Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

nikson
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 19, 2025 7:28 pm

PlavaDobrinja1921 je napisao/la:
sri feb 19, 2025 6:41 pm
Da mi je docekat derbi jedan u zivotu bez kilometarskih tampon zona, svaki put kad vidim koliko zauzmu dusa me zaboli. Znam da je otrcana tema ali nama stvarno treba kavez/moderno ogradjen prostor za gostujuce navijace.
I opet bi stavili tampon zonu jer njih boli *****, bitno je da ne bude problema. Posebno su izrazene zone otkako ih ne placamo za utakmicu, otkako je to simbolicnih 1KM. Od tad nas jebe mup a nasi odu da se slikaju i zahvale. Tako to funkcionise…
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

south side
Kontakt:

sri feb 19, 2025 8:36 pm

Dobar intervju sa šefom [youtube]https://youtu.be/i_TL1MjC93w?si=0Kg3VApS3_cgPYNx[/youtube]
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Sky1
Kontakt:

sri feb 19, 2025 9:23 pm

Gledam ove golove sada na zvaničnoj i vidim Zkarićev gol, a jest ih brat i maltretirao u ono vrijeme smo ih nekako najlakse uzimali.
Zadnja izmjena: Sky1, dana/u sri feb 19, 2025 9:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.

KLIS
Kontakt:

Ima li iko da kupi dva juga za mog druga koji je imao smrtni slučaj prije par dana, osevapio bi se? Drug ima člansku, ali nije iz Sarajeva.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

fcz
Kontakt:

sri feb 19, 2025 9:37 pm

Sky1 je napisao/la:
Gledam ove golove sada na zvaničnoj i vidim Zkarićev gol, a jest ih brat i maltretirao u ono vrijeme smo ih nekako najlakse uzimali.
Ipak je najlakse islo onih godina s Dzelom, Bukijem, Muratom, Gredom, Huljevom...
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Sky1
Kontakt:

sri feb 19, 2025 10:03 pm

fcz je napisao/la:
Sky1 je napisao/la:
Ipak je najlakse islo onih godina s Dzelom, Bukijem, Muratom, Gredom, Huljevom...
Tada smo bili mašinerija.

nikson
Kontakt:

čet feb 20, 2025 7:51 am

Sky1 je napisao/la:
fcz je napisao/la:
Sky1 je napisao/la:
Meni je Huljev najveci majstor koji je igrao u Zelji, onako subjektivno naravno. Onako mi nesto kao djetetu ostao zapisan ko doktor fudbala
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet feb 20, 2025 11:31 am

nikson je napisao/la:
Sky1 je napisao/la:
fcz je napisao/la:

Meni je Huljev najveci majstor koji je igrao u Zelji, onako subjektivno naravno. Onako mi nesto kao djetetu ostao zapisan ko doktor fudbala
huljev bio jednu godinu kod nas i pokazao se kao jedno od najvecih pojacanja poslije rata, slicno kao memic koji je bio samo pola godine kod nas i bio uz vazdu jedan od najjacih napada koje je zeljo imao poslije rata.
100/94/37/34 - i to je to!

BC1921
Kontakt:

čet feb 20, 2025 3:28 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
nikson je napisao/la:
Sky1 je napisao/la:

huljev bio jednu godinu kod nas i pokazao se kao jedno od najvecih pojacanja poslije rata, slicno kao memic koji je bio samo pola godine kod nas i bio uz vazdu jedan od najjacih napada koje je zeljo imao poslije rata.

A vala nista manji majstor nije bio i Amir Agic...
Krivina Jug

Haklapuc
Kontakt:

pet feb 21, 2025 3:15 am

BC1921 je napisao/la:
čet feb 20, 2025 3:28 pm
jovanmaksimovic je napisao/la:
nikson je napisao/la:

A vala nista manji majstor nije bio i Amir Agic...
Majstorčina, čini mi se poslije nas otišao negdje u Sloveniju ako me sjećanje dobro služi. Od tih poslijeratnih majstora pamtim njega, Sretka Vuksanovića i Ivicu Huljeva kao najveće majstore koji nisu bili naši omladinci.

nekonvencionalan
Kontakt:

pet feb 21, 2025 8:06 am

Svaka čast ljudima u Klubu pa nisu brže bolje potrčali da čestitaju genocidaškom okotu na prolazu dalje kao što to uradiše veležovci i gurbeti sa Hadisona. Aferim na trunci samopoštovanja, odavno nam je nedostajalo isto.

ISB87
Kontakt:

pet feb 21, 2025 9:24 am

Okot, ne okot ali su dosta pomogli bh fudbalu. Koliko god bosnjo to pokusao omalovazavat.
Centar fudbala nam u zapadnom mostaru i banja luci.
Ali uvijek su znali biznis, dok se mi krvimo medjusobno i njima izlazimo u susret.
MIRZA RASCIC

milanribar
Kontakt:

pet feb 21, 2025 9:38 am

ISB87 je napisao/la:
Okot, ne okot ali su dosta pomogli bh fudbalu. Koliko god bosnjo to pokusao omalovazavat.
Ali uvijek su znali biznis, dok se mi krvimo medjusobno i njima izlazimo u susret.
Previše imamo probosanskih klubova koji ganjaju vrh tabele i najveće rezultate i to je nerelealno, dok s druge strane prosrpska i prohrvatska struja ima po jedan klub koji gura i u kojem je sve najbolje skoncentrisano, prosta računica je da će oni isplivat i dominirat tu.
Kod nas sad da Sloboda malo stane na noge odmah bi istakla ambicije da izađe u evropu. Da ne kažem Čelik da se vrati u ligu, odmah napad na vrh tabele. Jednostavno nema toliko kvaliteta i nemamo toliki izbor igrača da bi toliko naših klubova ganjalo najveći rezultat.
Pa Tuzla, Ćelik i Sloboda su zbog nerealnih ambicija i pogrešne politike sad u situaicji kakvoj jesu, umjesto da se proizvode mladi igrači bez nerealnih ambicija, dovodili su se skupi stranci da bi se nešto na silu pokušalo i sad imaju to što imaju...

w0st
Kontakt:

pet feb 21, 2025 9:54 am

Ne znam jel dozvoljeno na temi, al ukoliko znate da neko ima 2 Istoka a da mu ne trebaju, molim vas pisite u pp.

kvalitet
Kontakt:

pet feb 21, 2025 10:33 am

milanribar je napisao/la:
pet feb 21, 2025 9:38 am
ISB87 je napisao/la:
Previše imamo probosanskih klubova koji ganjaju vrh tabele i najveće rezultate i to je nerelealno, dok s druge strane prosrpska i prohrvatska struja ima po jedan klub koji gura i u kojem je sve najbolje skoncentrisano, prosta računica je da će oni isplivat i dominirat tu.
Kod nas sad da Sloboda malo stane na noge odmah bi istakla ambicije da izađe u evropu. Da ne kažem Čelik da se vrati u ligu, odmah napad na vrh tabele. Jednostavno nema toliko kvaliteta i nemamo toliki izbor igrača da bi toliko naših klubova ganjalo najveći rezultat.
Pa Tuzla, Ćelik i Sloboda su zbog nerealnih ambicija i pogrešne politike sad u situaicji kakvoj jesu, umjesto da se proizvode mladi igrači bez nerealnih ambicija, dovodili su se skupi stranci da bi se nešto na silu pokušalo i sad imaju to što imaju...
Nema to druže nikakve veze, koliko ima ili nema probosanskih klubova koji se bore za nešto... problemi su mnogo ozbiljniji i dublji. Da je samo to problem imali bismo vrhunski košarkaški, rukometni klub itd. A temelj svega je neznanje. Da ne gušimo pred derbi temu ovom pričom, bit će prilike.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

ISB87
Kontakt:

pet feb 21, 2025 11:01 am

Problem je u tome sto svi gledaju licni interes, a ne zanima ih drzava uopste. Tako da ce neko iz Sarajeva prije pogurati klub iz hercegovine nego iz TK i obratno.
Mi se sa konama koljemo i vjerovatno da dodjemo u situaciju biti ili ne biti bi gurnuli jedni druge u jos vecu dubiozu, tako isto i sa Celikom i Slobodom itd itd.
A drugi beru plodove lige bolje nego ikada, sa najboljim terenima ikada.
Tako nam je od lokalne samouprave do drzavne vlasti, a ta se politika prenosi i na savez.
MIRZA RASCIC

fcz
Kontakt:

pet feb 21, 2025 1:06 pm

ISB87 je napisao/la:
Problem je u tome sto svi gledaju licni interes, a ne zanima ih drzava uopste. Tako da ce neko iz Sarajeva prije pogurati klub iz hercegovine nego iz TK i obratno.
Mi se sa konama koljemo i vjerovatno da dodjemo u situaciju biti ili ne biti bi gurnuli jedni druge u jos vecu dubiozu, tako isto i sa Celikom i Slobodom itd itd.
Tako nam je od lokalne samouprave do drzavne vlasti, a ta se politika prenosi i na savez.
Nacela se tema a niko otvoreno i jasno da kaze da smo mi papanski narod. Narod neukih rugalica, vodjen nazadnom "ta ce on" doktrinom koja ga uci da se potcjenjivacki odnosi prema svemu od cega misli da je bolji. A misli da je bolji od svega. I svakoga. Sve dok ne popije sljagu realnosti. Eh, tad pocne da kuka... Prvo trazi krivce u drugima jer protiv njega su apsolutno svi - kako i ne bi bili kad je u svemu najbolji. To bi i pokazao samo da ga ne koce sa svih strana, a uz to je i bio rat koji je zavrsio evo nema ni punih 30 godina, pa eto ako ima dobrih ljudi... Hoce nas co'ek za dobru paru i raditi ako treba, nije prooblem. Samo da nije sta tesko. I da ne traje dugo jer uvijek je bolje 10-20.000 preko noci nego dugorocan i unosan biznis. Najsladje je sta klepit' preko noci. I odmah sjebat'. Ako je kakav kolektiv u pitanju, zna se - rastaljivanje pa onda isto odmah sjebat'. Ni u kojoj varijanti nema ulaganja u nesto, kako ba ulaganje kume, kako dosle tako otisle, daj nam svega. Samo nek je veselo, slavimo ko da smo prvaci svijeta jer da nas dusmani ne miniraju mi bi to sigurno i bili.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

ISB87
Kontakt:

pet feb 21, 2025 1:55 pm

Jednostavno smo dotakli dno kao narod. I nije nam niko kriv nego sami sebi.

Nego nejse, ajmo Zeljo! Nadam se da ce opet bit dobra razlika na nasoj strani, nadam se da ih je Denis nalozio za petarde. Zazelili smo se dobre utakmice, a godilo bi nam i zbog daljnjeg takmicenja.

5:2 aBd
MIRZA RASCIC

SamoNapad
Kontakt:

pet feb 21, 2025 2:04 pm

E vala nije nam Borac putokaza kako cemo raditi , ne mogu da vjerujem da neko misli da je ovo ispravno. Prvo ljudi bez sudije ne smiju odigrati nijednu utakmicu osim po koju sa Zrinjskim, drugo ljudi namjestaju raspored, trece kad ode srpski presjednik (pa makar za 5 godina) taman da su Real ima da ih svi raskomadaju zbog ovog sto rade. Svi ovo pamte previse su klubova ostetili. Sad se vicku svi ulizuju a prva sansa da ga skinu bit ce kraj njega i Borca . Do tad nama ja da igramo ovu nasu ligu najbolje sto mozemo , zapocetak da dobijjemo koju derbi utakmicu u ovoj sezoni.

kvalitet
Kontakt:

pet feb 21, 2025 2:08 pm

fcz je napisao/la:
pet feb 21, 2025 1:06 pm
ISB87 je napisao/la:
Nacela se tema a niko otvoreno i jasno da kaze da smo mi papanski narod. Narod neukih rugalica, vodjen nazadnom "ta ce on" doktrinom koja ga uci da se potcjenjivacki odnosi prema svemu od cega misli da je bolji. A misli da je bolji od svega. I svakoga. Sve dok ne popije sljagu realnosti. Eh, tad pocne da kuka... Prvo trazi krivce u drugima jer protiv njega su apsolutno svi - kako i ne bi bili kad je u svemu najbolji. To bi i pokazao samo da ga ne koce sa svih strana, a uz to je i bio rat koji je zavrsio evo nema ni punih 30 godina, pa eto ako ima dobrih ljudi... Hoce nas co'ek za dobru paru i raditi ako treba, nije prooblem. Samo da nije sta tesko. I da ne traje dugo jer uvijek je bolje 10-20.000 preko noci nego dugorocan i unosan biznis. Najsladje je sta klepit' preko noci. I odmah sjebat'. Ako je kakav kolektiv u pitanju, zna se - rastaljivanje pa onda isto odmah sjebat'. Ni u kojoj varijanti nema ulaganja u nesto, kako ba ulaganje kume, kako dosle tako otisle, daj nam svega. Samo nek je veselo, slavimo ko da smo prvaci svijeta jer da nas dusmani ne miniraju mi bi to sigurno i bili.
e tako nekako
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Trenutno korisnika/ca: BHDragons, BrUDA, cipiripi, Google [Bot] i 46 gostiju.

Prijava