On ih sigurno neće spremiti, došao je drugi kondicioni.
Rahimić neće ostati. Da je nešto uradio nije, a nije mu mala plata. Te pare će se preusmjeriti na igrača. Sutra (10.06.) mu ističe ugovor. Bilo je priče sa nekim kandidatima ali mislim da klub trenutno neće imenovati sportskog direktora. Samo ga čudo može spasiti da ostane, a mislim da nije realno, niti se njemu ostaje, niti su naši zadovoljni sa njim, tako da je to riješeno.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑ned jun 08, 2025 7:35 pmSta je s generalom jel odlazi hoce li se trazit novi sportski direktor?
Ne ulazeći u kvalitete koncionih trenera, mišljenja sam da je za spremu glavno odnos igrača prema svojim dužnostima i na treningu, ali i prije i poslije treninga. Nema kondicionog na svijetu koji može spremiti igrača ako ovaj sam to ne želi. Džaba odlične pripreme i treninzi, ako igraš poslije treninga ne živi sportskim životom. To je moglo nekad prolaziti kada fizika nije toliko dominirala, ali kako je fudbal postao sport gdje je fizička sprema 90% uspjeha, to više ne prolazi.cikoradovic je napisao/la: ↑ned jun 08, 2025 3:04 pmOn ih sigurno neće spremiti, došao je drugi kondicioni.
A sekundarno sirovina.
Ne treba čitati portale samo tebe pratiti