igraca, po sto onda ne stavici Simonia ili Focu, sto najboljeg igraca na pripremama klupiras, napadace koje ne znaju dati gol stavljas da igraju ...ne prolaze ubacaji kaze, visoki igraci Radnika ti 90min ides na ubacaje, Suljo poslije penala samo pogledom prati centarsuteve (realno on sada moze samo ulaziti zadnjih 20-30min) valjda ganjas pobjedu, ti u zadnjim minutama beka mijenjas
Mislim da je greska isto sto je pusteno da se on pita za dovodjenje igraca, nisi kapacitet za to. Prelako se odrekao nekih, samo da eto bude on sklapao ekipu, prije svega mislim na Dangubica i Lausevica. Umjesto njih dovedes tri napadaca ( dvojicu kasno) i do sada nikave koristi, posebno Jaganjac razocarenje prelose do sada, jos posudjen, garantujem da vi od malog Lausevica imali vise koristi.
Moram i upravu spomenuti, oni ako nisu do sada trebaju pod hitno pricati sa Adom, spustit ga bez obzira na ugovor koji ima, da nije iznad kluba, da postuje navijace vise, bez demagogije, izjava i drustvenih mreza, neka se uhvati terena, ima previse posla na kojem treba raditi.
Bojim se samo da je pretvrdoglav, u svom svijetu gdje misli da je najbolji i da cemo u Posusju isto gledati a i isto se provesti, nazalost.
Zao ce mi biti bodova, ne njega.