Treba nam upotrebljivih u21 igrača u rosteru. Prošle godine smo morali gurati Šabića na razne pozicije jer nismo imali dovoljno u21 dobrih.SamoIstina je napisao/la: ↑sri jun 11, 2025 2:43 pmTako sam i ja shvatio i ne svidja mi se. Ne kontam. Jaganjac nema ozbiljne sezone iza sebe, a ni golova. Sta i ako se pokaze kod nas, pa nece ga Istra pustiti za 50k, mada bi nam i to bilo puno.
Pisi cesce...pile87 je napisao/la: ↑sri jun 11, 2025 12:50 pmMalo je degutantno pricari o juniorima iz vise razloga, prvo ima i mladjih koji bi mogli tek nadoci, kao drugo ima i onih koji su bili sa prvim timom pa imam osjecaj da smo kompletni nastupili samo ppotiv Borca asvi znamo kako je to zavrsilo. Svrha omladinskog je da napravi jednog igraca u godini dvije a ne da juniori uzmu titulu. Eto od ekipe koja je igrala LP niko nije postao igrac i to nesto govori. Veci je problem kako te igrace integrirati u prvi tim u u djeci ima talenta, problem je razmisljanja daj dok sam ja u klubu da se nesto desi a nema plana na par godina i Arapi su dobar primjer gdje smo nedvojbeno mogli mnogo izvuci od same prodaje Jabera... Onako je najlakse napasti omladinski pogon a eto koliko je klub ulozio u to da nekog od njih napravi igracem?
Jako dobro zapazanje. Bez kapitalca na sredini ce biti patnja.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri jun 11, 2025 4:35 pm
A bez Al Jabera, ovaj vezni red sto je sad tu, nece moci iznijeti loptu protiv iole jace ekipe.
Slazem se.exbabilon je napisao/la: ↑sri jun 11, 2025 9:33 pmJako dobro zapazanje. Bez kapitalca na sredini ce biti patnja.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri jun 11, 2025 4:35 pm
A bez Al Jabera, ovaj vezni red sto je sad tu, nece moci iznijeti loptu protiv iole jace ekipe.
Izgleda malo ozbiljniji zdravstveni problem ima ...Šteta.
Ma i cudno je bilo da nas izabere ispred borca, zrinjskog, kobiljara, radnickog itd..milanribar je napisao/la: ↑čet jun 12, 2025 8:30 amIzgleda malo ozbiljniji zdravstveni problem ima ...Šteta.