Ne znam cemu takvo razmišljanje.
Slažem seSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned jun 22, 2025 5:17 pmNe znam cemu takvo razmišljanje.
Ofanzivni dio ekipe ti je ostao isti. Krpic, Boljevic, Cveta i Sosic koji ce od sad biti na desetci.
Sredina su Radovac i Lagumdzija uz Sosica ispred njih. Erick prva izmjena vjerovatno. Nece niko moci zamijeniti Al Jabera to je sigurno. Znaci svi navedeni su igrali prosle sezone u ekipi.
Sto je odbrane tice tu cemo sigurno biti bolji, jer gore ne moze definitivno.
Pa mi smo prosle sezone kad smo bili pred ispadanjem manje golova primili, nego ove. Sve jasno kakve olupine si imao nazad ove godine.
Lijevo Alic, desno Troupee, Karamarko lijevi stoper i jebaji ga Sukilovic desni. Podhitno nam treba desni stoper i lijevi bek zamjenski. Desni zamjenski je Odinaka.
Po meni okej djelujemo na papiru, ali eto vidjet cemo sve 10tog jula..
Treba dodati da ćemo dovesti još igrača, a zamjenski lijevi bek će biti ovaj Obradov moje mišljenje. Tako da, biće ovo fina ekipa.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned jun 22, 2025 5:17 pmNe znam cemu takvo razmišljanje.
Ofanzivni dio ekipe ti je ostao isti. Krpic, Boljevic, Cveta i Sosic koji ce od sad biti na desetci.
Sredina su Radovac i Lagumdzija uz Sosica ispred njih. Erick prva izmjena vjerovatno. Nece niko moci zamijeniti Al Jabera to je sigurno. Znaci svi navedeni su igrali prosle sezone u ekipi.
Sto je odbrane tice tu cemo sigurno biti bolji, jer gore ne moze definitivno.
Pa mi smo prosle sezone kad smo bili pred ispadanjem manje golova primili, nego ove. Sve jasno kakve olupine si imao nazad ove godine.
Lijevo Alic, desno Troupee, Karamarko lijevi stoper i jebaji ga Sukilovic desni. Podhitno nam treba desni stoper i lijevi bek zamjenski. Desni zamjenski je Odinaka.
Po meni okej djelujemo na papiru, ali eto vidjet cemo sve 10tog jula..
Realno kod nas bio prosjek. Kada je došao, imao sam neka veća očekivanja od njega. Ni u Tuzli nije bio Bogzna šta. E sad, poslije ga nisam pratio.milanribar je napisao/la: ↑pon jun 23, 2025 11:47 amDovodi Koper Čelikovića, mi da smo se povezivali sa njim bilo bi finih komentara stručne publike.
Meni nije ostavio neki utisak kod nas kad je bio, doduše i jesmo tad u belaju bili ko i obično pa nam je možda promako neki kvalitet igrača...
Ma nije igro nikako zadnju sezonu al eto lijepo zvuči Rusija, Grčka, obećavo je igro za mladu reprezentaciju...ublehas je napisao/la: ↑pon jun 23, 2025 1:13 pmRealno kod nas bio prosjek. Kada je došao, imao sam neka veća očekivanja od njega. Ni u Tuzli nije bio Bogzna šta. E sad, poslije ga nisam pratio.milanribar je napisao/la: ↑pon jun 23, 2025 11:47 amDovodi Koper Čelikovića, mi da smo se povezivali sa njim bilo bi finih komentara stručne publike.
Meni nije ostavio neki utisak kod nas kad je bio, doduše i jesmo tad u belaju bili ko i obično pa nam je možda promako neki kvalitet igrača...
Ma kakvi lako, pravi test za nas. Tu smo negdje igrački, samo me brine njihova uigranost, nisu puno mijenjali a igrali su dobro...Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon jun 23, 2025 1:40 pmZabi Koper 4 komada prvaku Makedonije. Nece biti lagano.