Nije bio direktan, drugi žuti. Al svejedno nema pravo nastupa.PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑sri apr 16, 2025 11:52 amKoliko ja znam ne, jer je bio direktan crveni karton.
Isto sam se pitao zasto ne skinu ogradu na istoku.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sri apr 16, 2025 12:27 pmMislim da nam je istekla uslovna za istok, ili ističe ovaj mjesec. Što prije treba poskidati ove ograde i prebaciti ih na S-Z, odmah ograditi 5% i zdravo. Također bi trebali neku tanku metalnu mrežu staviti iznad, preko ograde, preko gostujućeg sektora, da se ne bi baklje mogle ubacivati u teren i ko zna šta još, plus da se spriječi eventualno gađanje navijača. Tako su uradili u Vrapčićima i pod bijelim brijegom.
Cuj...ti ces da kazes nesto....poselamio te aladin isakovic....i bojan.regojegavran je napisao/la: ↑sri apr 16, 2025 9:52 amja bas ne razumijem da neko psuje na utakmici.....Dzezvar je napisao/la: ↑sri apr 16, 2025 6:12 amNaivno je to razmisljanje.Kroz protekli peeiod dokazano da su oni u stanju zrtvovati pehar samo da mi nebi izasli u europu.Ako im se ukaze ta prilika oni ce to i uraditi.cipiripi je napisao/la: ↑uto apr 15, 2025 8:38 pmProlaskom pitara u finale i mi smo jednom nogom u evropi.
Znam da ruzno zvuci ali, ako osvojimo kup bit ce najsladji jer smo pobjedili gradskog rivala, a sa druge strane ako sutra ispadnemo pitari sigurno nece prodat Sirokom trofej kupa sto znaci da nas cetvrto mjesto vodi u evropu jer je za ocekivat da budu bolji od Sirokog.
Da je kojim slucajem Borac prosao u finale i da od njih zavisimo, vjerujem da bismo ispusili evropu kao cetvrti.
Dozovite se vise pameti.
Inace zbog njihivog prolaska i desavanja u gradu od sinoc,veceras ocekujem yebavanje majki isfrustrianih likova ,na prvi pogresan pas.....
Takodje zbog istog razloga ocekujem znatno umanjenu posjetu.
Brate Al Jaber danas najlosiji, nijedan duel nije dobio, nijednu korisnu loptu nije dao.