Po meni je i Mahmic odigrao pristojnu utakmicuSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sub apr 05, 2025 4:46 pmSabic, Foco i Muftic jedini vrijedni pomena. Moze se rec i Al Jaber. Ostali kurtoni nek idu u picku materinu svi redom.
Upravo sam to isto krenuo napisati
Ja koliko se sjecam svaku minutu koju je proveo na terenu je grizao zestoko a i zna joj svasta. Uz to, prilicno sam siguran da je najbolji izvodjac prekida u ekipi.cikoradovic je napisao/la: ↑sub apr 05, 2025 4:51 pmNa stranu sve, bez obzira na gol, ima nešto u ovom malcu, nije Mamić njega džabe htio pod svoje okrilje.
I to dosta utakmica proveo na poziciji koja mu nije prirodna.fcz je napisao/la: ↑sub apr 05, 2025 4:54 pmJa koliko se sjecam svaku minutu koju je proveo na terenu je grizao zestoko a i zna joj svasta. Uz to, prilicno sam siguran da je najbolji izvodjac prekida u ekipi.cikoradovic je napisao/la: ↑sub apr 05, 2025 4:51 pmNa stranu sve, bez obzira na gol, ima nešto u ovom malcu, nije Mamić njega džabe htio pod svoje okrilje.
Ja kad sam napisao ovo na pocetku polusezone, razapeli me
E svaka vama čast i na vašem praćenju fudbala, a pogotovo stanja u našem klubu posljednjih 7 godina. Daj ba ljudi, budite realni. Šta očekujete vi? Ovo je proces, ne pravi se ekipa preko noći. Zar nike radost, što naša djeca okrenuše utakmicu danas, polako slažu se kockice.vinston.cercil je napisao/la: ↑sub apr 05, 2025 4:58 pmJa kad sam napisao ovo na pocetku polusezone, razapeli me
Da on i Lausevic izgledaju bas spremno mozda rade po Krpicevom planu hahaSamoIstina je napisao/la: ↑sub apr 05, 2025 5:01 pmJedva, na zovegu, ali 3 boda su 3 boda.
Pohvale za Sabica. Definitivno zasluzuje vise da igra. Ne znam je li se meni cini ili je poceo raditi u teretani?Djeluje mi da je nabacio koju kilu misica.
Samo brate mili mora poraditi na sutu, nece nikad otic u jacu ligu ako ne popravi.milanribar je napisao/la: ↑sub apr 05, 2025 5:02 pmVrlo bitna pobjeda, odlično da je Šabić pokazo da je najbolji naš junior ubjedljivo i zaslužuje priliku u prvih 11. Baš je zrelo odigro i digo je ekipu, Krpić, Radovac, Galić naši najiskusniji igrači su jako loše izgledali. Cavnić je jako spor čovjek i to se vidjelo danas opet. Marković uvijek odigra nekako ok al ništa više od toga.
Jabber naš sigurno najbolji i najkonstantniji igrač, čovjek nikad ne odigra skroz loše i kad nema svoj dan on odigra solidno pa makar u defanzivi.
Treba dobit Goška i odigrat dobro pa da vidimo šta možemo u ovim najtežim utakmicama svi zajedno...
Otkad ja to govorim.Ta djeca i kad odigraju slabo treba ih gurati, a kod nas su skroz gurnuti u 2.plan zbog raznih galica, mircevskih, cvtanoskih ku.raca, palaca koji nisu nikakva veci kvalitet i NECE napredovati.