505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned maj 04, 2025 3:52 pm
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned maj 04, 2025 3:22 pm
Lagumdzija ga fino kiksa.Nemoguce lose dodavanje i otvori 3 na 1...Strasno, svaku tekmu je neki novi debil tu da kiksa.
Četvrta ekipa na tabeli ali ubjedljivo znaci ubjedljivo ja mogu glavu na panj stavit da ova ekipa ima najlosiju zadnju liniju u ligi, apsolutno cijeloj ligi
Od bekova do stopera ne zna s koji je smijesniji
Apsolutno se slazem.Nema se ovdje vise sta dodati, jer svi imamo oci. Ja se ne mogu ni sjetiti kad smo mi zadnji put primili go, a da nas je neko izigrao.Ovako je svaki put penal, kiks, lose postavljanje, losa reakcija itd.Zivota mi, amateri ne grijese ovoliko. a pocesto gledam i taj fudbal.
@Blue Istina, ali mi smo njega doveli ko golgetera, a on je sve, samo ne to.Je.bes ti igraca kojeg Suljo Krpic izbaci iz prvih 11, a lik okretan ko ormar, a znanje s loptom mu je na "vi".
Ako cemo realno, mi ovdje imamo 2 igraca.To su Sosic i Al Jaber.Cvetanoski, kojeg sam licno mnogo kritikovao, izgleda dosta bolje kad su oko njega brzi igraca poput ove dvojice.Tu jos moze i Vini dati ruke, ner i on ima neku brzinu, a to je ono sto stvara visak u danasnjem fudbalu.
Ono sto nama treba su oba stopera, oba beka i jak centralni veznjak na mjestu Radovca koji je propo ko kauc, a mi ga produzili.E tad bi licili na ekipu.
Medjutim, prije ce se desiti da ode i ovo sto valja, nego li da mi dovedemo potrebno i hajmo jovo na novo.Zacarani krug.