Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

NEZALAGANJE
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 25, 2025 9:20 pm

salle86 je napisao/la:
pet jul 25, 2025 2:43 pm
SamoNapad je napisao/la:
čet jul 24, 2025 9:44 pm
Samo mi zivimo u 2025 godina sa misllima da igraci poput Krpica mogu ucestvovati u ozbiljnim napadackim akcijama i tranziciji . E tu je razlika sto smo mi dizel motor jos uvijek i mislimo da se svi protiv nas pretvore u nesto bolje jace, vise ali istina je da je do nas i nasih trenera kukavica...
Treba jos kakvih dizela repenzionisati dovesti pod izgovorom da ce se boriti.
Krpić je odličan igrač kad imaš krila koja znaju probiti po strani i centrirari bar 10 puta, pa će nešto i zabiti. Ali mi igramo skroz drugačije sa napadačem koji jedino to zna.
Ispravka netacnog navoda....Krpic je BIO to sto si naveo.Apsolutni minus igrac u iole ozbiljnijoj utakmici.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

SamoNapad
Kontakt:

pet jul 25, 2025 10:41 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
SamoNapad je napisao/la:
Samo mi zivimo u 2025 godina sa misllima da igraci poput Krpica mogu ucestvovati u ozbiljnim napadackim akcijama i tranziciji . E tu je razlika sto smo mi dizel motor jos uvijek i mislimo da se svi protiv nas pretvore u nesto bolje jace, vise ali istina je da je do nas i nasih trenera kukavica...
Krpić je odličan igrač kad imaš krila koja znaju probiti po strani i centrirari bar 10 puta, pa će nešto i zabiti. Ali mi igramo skroz drugačije sa napadačem koji jedino to zna.
Ispravka netacnog navoda....Krpic je BIO to sto si naveo.Apsolutni minus igrac u iole ozbiljnijoj utakmici.
To nam je i problem sto je sve ostalo u nekoj tamo godini od tada imas vise igraca koji su brzi manji i prave probleme visokim stoperima jer su brzi i idrze stalni pritisak na njih. Niko ne nabija lopte vise osim onih slabih koji ne znaju igrati pa igraju na duge lopte. Sjetimo se nasig derbi utakmica gdje nam Keremeh i Guliasvili naprave tolike probleme Cavnicu i Karamarku . Cak i onaj Lohan iz Veleza je pravio dar mar nasim stoperima, plus Krpic ne stize u zavrsnice akcija jer ne moze da se nosi sa pasom igrom i trkom u 16 metara. Kod pitara Turkes ne moze da igra spica evo vec godinu dana jer trom za tranzicije ( osim utakmica sa prelosim ekipama).
Ne treba biti tvrdoglav i gurati ono sto ne funkcionise. Ti spicevi se umore u igri i gube koncentraciju u sansama.

salle86
Kontakt:

pet jul 25, 2025 10:57 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
SamoNapad je napisao/la:
Pa dobro sad, bio ili jeste još, o tome bi se dalo diskutovati kad bi imao upotrebljive lopte
Kako god, onakav napadač stoji u 5 i čeka
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Dzezvar
Kontakt:

sub jul 26, 2025 7:14 am

Adzemu ce dohakati ove drustvene mreze.A sam ce bito kriv tome.
Admir Adzem ima pravo na svako pisanje i objavljivanje po drustvenim mrezama.
Admir Adzem kao trener i sef strucnog staba FK ZELJEZNICAR nema sta traziti po drustvenim mrezama.
To on izgelda nikako da shvati.Pa jbt lik se dopisuje sa navijacima na jednoj od srustvenih mreza,bez da je siguran jeli iko od njih nas navijac.
Ako ovako nastavi daj Boze da dukserice doceka a kamo li zimsku jaknu.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

gavran
Kontakt:

sub jul 26, 2025 9:01 am

Dzezvar je napisao/la:
sub jul 26, 2025 7:14 am
Adzemu ce dohakati ove drustvene mreze.A sam ce bito kriv tome.
Admir Adzem ima pravo na svako pisanje i objavljivanje po drustvenim mrezama.
Admir Adzem kao trener i sef strucnog staba FK ZELJEZNICAR nema sta traziti po drustvenim mrezama.
To on izgelda nikako da shvati.Pa jbt lik se dopisuje sa navijacima na jednoj od srustvenih mreza,bez da je siguran jeli iko od njih nas navijac.
Ako ovako nastavi daj Boze da dukserice doceka a kamo li zimsku jaknu.
mozda doceka izdavanje udjbenika za prvi razred osnovne skole ako budu kasnili sa izdavanjem
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Valter
Kontakt:

sub jul 26, 2025 9:10 am

Nije samo problem dokle će Adžem dobaciti, problem bi mogao biti trogodišnji ugovor i penali po istom. Zato mu se može da piše i izjavljuje šta mu prvo padne na um.
U svakom slučaju neka nas ušuti na zelenom polju.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Dzezvar
Kontakt:

sub jul 26, 2025 9:26 am

]
Valter je napisao/la:
sub jul 26, 2025 9:10 am
Nije samo problem dokle će Adžem dobaciti, problem bi mogao biti trogodišnji ugovor i penali po istom. Zato mu se može da piše i izjavljuje šta mu prvo padne na um.
U svakom slučaju neka nas ušuti na zelenom polju.
Ima i druga strana ugovora,koja regulise prava i OBAVEZE...

kvalitet
Kontakt:

sub jul 26, 2025 10:20 am

Ozbiljni klubovi imaju pravilnike koji se odnose na medijske istupe zaposlenika, društvene mreže…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

santakuruz
Kontakt:

sub jul 26, 2025 10:44 am

Eno i Mourinho jucer objavio storije na IG nakon zavrsenih priprema, kaze jedva ceka Ligu prvaka.
Trazimo opet po ko zna koji put dlaku u jajetu. Adzemu treba suditi iskljicivo kao treneru nakon (ne)ostvarenih rezultata. Ovo sve sto objavljuje je sasvim normalan sadrzaj, djeluje cak i simpaticno, nema nista sto bi moglo nastetiti ugledu kluba, igraca, atrucnog staba.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Minotaur
Kontakt:

sub jul 26, 2025 10:48 am

Ma ako su nama samo medijski istupi Adžema problem, onda mi iste nemamo. Deset puta mi je gore gledati Šabića koji je preko godinu dana u seniorskom fudbalu, a da je konstitucijom i kilažom izgleda kao mlađi kadet nekog ozbiljnijeg europskog kluba. Sramota je da se ne radi na fizikalijama juniora.

Dzezvar
Kontakt:

sub jul 26, 2025 12:12 pm

Minotaur je napisao/la:
sub jul 26, 2025 10:48 am
Ma ako su nama samo medijski istupi Adžema problem, onda mi iste nemamo. Deset puta mi je gore gledati Šabića koji je preko godinu dana u seniorskom fudbalu, a da je konstitucijom i kilažom izgleda kao mlađi kadet nekog ozbiljnijeg europskog kluba. Sramota je da se ne radi na fizikalijama juniora.
Trenutno jeste najveci problem.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub jul 26, 2025 1:38 pm

santakuruz je napisao/la:
sub jul 26, 2025 10:44 am
Eno i Mourinho jucer objavio storije na IG nakon zavrsenih priprema, kaze jedva ceka Ligu prvaka.
Trazimo opet po ko zna koji put dlaku u jajetu. Adzemu treba suditi iskljicivo kao treneru nakon (ne)ostvarenih rezultata. Ovo sve sto objavljuje je sasvim normalan sadrzaj, djeluje cak i simpaticno, nema nista sto bi moglo nastetiti ugledu kluba, igraca, atrucnog staba.

Vec je prvi rezultat sjebo tj. Nisi prosao Koper...i onda ide fol prica sta bi bilo kad bi bilo.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

santakuruz
Kontakt:

sub jul 26, 2025 2:02 pm

Ko je rekao da je trebao proci Koper? Koje su to objektivne cinjenice koje su ukazivale na to da je Zeljo bolji od njih?
Koper bio nosilac, dolazi iz Lige koja je bolja od nase, na kladionicama prije oba susreta bio favorit, imaju vrijedniju ekipu od nas, imaju kontinuitet iz prosle sezone sa istim trenerom.
Da li je neuspjeh ako ne izbacis bolju ekipu od sebe?
Druga je stvar sto smo mi odron vec nekoliko sezona pa bi smo sad na silu da smo nesto bitni. Ne mozemo frustracije iz zadnjih 3-4 sezone fakturisati Adzemu. Ne mozemo nakon 4 sedmice priprema zahtijevati odmah od Adzema rezultat samo zato sto je dovedeno 10 novih igraca. Od ovih 10 igraca nemas nijednog kapitalca, prevagu. Tek se trebaju dokazivati.
Pa nemojmo biti kao pitari, u augustu i septembru najavljivati cuda i onda tjerati sve. Adzemu treba mir i kontinuitet. Samo tako cemo nesto napraviti. Daj napokon treneru dvije sezone ako smo ga vec izabrali.

igla
Kontakt:

sub jul 26, 2025 2:22 pm

santakuruz je napisao/la:
sub jul 26, 2025 2:02 pm
Ko je rekao da je trebao proci Koper? Koje su to objektivne cinjenice koje su ukazivale na to da je Zeljo bolji od njih?
Koper bio nosilac, dolazi iz Lige koja je bolja od nase, na kladionicama prije oba susreta bio favorit, imaju vrijedniju ekipu od nas, imaju kontinuitet iz prosle sezone sa istim trenerom.
Da li je neuspjeh ako ne izbacis bolju ekipu od sebe?
Druga je stvar sto smo mi odron vec nekoliko sezona pa bi smo sad na silu da smo nesto bitni. Ne mozemo frustracije iz zadnjih 3-4 sezone fakturisati Adzemu. Ne mozemo nakon 4 sedmice priprema zahtijevati odmah od Adzema rezultat samo zato sto je dovedeno 10 novih igraca. Od ovih 10 igraca nemas nijednog kapitalca, prevagu. Tek se trebaju dokazivati.
Pa nemojmo biti kao pitari, u augustu i septembru najavljivati cuda i onda tjerati sve. Adzemu treba mir i kontinuitet. Samo tako cemo nesto napraviti. Daj napokon treneru dvije sezone ako smo ga vec izabrali.

Ovo prvo on treba shvatiti prije nego napiše status ili zakači neku glupost uz Gošu sa Raskršća

zubanovic89
Kontakt:

sub jul 26, 2025 4:05 pm

Nemoguce koliko ima besposlenih ljudi cuj prate sta Adzem pise po Facebook-u 🤣

Haklapuc
Kontakt:

sub jul 26, 2025 4:42 pm

Navijači kluba u kojem je jedan trener vodio derbi s tunela, cirkuzao i brukao klub na svakoj mogućoj press konferenciji i koji je klub vodio ne jednom, već dva puta, iako je u intervjuu nakon prvog otkaza popljuvao sve i svašta u klubu (iako su i ptice na grani vidjele da nije dorastao da vodi klub), nemaju šta da prigovore Adžemu.

Kratko nam je pamćenje, gleda mu se svaka moguća sitnica. Da je Tit Ula objavio komentar na vijest o prelasku Boljevića u Rijeku, bilo bi masovno svršavanje.

Ne kažem da trener treba biti pretjerano aktivan na društvenim mrežama, samo želim da kažem da smo mnogo više gubili kredibilitet i da su uvijek dupli aršini prema našim ljudima, a možda najviše prema Adi, u sva tri mandata.
Bašić nije ništa manje aktivan bio na društvenim mrežama, pa niko riječi nije progovorio, čak pojedinci i sad žale za njim.

Ako neko u ove dvije utakmice nije vidio napredak u odnosu na prošlu polusezonu, taj je ili lud ili zlonamjeran. Pustite čovjeka jednom da radi.

ANamelessGhoul
Kontakt:

sub jul 26, 2025 5:10 pm

Zbog cega ovi nisu registrovani jos ?

Pukii
Kontakt:

sub jul 26, 2025 5:16 pm

Kako teku radovi na jugu za 6 mj. neće zakopati temelje a ne završiti trbinu

Dzezvar
Kontakt:

sub jul 26, 2025 5:37 pm

zubanovic89 je napisao/la:
Nema se to sta pratiti,samo.iskace....

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub jul 26, 2025 5:42 pm

Dzezvar je napisao/la:
sub jul 26, 2025 5:37 pm
zubanovic89 je napisao/la:
Nema se to sta pratiti,samo.iskace....
Eh zamisli koliko je on besposlen kad ima vremena sa objavljuje :)
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Trenutno korisnika/ca: amelaga, Bing [Bot], Diverzant, Google [Bot], nikson, Ujko i 62 gosta.

Prijava