Ja sam samo pohvalio ovaj potez, a šta generalno mislim o njegovoj igri to nije tema.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑uto maj 13, 2025 10:45 amMa Cavnic Maldini
Brzo ste vi zaboravili derbi i uopsteno cijelu sezonu ove odbrane i pojedinaca
Ja sam samo pohvalio ovaj potez, a šta generalno mislim o njegovoj igri to nije tema.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑uto maj 13, 2025 10:45 amMa Cavnic Maldini
Brzo ste vi zaboravili derbi i uopsteno cijelu sezonu ove odbrane i pojedinaca
Ne pita se niko da li Coric uopste zeli da ostane.Jacksparrow je napisao/la: ↑pon maj 12, 2025 9:20 pmSacekajmo utakmicu protiv sirokog pa da konacno damo sud za sefa strucnog staba![]()
To bi bilo samoubistvo kluba ali nesto nevjerujem u to makar sto se tice Rahimica.SamoIstina je napisao/la: ↑uto maj 13, 2025 6:37 pmNe pita se niko da li Coric uopste zeli da ostane.Jacksparrow je napisao/la: ↑pon maj 12, 2025 9:20 pmSacekajmo utakmicu protiv sirokog pa da konacno damo sud za sefa strucnog staba![]()
On je 90% bivsi na kraju sezone, kao i Rahimic.
Ne znam stvarno zasto bi bilo samoubistvo. Kad ne ide ne ide, a i ne moze se nikoga tjerati puskom da ostane ako on to nece.zeka_tm87 je napisao/la: ↑uto maj 13, 2025 7:09 pmTo bi bilo samoubistvo kluba ali nesto nevjerujem u to makar sto se tice Rahimica.SamoIstina je napisao/la: ↑uto maj 13, 2025 6:37 pmNe pita se niko da li Coric uopste zeli da ostane.Jacksparrow je napisao/la: ↑pon maj 12, 2025 9:20 pmSacekajmo utakmicu protiv sirokog pa da konacno damo sud za sefa strucnog staba![]()
On je 90% bivsi na kraju sezone, kao i Rahimic.
I to je legitimno. Željo je vjerovatno u BiH najteža sredina za raditi. Siguran sam da bi i za njega i za njegovu karijeru bilo bolje da ostane, ali svako ima pravo na svoj izbor.SamoIstina je napisao/la: ↑sri maj 14, 2025 12:34 amPita se i trener nesto, htio ga neko mijenjati ili ne. Njemu se, po svemu sudeci, ne ostaje.
Ja mislim da je nama dobar zrijeb u Kupu sjeb'o atmosferu. Siguran sam da niko u prvenstvu nije ocekivao ne titulu nego nista iznad cetvrtog mjesta ali je isto tako vecini raje poslije Varesa, Kruseva a zatim izvlacenja "slabasnog" Sirokog naglo porastao apetit i nada u osvajanje Kupa.SanMan je napisao/la: ↑sri maj 14, 2025 12:17 amKakvo crno mjenjanje trenera. Pa kad smo ga doveli svi smo samo željeli opstanak u ligi ( jer četri tima ispadaju) a o Evropi nismo ni sanjali.
Čovjek ima 2,5 dva ipo igrača ( koje možeš ukupno prodati za par stotina hiljada eura - sem Al Jabera) u timu i još nekolicinu koji nešto ko trčkaraju po terenu a neće ih niko ni za džaba.
Šta očekujemo - titulu ??????=*!???
I ovo što je ostvareno je i previše ove sezone - za sledeću ćemo vidjeti šta i kako i sa čim i sa kim i sa koliko para
Denis nema ponudu, nego se Denis preko nekih ljudi nudi*BC1921 je napisao/la: ↑sri maj 14, 2025 12:16 pmOn kao hoce da ostane ali je davno najavio da odlazi a uprava ga kao hoce da zadrzi ali mu se ne obracaju...
Eto situacije u klubu sa trenerom.
A realna istina je da Denis ima strasnu ponudu koju zeli da prihvati a uprava u ozbiljnim razgovorima sa drugim trenerom.
Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri maj 14, 2025 12:33 pmDenis nema ponudu, nego se Denis preko nekih ljudi nudi*BC1921 je napisao/la: ↑sri maj 14, 2025 12:16 pmOn kao hoce da ostane ali je davno najavio da odlazi a uprava ga kao hoce da zadrzi ali mu se ne obracaju...
A realna istina je da Denis ima strasnu ponudu koju zeli da prihvati a uprava u ozbiljnim razgovorima sa drugim trenerom.
I to vise njih...vecina je iz Azije i finansijski jako dobre.BC1921 je napisao/la: ↑sri maj 14, 2025 12:58 pmBozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri maj 14, 2025 12:33 pmDenis nema ponudu, nego se Denis preko nekih ljudi nudi*BC1921 je napisao/la: ↑sri maj 14, 2025 12:16 pmOn kao hoce da ostane ali je davno najavio da odlazi a uprava ga kao hoce da zadrzi ali mu se ne obracaju...
Ima