Oslobodi se fina plata
Oslobodi se fina plata
gavran je napisao/la: ↑pet maj 30, 2025 8:12 pmSTOP POVRATNICIMAsouth side je napisao/la: ↑pet maj 30, 2025 6:14 pmNadam se da su ga nasi iz uprave kontaktirali ili misle sam ce se ponuditi da zavrsi karijeru na GrbaviciDiverzant je napisao/la: Imalo bi smisla.
Edine, vrijeme je

piši češće!Iskreno drago mi je da je otisao iz nase lige. Dobar je ovo igrac samo nije znao nositi teret velikog kluba.
A kako su samo atakovali tih dana...cikoradovic je napisao/la: ↑pet maj 30, 2025 9:55 pmNadam se da su pojedini koji su slinili kako smo prodane duše, danas nakon saopštenja naučili da se pitarima ne raduje ni kad poklone nose, da ne koristim neku drugu riječ.
Mirčevski je "pao" nakon što mu najočitiji penal u ovoj sezoni nije sviran na Grbavici protiv Zrinjskog. Igrač Zrinjskog je trebao dobiti i crveni karton, jer ga je sa leđa oborio rukama i nogama da ne postigne gol.
Ti druze ili ne zivis u ovom gradu ili si slijep pored ociju. Grad koji propada na svakom cosku, urlici s tribina iz godine u godinu sve gori, nivo nekulture nikad veci. Magla 3 mjeseca, saobracaj Boze sacuvaj, zakoni ne vaze za kriminalce. Sport nam propada, svi aspekti sporta. Konkretno fudbal na najnizim granama, ubijen od strane drzavnih neprijatelja i drzavnih izdajnika. Grad od 400-500 hiljada ljudi koji jedva na dvije utakmice skupi 10 hiljada. Grad koji zivi 10 dana godisnje i upravo tad i mi odigramo 2 tekme i nafuramo se jer bude krcat stadion i top atmosfera a stvarnost je da je od toga pola ljudi koji su bas zbog svega sto sam naveo otisli iz ovog grada i drzave. Sto se Splita tice - haman isti ***** al et bar ima poslovne interese tamo. Klasa poput njega je za to da zavrsi karijeru u Los Angelesu, Miamiu i slicnoANamelessGhoul je napisao/la: ↑sub maj 31, 2025 2:58 pmA sto se Bgt ne bi vratio ? To u Hajduku bolje ? Svjetski smo sampioni u nipodastavanju svega svog
1/1, u ovoj mocvari nema sta traziti.nikson je napisao/la: ↑sub maj 31, 2025 3:26 pmTi druze ili ne zivis u ovom gradu ili si slijep pored ociju. Grad koji propada na svakom cosku, urlici s tribina iz godine u godinu sve gori, nivo nekulture nikad veci. Magla 3 mjeseca, saobracaj Boze sacuvaj, zakoni ne vaze za kriminalce. Sport nam propada, svi aspekti sporta. Konkretno fudbal na najnizim granama, ubijen od strane drzavnih neprijatelja i drzavnih izdajnika. Grad od 400-500 hiljada ljudi koji jedva na dvije utakmice skupi 10 hiljada. Grad koji zivi 10 dana godisnje i upravo tad i mi odigramo 2 tekme i nafuramo se jer bude krcat stadion i top atmosfera a stvarnost je da je od toga pola ljudi koji su bas zbog svega sto sam naveo otisli iz ovog grada i drzave. Sto se Splita tice - haman isti ***** al et bar ima poslovne interese tamo. Klasa poput njega je za to da zavrsi karijeru u Los Angelesu, Miamiu i slicnoANamelessGhoul je napisao/la: ↑sub maj 31, 2025 2:58 pmA sto se Bgt ne bi vratio ? To u Hajduku bolje ? Svjetski smo sampioni u nipodastavanju svega svog