Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

EasyRiise
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 07, 2025 7:00 pm

Dzezvar je napisao/la:
sri maj 07, 2025 6:30 pm
EasyRiise je napisao/la:
sri maj 07, 2025 5:21 pm
MATORI je napisao/la:
sri maj 07, 2025 5:12 pm

Bravo!
Ko.imalo prati pisanje ovog s.hupka i ostalih iz Fa..ktora mogao je primijetiti STALNO pljuckanje po nasem klubu..ali ono podmuklo... hinjski...
Kao npr neki dan kad je Pedja Šimić predstavljen kao "Željina legenda"...samo zato što je s.rao po Denisu...
Ko vec nije neka malo obrati paznju na pisanje ovih s.hupaka i samo ce mu se sve kazati!!!!!
A sto se tice Ćurića...samo ga u ovom potezu podrzavam - a sto se tice njegovog ucinka odkako je dosao za sefa omladinskog pogona...sta reci osim katastrofa!
Bez obzira na to kome je psovao, čovjek predstavlja Želju. Jel ovo način na koji želimo da nas neko predstavlja? Direktor si OMLADINSKOG POGONA, ideš okolo i psuješ novinarima zato što su pisali o onome što se tebi ne sviđa. Ako smatraš da nije istina ono o čemu je ovaj pisao, izneseš argumente i demantuješ ga, a ne ovako...
A ko kaze da je psovao?
Moja greška, naravno u slučaju da je psovao, što neko iz kluba treba provjeriti.

igla
Kontakt:

sri maj 07, 2025 7:22 pm

Samo da vidite da smo taman za 4. mjesto kvalitetom 😁

fcz
Kontakt:

sri maj 07, 2025 7:27 pm

Vadi, vadi pasose... :ugeek:
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

exbabilon
Kontakt:

sri maj 07, 2025 7:36 pm

Koga mozemo izvuci u prvom pretkolu? 😁

salle86
Kontakt:

sri maj 07, 2025 7:52 pm

igla je napisao/la:
sri maj 07, 2025 6:24 pm
Uvijek gledam interes kluba, interes kluba je trenutno da Sarajevo uzme kup, tako se i postavljam.
Upravo tako. Taman da nam odgovara da Bojac uzme kup, navijao bih za njih 😂
Mi se moramo odmaći od tih pitarskih bolesti, oni su i trans imali "mrzim željezničar". To nije naš nivo, mi ne treba nikoga da mrzimo već samo da volimo...želju
Kad se pogleda komplet sezona, zaslužena europa.
Čestitam svima koji su zaslužni za istu
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Eldar
Kontakt:

sri maj 07, 2025 8:12 pm

Idealna prilika za dat sansu brazilcima i omladincima posljednja 4 kola. Cilj ispunjen, nemaju nikakav pritisak, gurni ih da vidimo ko moze, ko ne

ANamelessGhoul
Kontakt:

sri maj 07, 2025 8:26 pm

Sramota ko nas je rutiniro u polufinalu

BHDragons
Kontakt:

sri maj 07, 2025 8:30 pm

U sezonu novu, skupa ćemo jači, bit ćemo prvi, a i Kupa osvajači!
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

SamoNapad
Kontakt:

sri maj 07, 2025 9:27 pm

Ocekuje nas najveci priliv novca u zadnjih 10 godina mozda cak i vise. Eventualne prodaje igraca plus pare od evrope su ozbiljna finansijska inekcija. Bukvalno mozes se okrenuti izgradnji ekipe i vracanju dugova. Sad vise nego ikad je bitno napraviti prave transfere i sklopiti ekipu u kojoj nece biti preplacenih balkanjerosa. Nije da nismo u proslosti znali nabacati plata za takve igrace. Skauting ako ga imamo okrenuti prema nasim livadama, traziti mlade do 21 godine koji su zeljni da uspiju a imaju potencijala. Stranac mora biti 50 % bolji ako cemo ga dovoditi .
Zadnja izmjena: SamoNapad, dana/u sri maj 07, 2025 10:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Minotaur
Kontakt:

sri maj 07, 2025 9:48 pm

Mislim da bi sljedeće sezone trebali prilagoditi formaciju našim mladim igračima, a prije svega mislim na te bočne pozicije i nešto razmišljam da bi 3-5-2 izgledala super sa Odinakom na RWB i Šabićem na LWB, jer obojica imaju kapacitet za to. Uz to još dodati brže centralne veznjake i Dangubića kao tog SS uz nekog baš ozbiljnog napadača, to bi izgledalo jako dobro.

ono.na
Kontakt:

sri maj 07, 2025 11:25 pm

3-5-2 bi valjalo ali nam trebaju onda jos 4 stopera za iducu sezonu ako mislimo se rijesiti dvojice trojice od ove sezone. Isto tako treba vidjeti ko su ti starteri zasticenih godista.

Da ne spominjem dodatna 2 beka, 2 veznjaka, centarfor i krilo.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Dzezvar
Kontakt:

čet maj 08, 2025 6:47 am

A da mi prvo pkusamo produziti saradnju sa trenerom pa da onda razmisljamo o igracima...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet maj 08, 2025 8:48 am

Zeli li trener da produzi, kakve su opcije?
Alea iacta est!

Dzezvar
Kontakt:

čet maj 08, 2025 9:03 am

cipiripi je napisao/la:
O tome i govorim,treba prvo trenera rijesiti,po meni boljeg trenutno na trzistu nema.Koliko je danas treba poceti pregovore sa niim.
Ako se uspijemo dogovoriti,dobro je a ako ne mislim da smo onda dobro nayebali...i valja opet sve iz pocetka.

milanribar
Kontakt:

čet maj 08, 2025 9:19 am

Dzezvar je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:
O tome i govorim,treba prvo trenera rijesiti,po meni boljeg trenutno na trzistu nema.Koliko je danas treba poceti pregovore sa niim.
Ako se uspijemo dogovoriti,dobro je a ako ne mislim da smo onda dobro nayebali...i valja opet sve iz pocetka.
Ne bi da nagađam al meni Derviši djeluje ko jako zanimljiv materijal za trenera u budućnosti. Dok je vodio omladinske kategorije osvajao je titule, imao osjećaj za mlade igrače a djeluje i sad da je bitan dio stručnog štaba. Možda ne treba daleko gledati za novog trenera...

Meha87
Kontakt:

čet maj 08, 2025 9:51 am

milanribar je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:
Ne bi da nagađam al meni Derviši djeluje ko jako zanimljiv materijal za trenera u budućnosti. Dok je vodio omladinske kategorije osvajao je titule, imao osjećaj za mlade igrače a djeluje i sad da je bitan dio stručnog štaba. Možda ne treba daleko gledati za novog trenera...
Bolje da su oba tu a cisto sumnjam da Denis nece htjeti da igra evropu sad kad smo je izborili nije lud

Dzezvar
Kontakt:

čet maj 08, 2025 9:58 am

milanribar je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:
Po meni bi bilo jako ozbiljno nastaviti kontinuitet sa trenerom.Nismo to odavno imali.Dervisi bi sa jos jednom godinom u strucnom stabu napredovao za kompletno preuzimanje prvog tima.

SamoNapad
Kontakt:

čet maj 08, 2025 12:09 pm

Mi do srijede,(kad bude zvanicno evropa) moramo rijesiti pitanje trenera. Ne vidim poentu cekanja kraja sezone, ekipu vec sad moras poceti sklapati prema zeljama struke. Ako ce da ide onda to nece raditi jer ga nece zanimati plus onda nece mozda ni gurati ove igrace koje bi mi zeljelji da vidimo posebo mladje.

zubanovic89
Kontakt:

čet maj 08, 2025 3:10 pm

Zar je uopste u opticaju neki drugi trener osim Denisa? Ne vidim razlog da se o tome uopste razgovara

Sky1
Kontakt:

čet maj 08, 2025 4:06 pm

Botovi rade 0-24 ali neka rade ko im yebe mater. Nanjušili pare od Evrope i mogućih transfera, pa ne valja Denis, ne valja Skupština, ah, ta Skupština im je glavni cilj. Denisu jedino zamjeram što se zahvaljivao momcima poslije svake utakmice, ostalo OK. Izgurao dobro sezonu, evidentan napredak igri prema naprijed, dosta limitirana ekipe. Ko god misli da je moglo više i bolje od 4 mjesta, taj ili ne prati ovu našu ligu ili je zlonamjeran. I smeta mi ovo kad se kaže pitari nam izborili Evropu, da mi nismo osigurali 4 mjesto džaba ti sve.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], Ujko i 34 gosta.

Prijava