Neko te igrace gleda svaki dan na treningu, zna vrlo dobro sta i koliko mogu.Okolele je napisao/la:Haj sve izmjene ok ali ubacivanje pingvina Markovića niđe veze..I ovim Brazilcima da priliku na kapaljku ne možeš ni znati mogu li šta napraviti..
Slažem se za pozicije koje treba dovestiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned maj 04, 2025 4:01 pmApsolutno se slazem.Nema se ovdje vise sta dodati, jer svi imamo oci. Ja se ne mogu ni sjetiti kad smo mi zadnji put primili go, a da nas je neko izigrao.Ovako je svaki put penal, kiks, lose postavljanje, losa reakcija itd.Zivota mi, amateri ne grijese ovoliko. a pocesto gledam i taj fudbal.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned maj 04, 2025 3:52 pmČetvrta ekipa na tabeli ali ubjedljivo znaci ubjedljivo ja mogu glavu na panj stavit da ova ekipa ima najlosiju zadnju liniju u ligi, apsolutno cijeloj ligiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned maj 04, 2025 3:22 pmLagumdzija ga fino kiksa.Nemoguce lose dodavanje i otvori 3 na 1...Strasno, svaku tekmu je neki novi debil tu da kiksa.
Od bekova do stopera ne zna s koji je smijesniji
@Blue Istina, ali mi smo njega doveli ko golgetera, a on je sve, samo ne to.Je.bes ti igraca kojeg Suljo Krpic izbaci iz prvih 11, a lik okretan ko ormar, a znanje s loptom mu je na "vi".
Ako cemo realno, mi ovdje imamo 2 igraca.To su Sosic i Al Jaber.Cvetanoski, kojeg sam licno mnogo kritikovao, izgleda dosta bolje kad su oko njega brzi igraca poput ove dvojice.Tu jos moze i Vini dati ruke, ner i on ima neku brzinu, a to je ono sto stvara visak u danasnjem fudbalu.
Ono sto nama treba su oba stopera, oba beka i jak centralni veznjak na mjestu Radovca koji je propo ko kauc, a mi ga produzili.E tad bi licili na ekipu.
Medjutim, prije ce se desiti da ode i ovo sto valja, nego li da mi dovedemo potrebno i hajmo jovo na novo.Zacarani krug.
On mora biti prvi izbor na beku, Galić koliko griješi nije normalno, samo što danas protvnik nije iskoristio. Raja ističe da on mora igrati zato što je defanzivniji, a ustvari razlika je što ne ide gore kao Odinaka, već stoji nazad, a to što mu svaka lopta prolazi nema veze. Također Radinovića bih ostavio, ako ništa kao drugu opciju sljedeće sezone jer je puno moderniji bek od Markovića što je pokazao u prethodne dvije domaće utakmice.
To je ok. Mislim da se umjesto Mirčevskog mogu dovest dva solidna igrača, ako bude na tržištu.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pon maj 05, 2025 11:40 amCvetanoski je do kraja maja 2026te, a Mircevski do kraja maja 2025te..
Tako da okej se odradilo s ugovorima s obzirom da je Mircevski flop.
Dovesti jednog baš dobrog stopera i drugog solidnog. Jednog pravog beka, napadač i neko da donekle zamijeni Jabera, a trebat će nam i jedna prava desetka i desno krilo.milanribar je napisao/la: ↑pon maj 05, 2025 1:09 pmTo je ok. Mislim da se umjesto Mirčevskog mogu dovest dva solidna igrača, ako bude na tržištu.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pon maj 05, 2025 11:40 amCvetanoski je do kraja maja 2026te, a Mircevski do kraja maja 2025te..
Tako da okej se odradilo s ugovorima s obzirom da je Mircevski flop.